Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ایمان علیزاده» مدیرعامل این شرکت دانش بنیان روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه وآموزش درخصوص این محصول دانش بنیان افزود: این شرکت در حال توسعه، تولید و تکمیل مجموعه کامل سیستم های هیدرولیکی ترمز ماشین آلات سنگین و خطوط فرآوری وتولید مواد معدنی است. 

علیزاده گفت: این شرکت به صورت متمرکز در زمینه سیستم های هیدرولیکی ترمز و قسمت باری ماشین آلات سنگین معدنی فعالیت می کند تا بتواند طیف گسترده ای از برندهای وارداتی این محصول را تحت پوشش قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال حاضر این شرکت دانش بنیان موفق شده این محصول حساس و فوق ایمنی را تولید کند. این محصول اکنون بر روی تراک های TEREX  ۱۰۰ ( ماشین آلات سنگین معدن)  نصب  و در تراک های معدن یک و سه شرکت صنعتی و معدنی گل گهر راه اندازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان یادآور شد: طراحی، ساخت و انجام موفق تست های آزمایشگاهی و عملیاتی این محصول به صورت کاملا تخصصی  توسط متخصصان شرکت با دقت بالا انجام  شده است. 

علیزاده گفت: عملکرد تا فشار کاری ۲۴۱ بار، مهندسی معکوس بر طبق تکنولوژی شرکت Carlisle آمریکا، کیفیت بالا و هم تراز با نمونه آمریکایی برای سری های  ۲۱۰۱-۲۱۰۶، امکان سرویس دهی آسان و کاهش هزینه های تعمیر و نگهداری، مقرون به صرفه نسبت به نمونه های آمریکایی و نیز گارانتی معتبر و ارائه خدمات پس از فروش توسط شرکت از ویژگی های این محصول دانش بنیان است. 

وی تاکید کرد: این محصول قابل رقابت با شرکت های مطرح دنیا است. مجموعه سیستم هیدرولیکی ترمز این شرکت مقرون به صرفه ترین و بالاترین کیفیت موجود را در بازار داخلی کشور در مقایسه با نمونه های خارجی دارد.

این فناور با اشاره به اینکه این محصول پیش از این کاملا وارداتی بوده و نمونه داخلی ندارد، افزود: به دلیل وجود تحریم ها واردات این محصول مشکل شد و قیمت بالای آن نیز باعث شده این محصول داخلی  اهمیت ویژه ای در صنایع مختلف پیدا کند.

علیزاده تصریح کرد: مهمترین دستاورد این شرکت در این محصول دانش بنیان دست یابی به دانش فنی، سیستم های هیدرولیکی است. این سیستم در صنایع دیگر نیز کاربرد دارد. بنابراین قابلیت تغییر و اجرا روی ماشین آلات سنگین دیگر صنایع از قبیل راهداری را دارد. 

وی گفت: سیستم هیدرولیکی ماشین آلات سنگین یک مجموعه پیچیده است، هر کدام از بخش های آن نیاز به دانش فنی مجزا دارد و در مجموع تولید کل این مجموعه سخت بوده و برای اولین بار توسط افراد متخصص این شرکت دانش بنیان در کشور تولید شده است.

برچسب‌ها بومی سازی علم شرکت دانش بنیان خودرو دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بومی سازی علم شرکت دانش بنیان خودرو بومی سازی علم شرکت دانش بنیان خودرو دانش بنیان ها اخبار کنکور شرکت دانش بنیان ماشین آلات سنگین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۲۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می شود

تین نیوز

سرپرست سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان از نوسازی ناوگان این سازمان در سال جاری خبر داد و گفت: در نخستین گام از نوسازی ناوگان از ابتدای هفته جاری دو دستگاه کمپرسی ده چرخ جدید به ناوگان اضافه شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا، هادی اسحاقیان اظهار کرد: از اوایل سال ۱۴۰۱ با سیاست گذاری کلان انجام شده در سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان برنامه ریزی برای نوسازی ناوگان این سازمان انجام و در دو قالب ماشین آلات خدمات شهری و ماشین آلات عمرانی اقدامات لازم برای نوسازی انجام شده است.

اسحاقیان افزود: در این ارتباط چندین مناقصه برای خرید ماشین آلات مختلف در سال گذشته انجام شد و با تعیین پیمانکار، فرایند ساخت مکانیزم ها و ماشین آلات آغاز شده است.

وی تصریح کرد: در اولین گام از نوسازی ناوگان نیز از ابتدای هفته جاری دو دستگاه کمپرسی ده چرخ جدید به ناوگان اضافه شد و در حال ارائه خدمات است و از این طریق توانسته ایم خدمات را با کیفیت مطلوب تری ارائه کنیم.

اسحاقیان ادامه داد: امیدواریم تا نیمه سال ۱۴۰۳، ماشین آلات و مکانیزم های جدیدی به ناوگان سازمان اضافه شود و از این طریق بتوانیم فرایند نوسازی را تقویت و کیفیت خدمات را افزایش دهیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • نمایشگاه بین المللی خودرو در پکن آغاز به‌کار کرد+ تصویر
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می شود