Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، نشریه نیویورکر در مقاله‌ای تحت عنوان «هفته‌ای که طرفداران ترامپ ناپدید شدند» به قلم مگان کی. استاک حال و هوای شهر واشنگتن را در روز تحلیف جو بایدن به عنوان چهل و ششمین رئیس جمهوری آمریکا بررسی کرده است:

در حالی که رئیس جمهوری جدید روز چهارشنبه سوگند یاد کرد، در خیابان‌های واشنگتن هیچ خبری و اثری از اعتراض حزبی یا فردی نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بالگردها مدام بالای سرمان می‌چرخیدند و گزارشگران شبکه‌های خبری، اخبار غیبی(!) برای بینندگان در سراسر کره زمین روایت می‌کردند.

عکس روز| جیل و جو به کاخ سفید می‌روند

جو بایدن در اعماق حلقه‌های ایست و بازرسی و سربازان و نیروهای امنیتی، رئیس جمهوری شد. جمعیت چه کسانی بودند؟ آنهایی که یا با هم حرف می زدند یا با موبایل بازی می‌کردند و اصلا کاری به روند برگزاری مراسم نداشتند. چون بیشتر آنها گزارشگر، سرباز یا پلیس بودند.

هشدار رئیس پیشین پلیس فدرال آمریکا | تهدید خشونت در روز تحلیف بایدن بسیار بسیار جدی است

شایعاتی نیز مبنی بر برپایی یک گردهمایی طرفداران ترامپ در میدان ایستگاه اتحادیه وجود داشت، اما این اتفاق هرگز روی نداد. در میدان دادگستری، یک مرد میانسال تنها با یک کلاه زمستانی ساده روی ناحیه پیشانی و ماسک پزشکی یکبار مصرف آبی، در امتداد پیاده رو آهسته قدم بر می داشت. ابتدا به ساکن او یک شهروند کهنسال عادی بود. اما نوشته ای که همراه داشت بسیار گویا بود: "این جا شبیه پیونگ یانگ است. فقط پلیس و افراد نظامی وجود دارد،  هیچ شهروندی اینجا نیست. " این پیرمرد حاضر به صحبت با هیچ خبرنگاری نشد. وی پلاکارد دومی را از پشت پلاکارد اولی بیرون کشید و آن را به درختی نزدیک بست. روی آن نوشته شده بود: "سانسور، دموکراسی را کشت".

آنسوتر، یک زن تنها، چهارشنبه بعد ازظهر تابلویی با عنوان "استیضاح ۴۶" را در دست داشت و میان خبرنگاران در نزدیکی ساختمان کاپیتول قدم می زد، اما او نیز حاضر به صحبت نشد.  یک طرفدار ترامپ با کت و شلوار سفید لکه دار و کفش های سفید براق و در حالی که یک ماسک با پرچم آمریکا بالای دهانش بسته بود، در همان اطراف پرسه می زد و با صدای بلند فریاد می کشید که چرا تعداد بیشتری از همرزمانش آنجا نیستند.

این هفته یکی از دوستان عبارتی را به یاد من آورد که پس از حمله ایالات متحده در افغانستان گزارش‌های زیادی شنیدیم که : "آن‌ها عمامه‌های خود را برداشته‌اند. " ابتدا خندیدم، وقتی او وفاداران سرسخت ترامپ را با طالبان مقایسه کرد که با دور انداختن هویت حزبی و شورشی خود و ذوب شدن در جمع مردم عادی، از دستگیری فرار کردند اما بعد دیگر نخندیدم. این مقایسه سراسر اشتباه بود. طالبان به زیرزمینی رفته بودند، خود را سازماندهی کردند و افراد بی شماری را کشتند تا قدرتی را که به اعتقاد آنها به حق از آنها بود، پس بگیرند.

البته ایالات متحده افغانستان نیست. مخالفین طالبان نیستند. اما همانطور که روز چهارشنبه در خیابان‌های واشنگتن پرسه می زدم، این عبارات در ذهنم بود: دونالد ترامپ همیشه یک رهبر شورشی بود.  او یک شورش سیاسی را با روکش پوپولیسم دموکراتیک آغاز کرد که او را به کاخ سفید کشاند و سرانجام رفتارش به اوج خشونت منجر شد. نتیجه چه شد؟ اکنون واشنگتن دی سی توسط دیوارهای فلزی و سربازان و ماشین‌های نظامی به سکوت مرگبار فرو رفته است. اصلا گویی واشنگتن به قطعات شهری تقسیم شده است. با این همه دلایل دولت جدید ممکن است درست باشد. ترس از یک حمله دیگر شبیه ششم ژانویه و آماده باش برای عدم تکرار آن. اما این آماده باش برای گروهی بود که هرگز وجود خارجی در روز تحلیف نداشتند.

شاید این افراد شورشی و ترامپیست‌ها فردا یا ماه دیگر یا سال دیگر بیایند. اما این سکوت فعلی به اندازه حمله به پایتخت نگران کننده است. چون همه مولفه‌های نابهنجار دوران ترامپ باقی مانده‌اند: نژادپرستی و مشکلات اقتصادی، رقابت شبکه‌ها و رسانه‌های آنلاین در پوشش اخبار دروغ و راست و مهاجم و دزد و شورشی خطاب کردن این و آن...

اگرچه در آن چهارشنبه شادی و احترام هم وجود داشت، اما آن احساس ترس و حتی تصویر ترس بر همه چیز غالب بود.  من سال‌ها اخبار جنگ‌های تروریستی را پوشش دادم و در نتیجه می توانم بگویم، مردم مدام از سرکوب صحبت می کنند. احساس می‌کنم از یک راهرو بسیار تاریک به آخر آن نگاه می کنم و پایانی بر آن تاریکی متصور نیست.

کد خبر 580563 برچسب‌ها آمریکا - انتخابات آمریکا آمریکا - دونالد ترامپ مهدی تهرانی آمریکا - جوزف بایدن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آمریکا انتخابات آمریکا آمریکا دونالد ترامپ مهدی تهرانی آمریکا جوزف بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۸۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنتاگون مخفیانه موشک‌های ATACMS به اوکراین داد

نیویورک تایمز به نقل از مقامات ارشد پنتاگون گزارش داد، سامانه‌های موشکی تاکتیکی ارتش آمریکا، موسوم به ATACMS، به نیروهای اوکراینی اجازه می‌دهد تا شبه جزیره کریمه روسیه را «به‌طور موثرتری» هدف قرار دهند.

به گزارش ایسنا، پس از آنکه یکسری از رسانه‌ها مدعی شدند که کی‌یف از تسلیحات جدید علیه اهداف روسیه دورتر از خطوط مقدم استفاده می‌کند، مقام‌های آمریکایی تایید کردند واشنگتن به صورت مخفیانه در ماه جاری میلادی یک تعداد نامشخص موشک‌های تاکیتکی را به اوکراین ارسال کرده است.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، مقام دفاعی آمریکا که خواست نامش فاش نشود گفت، هدف از تامین تسلیحات دوربرد برای اوکراین، اعمال فشار بیشتر بر کریمه است؛ جایی که در حال حاضر پناهگاه نسبتا امنی برای روسیه به شمار می‌رود.

آمریکا موشک‌های ATACMS را که گفته می‌شود با برد تا ۳۰۰ کیلومتر برد دارد و به عنوان بخشی از بسته تسلیحاتی ۳۰۰ میلیون دلاری که توسط جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در اواسط ماه مارس تصویب شد، به اوکراین تحویل داده بود. روز چهارشنبه، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید تحویل این سلاح را تایید کرد، اما مقامات آمریکایی از اظهار نظر در مورد اصلاحات و برد دقیق این سلاح خودداری کردند.

پس از اینکه گزارش‌های رسانه‌ها ادعا کردند که کی‌یف از این موشک‌ها برای اولین بار در حمله به فرودگاهی در حدود ۱۶۵ کیلومتری  خط مقدم استفاده کرده است، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین صبح روز ۱۷ آوریل گفت، نیروهای این کشور به یک پایگاه هوایی در «ژانکوی» کریمه حمله کرده‌اند.

اوکراین اولین بار در سپتامبر گذشته موشک های ATACMS میان رده را دریافت کرد. ارتش روسیه به سرعت شروع به سرنگونی آنها کرد و نقشه زلنسکی برای آسیب رساندن یا تخریب پل کریمه را خنثی کرد.

اوایل ماه جاری میلادی نیز، زلنسکی تکرار کرد که او و دولتش «واقعا می‌خواهند زیرساخت‌های روسیه از جمله پل کریمه را تخریب کنند».

آناتولی آنتونف، سفیر روسیه در واشنگتن نیز گفت: «تحویل این موشک‌های دوربرد به کی‌یف کاملا غیرقابل توجیه است. این اقدام واشنگتن تهدید علیه امنیت کریمه از جمله سواستوپول را افزایش می‌دهد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمله پلیس آمریکا به یک استاد دانشگاه واشنگتن (فیلم)
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • چرا بایدن حاضر نشد با اردوغان دیدار کند؟
  • عکس/چفیه فلسطینی بر گردن جرج واشنگتن!
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • آمریکا نباید از خط‌قرمزها عبور کند
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • پنتاگون مخفیانه موشک‌های ATACMS به اوکراین داد