Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی استان سیستان و بلوچستان گفت: در سال ۱۳۹۵ کلنگ کارخانه کاشی و سرامیک و کاغذ سازی در رامشار استان سیستان و بلوچستان بر زمین خورد، اما هنوز به بهره‌برداری نرسیده اند.

امین کمالی، دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: ضعف دو نماینده سیستان و بلوچستان در پیگیری سرنوشت کارخانه کاغذ و کارخانه کاشی و سرامیک سیستان مشهود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در دهه فجر سال ۱۳۹۵ کلنگ کارخانه کاشی و سرامیک و کاغذ سازی در رامشار استان بر زمین خورد و طبق اخبار اعلام شده، قرار بر این شد این کارخانه‌ها طی سه سال به بهره‌برداری رسیده و بیش از ۱۰۰۰ شغل مستقیم نیز ایجاد کنند تا بتوانند بخشی از مشکلات مردم منطقه را رفع کنند.

کمالی اظهار کرد:، اما اکنون و با گذشت ۴ سال از آن اتفاق، نه تنها این کارخانه‌ها به بهره‌برداری نرسیدند بلکه در همان ابتدای مسیر با مشکل مواجه شده و علی‌رغم تلاش‌ها و پیگیری‌های صورت گرفته، اتفاق مثبتی در این حوزه شاهد نبودیم.

دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: کم کاری و دولتمردان استان سیستان و بلوچستان در پیشبرد این دو کارخانه واضح و شفاف است و در آن هیچ شک و شبهه‌ای نیست، اما آنچه حائز اهمیت است اینکه در مقابل این کم کاری‌ها چه کسی باید از حق و حقوق بر باد رفته مردم سیستان دفاع کند؟ آیا جز این است که نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی که نقش نظارتی بعد از قانون گذاری مهم‌ترین وظیفه آنان می‌باشد، باید این موضوع را پیگیری کنند؟

وی گفت:، اما دو نماینده استان در مجلس شورای اسلامی تا کنون حرکت قابل اشاره‌ای جهت رفع مشکل احداث این کارخانه‌ها و سایر کارخانه‌های نیمه‌تمام منطقه ازجمله لاستیک انجام نداده و آنطور که انتظار است پیگیری لازم صورت نگرفته و سرنوشت این کارخانه‌ها در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و نمی‌توان سرانجامی را برای آن متصور بود.

کمالی یادآور شد: امید است به زودی شاهد این باشیم که نمایندگان استان با همراهی یکدیگر، پیگیری لازم جهت به سرانجام رسیدن این مهم را در دستور کار قرار داده و نتیجه اقدامات صورت گرفته را نیز به اطلاع مردم برسانند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کارخانه بهره برداری نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان سیستان و بلوچستان کارخانه ها بهره برداری کاشی و سرامیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۵۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان گفت: کمتر از یک درصد مردم استان در سال گذشته که واجد شرایط اهدای خون بودند در سیستان و بلوچستان خون اهدا کرده‌اند.

ابوالحسن صفدری در گفت وگو با ایسنا، افزود: جمعیت استان ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است و از این تعداد حدود ۲ میلیون و پانصد هزار نفر به دلایلی از قبیل سن کمتر از ۱۸ سال و یا بیشتر از ۶۵ سال، وزن کمتر از۵۰ کیلوگرم، داشتن بیماری خونی و زمینه‌ای خاص نمی‌توانند خون اهدا کنند.

وی بیان کرد: حدود یک میلیون نفر واجد شرایط خون دادن در سیستان و بلوچستان هستند که از این تعداد در سال گذشته ۷۰ هزار مراجعه برای اهدای خون صورت گرفته در حالی که بسیاری از این افراد ۲ بار در سال اهدا داشتند که در مجموع ۳۵ تا ۴۰ هزار نفر در کل استان برای اهدای خون مراجعه کرده‌اند.

صفدری ادامه داد: ترس  مردم از اهدای خون و نگرانی بی‌مورد از ایجاد کم خونی مهمترین دلایل افراد برای عدم مراجعه برای اهدای خون به شمار می‌رود در حالی که بدن خود یک کارخانه فعال، ساخت خون است. در زنان هر چهار ماه یکبار و در مردان هر سه ماه یک بار پس از اهدای خون سطح هموگلوبین به حالت طبیعی بر می‌گردد.

وی در این راستا اضافه کرد: عدم اطلاع مردم از فواید اهدای خون نظیر درمان کبد چرب، کالری سوزی به میزان ۶۰۰ تا ۷۰۰ کیلو کالری بعد از هر بار اهدا، پیشگیری از بیماری‌های قلبی از مهم ترین فواید اهدای خون به شمار می رود چرا که اهدا، حرکت خون در عروق را تسهیل و شبکه خونرسانی در بدن را فعال می کند.

مدیر کل انتقال خون سیستان و بلوچستان تاکید کرد: سالانه بیش از ۱۵۰ هزار واحد خون در استان مصرف می شود، در حالی که تنها ۵۰ هزار واحد توسط هم استانی‌ها اهدا می‌شود و دو برابر نیاز استان را از ۱۲ استان دیگر با واردات، تامین می‌کنیم در حالی که این موضوع زیبنده استانی که دارای جمعیت جوان بالایی است نمی باشد.

وی خاطرنشان کرد: اگر روزانه در شهر زاهدان ۳۰۰ نفر و در کل استان ۵۰۰ نفر اهدا کننده باشند،مشکل  نیاز خونی استان حل می‌شود. این میزان متاسفانه در حال حاضر در کل استان ۲۰۰ نفر است.

صفدری بیان کرد: در مجموع در سیستان و بلوچستان ۶ پایگاه فعال خونگیری در شهرستان‌های زابل، سراوان، زاهدان، ایرانشهر، خاش و چابهار وجود دارد در حالی که ۲۰ شهرستان استان فاقد پایگاه انتقال خون است و علی رغم وظیفه حیاتی این سازمانی ،چهره عقب ماندگی به شدت در آن دیده و احساس می‌شود.

وی تصریح کرد: از آنجایی که ۱۰ شهرستان‌ استان فاقد پایگاه انتقال خون  می باشد دارای بیمارستان است و این توسعه نامتوازن مشکلات جدی ایجاد کرده است.  با توجه به شمار بالای بیماران تالاسمی و  تصادفات جاده ای و آمار موالید بالا و زایمان‌های پرخطر نیازمند توجه جدی مردم به امر مقدس اهدای خون هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • درخواست یک مقام طالبان برای به بهره‌برداری رسیدن مسیر چابهار-افغانستان
  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • هوشمندسازی و مجازی‌سازی فرآیند حمل و نقل کالا در یزد