Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهور درباره اظهارات نمایندگان مجلس مبنی بر این‌که قیمت ارز ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومانی برای لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ توسط دولت ارائه شده و مجلس چنین پیشنهادی نداشته در حالی که بارها رئیس جمهور اعلام کرده مخالف این قیمت گذاری است، گفت: روشن است که ما در دولت به دنبال آن هستیم که قیمت ارز به تعادل بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بودجه هم قیمت ارز را حدود ۱۲ هزار تومان عنوان کردیم و قصدمان هم این است که قیمت به این سمت و سو برود که روندی ثابت داشته باشد.

رئیس دفتر رئیس جمهور خاطر نشان کرد: در لایحه بودجه هم ما اسمی از ارز نبردیم و همه چیز را ریالی عنوان کردیم، فروش نفت را هم ۲میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه گذاشتیم و برایش درآمد ۱۹۰ هزار میلیارد تومانی تعیین کرده بودیم اما مجلس آن را به یک میلیون و ۵۰۰ هزار رساند و ۲۳۰ هزار میلیارد تومان درآمد در نظر گرفت.

وی اظهار داشت: مجلس یک میلیون از فروش نفت کم می‌کند و برآورد ۲۳۰ هزار میلیارد تومانی برای آن قرار می‌دهد؛ مشخص است این اعداد و ارقام را دست هرکسی برای حساب و کتاب بدهید از آن ۱۷ هزار تومان در می آورد، که ما با این مخالف هستیم.

واعظی تاکید کرد: ما که می توانیم ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه نفت بفروشیم اما فروش ما را به یک میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه رساندند و برایش۲۳۰ هزار میلیارد تومان گذاشتید آن هم درحالی که می‌گویند بودجه باید وابستگی‌اش از نفت کم شود اما خودشان زیادش کردند!

وی درپاسخ به سوالی دیگر مبنی بر این که نمایندگان می‌گویند ارز ۴ هزار و ۲۰۰ فسادآور است و باید حذف شود، پاسخ دولت چیست گفت: قبل از ارسال لایحه بودجه به مجلس با نمایندگان درباره ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی بحث کردیم و گفتیم آن هنگامی که این تصمیم را گرفتیم زمان بسیار سختی بود؛ در جنگ اقتصادی قرار داشتیم و ما برای وارد کردن کالاهای مورد نیاز مردم به مشکل برخورده بودیم .

واعظی با بیان این‌که زمانی آنقدر فشار و سختی بر روی ما زیاد بود اصلا نمی دانستیم قیمت ارز تا کجا می خواهد بالا برود، اظهار داشت: گفتیم نمیتوانیم ارزاق و سفره مردم را به قیمت ارز گره بزنیم و بگوییم امروز ارز چه قیمت است، فردا چه قیمت؛ بنابراین تصمیم گرفتیم قیمت ارز هر چقدر بالا می‌خواهد برود، دولت باید آن را تا زمانی که شرایط به سمت و سوی بهتر برود ثابت نگه دارد.

وی تاکید کرد: ما در حال حاضر و تا آخر سال کالا وارد کرده‌ایم؛ البته این کالا دست دولت نیست و دست بخش خصوصی است اما اگر در این شرایط در مجلس اعلام کنیم که این نرخ آزاد شده است یک گرانی در بازار راه می‌افتد و مردم باید تا عید با یک گرانی عجیب و غریب کالا خریداری کنند؛ به همین دلیل پیشنهاد کردیم که اجازه تصمیم‌گیری به دولت داده شود.

رئیس دفتر رئیس جمهور در پایان گفت: می‌دانیم ارز دو نرخی فساد‌زا است و همیشه هم یک عده واسطه در این حوزه وجود دارند که البته ما به دنبال آن هستیم دست این واسطه را قطع و کوتاه کنیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: محمود واعظی فروش نفت قیمت ارز محمود واعظی پارسی خبر فروش نفت قیمت ارز هزار میلیارد تومان رئیس جمهور هزار بشکه قیمت ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۴۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۴۰ سنت رسید.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در آسیا در روز چهارشنبه یک افزایش قیمت جزئی داشته که می‌تواند نتیجه گزارش کاهش غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا طی هفته گذشته باشد. به نظر می‌رسد توجه سرمایه‌گذاران از تنش‌های خاورمیانه دور شده است.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۴۰ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲ سنت معادل ۰.۰۲ درصد کاهش ۸۳ دلار و ۳۴ سنت معامله می‌شود.

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور ۳.۲۳۷ میلیون بشکه در هفته منتهی به ۱۹ آوریل کاهش یافته است. این در حالیست که بسیاری از تحلیلگران انتظار یک افزایش ۸۰۰ هزار بشکه‌ای را داشتند.

تاجران منتظر اطلاعات رسمی در مورد ذخایر نفت و محصولات نفتی هستند که قرار است امروز منتشر شود.

در این بین، احتمال کاهش نرخ بهره در انگلیس و اتحادیه اروپا در ماه ژوئن افزایش یافته که می‌تواند به رشد اقتصاد و در نتیجه رشد تقاضا برای نفت کمک کند.

کپیتال ایکونومیکس طی یادداشتی اعلام کرد فعالیت تجاری در منطقه یورو و انگلیس در ماه جاری میلادی با بیشترین سرعت طی یک سال گذشته رشد داشته که حاکی از ادامه رشد اقتصاد منطقه است.

از طرف دیگر فعالیت تجاری در آمریکا در ماه آوریل تا پایین‌ترین سطح طی چهار ماه گذشته کاهش یافته است. بدین ترتیب سیاستگذاران قانع می‌شوند که لازم است نرخ بهره را جهت حمایت از اقتصاد پایین بیاورند.

با وجود تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه، به نظر می‌رسد توجه تاجران تا حدی از تحولات خاورمیانه در معاملات روز چهارشنبه دور شده است.

دیگر خبرها

  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • (ویدیو) کنایه واعظی به آمار‌های غلط دولت رئیسی؛ مردم بهترین قاضی هستند
  • ببینید| کنایه واعظی به آمارهای غلط دولت رئیسی /مردم بهترین قاضی هستند
  • بودجه روسیه برمبنای نفت ۶۵ دلاری تنظیم می‌شود
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد