Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، این شرکت دانش بنیان یاتاقان‌های مختلفی از قطر ۲۵ میلیمتر تا قطر ۱۵۰۰ میلی متر تولید می‌کند و در حال حاضر ظرفیت تولید آن ۲ هزار یاتاقان در سال است. این شرکت تسهیلات قرض‌الحسنه به مبلغ ۶.۵ میلیارد ریال برای طراحی و ساخت یاتاقان فوق سنگین را به روش سانتریفیوژ از طریق صندوق پژوهش و فناوری یزد عامل صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا جوادپور، مدیر عامل این شرکت با اشاره به موفق این شرکت در طراحی و ساخت دستگاه سانتریفیوژ برای تولید یاتاقان‌های بالای هزار میلی متر، گفت: با توجه به حساسیت بالای یاتاقان‌ها از نظر عملکرد، تمامی مراحل کار اعم از ساخت لاینر، ایجاد پوشش، بابیت‌ریزی و ماشین‌کاری بر اساس استانداردهای روز اروپا و آمریکا انجام می‌گیرد.

وی ادامه داد: با همکاری سازمان آب و برق خوزستان به عنوان کارفرما موفق به ساخت یاتاقان فوق سنگین با قطر ۱۲۰۰ میلیمتر شدیم که ۱۰۰ درصد از توان داخلی و با استفاده از دانش بومی تولید شده است.

جوادپور در مورد یاتاقان‌های بابیتی اظهار داشت: یاتاقان از دو قسمت پوسته و آلیاژ نرمی که به روش‌های مختلف به پوسته داخلی چسبانده می‌شود تشکیل شده و بدنه یاتاقان معمولا از جنس چدن و آهن است. آلیاژ نرم داخلی دارای انواع مختلفی است که طراح و سازنده، ترکیب شیمیایی و پارامترهای ابعادی آن را با در نظرگرفتن محل استفاده، فشار و بار اعمالی، تعداد دور، دمای کارکرد و نیز اولویت‌بندی خواص مکانیکی مورد انتظار تعیین می‌کند.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان افزود: بابیت دارای خاصیت مقاومت در برابر ساییدگی چسبنده است. هنگامی که یاتاقان کار می‌کند، فلز نرم‌تر به مقدار کمی ساییده می‌شود که این باعث ایجاد مسیری برای روانکاری بین شفت و یاتاقان می‌شود. بابیت باید مواد ضد سایش مثل روغن را بر سطح خود نگه دارد و بین سر محور و یاتاقان، ضریب اصطکاک کوچکی به وجود آورد. ب

وی گفت: ابیت‌ها غالبا بر پایه قلع و سرب هستند. پایه قلع از نظر خواص و ویژگی و هزینه نسبت به یاتاقان‌های پایه سرب گرانتر بوده و مقاومت بابیت پایه سرب در برابر خستگی نسبت به بابیت پایه قلع بیشتر است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان گفت: از دستاوردهای تولید یاتاقان فوق سنگین به روش سانتریفیوژ می‌توان به صرفه جویی ارزی ۱۰۰ هزار دلاری برای تولید اشاره کرد. همچنین ساخت این یاتاقان‌ها از خروج ارز از کشور به منظور واردات این محصول جلوگیری می‌کند. مشتریان اصلی این محصول نیروگاه‌های برق آبی و معادن هستند.

جوادپور تصریح کرد: بیشتر تسهیلات برای ساخت توربین بادی و قطعات توربین از صندوق پژوهش و فناوری یزد به عنوان کارگزار صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت شده و در حال حاضر در حال پیگیری دریافت تسهیلات لیزینگ صندوق نوآوری در قرارداد با نیروگاه‌های خصوصی هستند.

وی از راه‌اندازی خط تولید یاتاقان‌های سبک‌تر در کشور ترکیه خبر داد و گفت: اقدامات اولیه برای ثبت و تاسیس انجام شده است و سال آینده کارخانه تولید یاتاقان در ترکیه راه‌اندازی خواهد شد.

برچسب‌ها صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت دانش بنیان یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت دانش بنیان یزد صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت دانش بنیان یزد اخبار کنکور صندوق نوآوری و شکوفایی یاتاقان فوق سنگین شرکت دانش بنیان تولید یاتاقان یاتاقان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۵۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: حضور و حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان در کنار بخش کشاورزی موجب تحول و جهش تولید در این بخش می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، سید علی احمدزاده عصر امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در دیدار با رئیس سازمان جهاد کشاورزی و اعضای صندوق توسعه بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر حمایت جدی از توسعه بخش کشاورزی استان، اظهار کرد: استعدادهای حوزه کشاورزی باید با انجام مطالعات شناسایی و شرکت‌های دانش‌بنیان بیشترین نقش‌آفرینی را در این بخش داشته باشند.

وی با بیان اینکه تعاونی‌های بخش کشاورزی باید توسعه یابند و فعال‌تر شوند، افزود: حمایت از این صندوق از طریق اختصاص اعتبارات با هدف حمایت از تمام کشاورزان و سهامداران استان مدنظر باشد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وجود ۱۶۱ تعاونی و تشکل بخش کشاورزی، گفت: در راستای مردمی‌سازی دولت و تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم زمینه مشارکت کشاورزانی که عضو این صندوق هستند برای جهش در بخش کشاورزی فراهم شود.

وی تصریح کرد: گیاهان دارویی و سایر بخش‌های حوزه کشاورزی فرصت مناسبی برای مشارکت مردم است و بخش کشاورزی زمینه ساز حضور مردم در این بخش باشد.

احمدزاده خاطرنشان کرد: وجود آب فراوان، زمین‌های مستعد و اراضی کشاورزی باید توسعه اشتغال و تحول در این بخش را فراهم کند.

کد خبر 747964

دیگر خبرها

  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • تولید محصول دانش‌بنیان نیروگاهی باهدف جلوگیری از خروج ارز
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان از بخش کشاورزی زمینه تحول و جهش تولید را فراهم می‌کند
  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید