Web Analytics Made Easy - Statcounter

یافته های این مطالعه که توسط محققان دانشگاه «فلوریدا» در آمریکا انجام شد، نشان می دهد انجام مطالعات در زمینه ایمنی و اثربخشی واکسن کووید-۱۹ در کودکان ضرورت دارد.

یونایتدپرس، تایج یک مطالعه که به تازگی انجام شده است، نشان می‌دهد در حالی که کودکان کمتر مستعد ابتلا به کووید-۱۹ هستند، اما در صورت ابتلا، تقریبا ۶۰ درصد بیشتر از بزرگسالان بالای ۶۰ سال، این ویروس را به سایر افراد خانواده منتقل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یافته های این مطالعه که توسط محققان دانشگاه «فلوریدا» در آمریکا انجام شد، نشان می دهد انجام مطالعات در زمینه ایمنی و اثربخشی واکسن کووید-۱۹ در کودکان ضرورت دارد.

پروفسور «یانگ یانگ» یکی از نویسندگان این مطالعه و استادیار آمار زیستی و عضو موسسه «پاتوژن های نوظهور» در دانشگاه فلوریدا گفت: لازم است پتانسیل بالقوه بالای کودکان را در انتقال ویروس کووید-۱۹، در هنگام برنامه ریزی برای بازگشایی مدارس مد نظر قرار گیرد و اینکه چه اقدامات پیشگیرانه ای باید در جلسات فعال مدرسه انجام شود، مورد بررسی قرار گیرد.

محققان در این مطالعه داده های بیش از ۲۷ هزار خانواده را در شهر «ووهان» چین که در فاصله زمانی میان دوم دسامبر ۲۰۱۹ و ۱۸ آوریل ۲۰۲۰ موارد تایید شده ابتلا به کووید-۱۹ داشتند، تجزیه و تحلیل کردند. این بازه زمانی دوره اوج شیوع بیماری کووید-۱۹ در شهری است که اولین مرکز همه گیری کرونا محسوب می شود.

تحقیقات قبلی نشان داده بود، کودکان با سرعتی مشابه با بزرگسلان، ویروس کرونا را که باعث ایجاد کووید-۱۹ می شود، گسترش می دهند. نویسندگان این مطالعه می گویند، عفونت زایی بیشتر کودکان در این مطالعه ممکن است به دلیل تماس نزدیک آنها با والدین و سایر بستگانی باشد که از آنها مراقبت می کنند.

با این حال محققان بر اساس نتایج این تجزیه و تحلیل ها خاطر نشان کردند که سهم کلی کودکان مبتلا به کرونا در انتقال کووید-۱۹ به خانواده هنوز محدود بود، زیرا کودکان آلوده سریعتر از بزرگسالان آلوده جدا شدند.

این مطالعه همچنین نشان داد که احتمال ابتلای کودکان کوچکتر از یک سال نسبت به کودکان دو و پنج ساله به کووید-۱۹ به میزان قابل توجهی بیشتر است. این موضوع ممکن است به دلیل ساختار در حال رشد سیستم ایمنی بدن این کودکان و تماس نزدیک آنها با بزرگسالان باشد.

«ایر لونگینی» یکی دیگر از نویسندگان این مطالعه گفت: بعید است در آینده نزدیک واکسنی علیه کووید-۱۹ برای نوزادان وجود داشته باشد، بنابراین باید از مراقبان آنها محافظت کنیم.

وی افزود: برای محافظت غیر مستقیم از کودکان باید واکسیناسیون مراقبان نوزادان در اولویت قرار گیرد؛ زیرا از عواقب طولانی مدت عفونت کووید-۱۹ بر کودکان واقعا بی اطلاع هستیم.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا موسوم به کووید- ۱۹، اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ میلادی (۲۴ آذر ۱۳۹۸) در شهر «ووهان» در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات‌الریه نام برده شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در  روز ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ میلادی (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

مشروح این مطالعه در مجله Lancet Infectious Diseases منتشر شده است.  

/ایرنا 

اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۲۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است

استاندار تهران با بیان اینکه مطالعات و جانمایی مرکز جدید دفن زباله پایتخت در حال انجام است، گفت: مکان جدید در محدوده سرزمینی شهرستان ری و در مسیر جاده تهران-قم قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علیرضا فخاری در رابطه با معضلات آراد کوه اظهار کرد: شهرداری تهران برای جابجایی آراد کوه برنامه‌ریزی دارد و یک زمینی در موقعیت جغرافیایی جدید در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه اکنون بحث مطالعات و جانمایی در حال انجام است، افزود: پس از طی مراحل و انجام مطالعات و طراحی‌ها، در برنامه زمان‌بندی، آراد کوه به مکان جدید جابجا خواهد شد.

استاندار تهران در خصوص مکان مرکز جدید دفن زباله پایتخت تصریح کرد: مکان جدید در محدوده سرزمینی شهرستان ری و در مسیر جاده تهران-قم قرار دارد.

به گزارش ایمنا، انتقال روزانه بیش از ۷ هزار تن زباله پایتخت‌نشینان به مجتمع پردازش و بازیافت زباله آراد کوه، مشکلات زیست‌محیطی زیادی از جمله تولید شیرابه، سموم، آلوده کردن آب‌های زیرسطحی و بوی بد برای مردم شهرستان ری و به ویژه کهریزک ایجاد کرده است.

از طی سالیان دراز بحث انتقال و جابجایی آراد کوه مطرح بوده که این موضوع در برهه‌ای شدت گرفته و در برهه‌ای کُند می‌شود و هنوز به نتیجه نرسیده و ۵۰ سال است که معضلات این مرکز پسماند، مردم جنوب پایتخت را آزار می‌دهد و بیشتر اراضی کشاورزی ری را به مراکز بازیافت زباله تبدیل کرده است.

منبع: فارس

کد خبر 751263

دیگر خبرها

  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی