Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-07@08:27:51 GMT

چگونه مدرس زبان انگلیسی شویم؟

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۶۸۵۱۴

چگونه تدریس زبان انگلیسی را شروع کنم؟

بعضی اوقات سوال این نیست "آموزش دادن یا آموزش ندادن؟" یا حتی "چه چیزی باید آموزش بدهم؟" بلکه سوال این است که چطور بتوانیم آموزش دادن زبان انگلیسی را شروع کنم. برخی از افراد برای آموزش انگلیسی متولد می شوند. برای آنها این سوال پیش می آید که "چگونه معلم انگلیسی شوم؟ " مسیر معلمی همیشه صاف و باریک نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ممکن است از خود بپرسید که آیا برای تبدیل شدن به یک معلم انگلیسی به مدرک در موضوع مورد تدریس خود یا گواهینامه های تخصصی نیاز دارید. آنچه ما به عنوان بهترین آموزشگاه زبان در اینجا به اشتراک می گذاریم اصول اولیه است تا شما بدانید چگونه می توانید مدرس زبان انگلیسی شوید.

آیا برای مدرس شدن زبان انگلیسی باید مدرک تدریس زبان انگلیسی بگیرید؟

شاید فکر می کنید که بدون داشتن مدرک تدریس زبان انگلیسی بتوانید آموز زبان انگلیسی را شروع کنید زیرا زبان انگلیسی تا خوب است. این اشتباهی است که بسیاری از مدرسین تازه کار انجام می دهند و بعد از یک یا دو کلاس با عدم رضایت موسسه یا زبان آموز مواجه می شوند. برای اینکه بتوانید مدرس زبان انگلیسی شوید باید حتما مدرک زبان انگلیسی که نشان دهنده توانایی شما در تدریس زبان انگلیسی باشد نیاز دارید.

آیا آموزشگاه های زبان معیار های خاصی برای انتخاب مدرس دارند؟

بله! این امر مسلم است که هر موسسه زبانی دارای معیار های خاص خود برای پذیرش یک معلم زبان انگلیسی است. هر آموزشگاه استاندارد های خاص خودش را دارد. می توان برای کسب این استاندارد ها با موسسه مورد نظر خود تماس بگیرید و یا از آنها بخواهید این موارد را به شما اطلاع رسانی کنند. اما هرچه که باشد، هر چه موسسه زبان عملکرد بهتری داشته باشد معمولا در انتخاب مدرسین خود نیز حساسیت بیشتری به خرج می دهد.

شما می توانید در سایت ایران آکسفورد به برخی از این فاکتورها که در مدرسین وجود دارد آشنا شوید.

ویژگی های یک معلم انگلیسی

معلمان احتمالی انگلیسی باید درک کاملی از تلفظ ، دستور زبان ، واژگان و ساختار جمله داشته باشند. آنها باید بتوانند پیشرفت دانش آموزان را به طور ممتد ارزیابی و ارزیابی کنند. علاوه بر این ، معلمان انگلیسی باید بتوانند از راهکارهای مختلف آموزشی برای رفع نیازهای همه دانش آموزان استفاده کنند. معلمان احتمالی انگلیسی باید مهارت های ارتباطی بسیار خوبی داشته باشند تا بتوانند کلاس خود را به طور مناسب کنترل کنند.

داشتن مدارک معتبری همانند ایلتس و تافل می تواند برای اثبات سطح زبان انگلیسی شما بسیار کاربردی باشد. اما شما برای اثبات توانایی تدریستان نیاز به مدارکی همانند مدارک TTc خواهید داشت.

گام بعدی برای تبدیل شدن به یک معلم انگلیسی این است که داوطلب در  دوره های تربیت مدرس زبان انگلیسی شرکت کند. این دوره ها معمولا شما را با متدولوژی تدریس آماده می کنند. به این وره ها در موسسات اغلب دوره های TTC گفته می شود. گذراندن این دوره یکی از مهم ترین قسمت ها برای تبدیل شدن به یک مدرس زبان انگلیسی است.

برای اینکه دوره TTC را بهتر بشناسید و ببینید کدام دوره TTC برایتان مناسب است کلیک کنید.

دوره های سلتا

سلتا یا CELTA یکی دیگر از دوره های آموزش و تربیت مدرس زبان انگلیسی است که در دنیا بسیار معتبر است. این دوره ها معمولا توسط دانشگاه کمبریج برگزار می شوند و به همین دلیل از درجه اعتبار بسیار بالایی برخوردارند. یکی از مورادی که در این دوره ها به داوطلبین آموزش داده می شود نحوه کنترل کلاس و هم چنین نحوه برگزاری بهتر روش های تریس زبان انگلیسی می باشد. دوره های دیگری مانند TESOL هم از دسته امتحان ها و مدارکی آموزش زبان انگلیسی است که برای کار در حوزه تدریس بسیار مفید می باشد. برای دیدن تاریخ های برگزاری و هزینه دوره CELTA و هزینه آن کلیک کنید.

دانشجویان من چه کسانی خواهند بود؟

می توان از معلمان انگلیسی انتظار داشت که از طیف گسترده ای از زمینه های اقتصادی و اقتصادی - اجتماعی با دانشجویان کار کنند. دامنه سنی دانش آموزان شما بستگی به این دارد که شما انگلیسی را در چه زمینه ای وبرای چه افرادی . با چه سنی تدریس کنید یا بخواهید در آموزشگاه های زبان برای مکالمه زبان انگلیسی یا آیلتس یا تافل یا موارد دیگر مشغول به کار شوید. هرچه  که باشد باید حتما سعی کنید که نیاز های زبان آموز خود را به خوبی بشناسید.

دوره های TKT هم برای کسانی که در سطح پایین تر تدریس هستند مناسب است.

منبع: الف

کلیدواژه: تدریس زبان انگلیسی مدرس زبان انگلیسی زبان انگلیسی معلم انگلیسی یک معلم دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۸۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«روایت اول» از ردیف یک موسیقی‌دان مهم منتشر شد/خواندن یک قصه جالب

محمدباقر زینالی پژوهشگر، مدرس، آهنگساز و نوازنده موسیقی ایرانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن تشریح تازه ترین فعالیت های موسیقایی خود از انتشار تازه ترین اثر پژوهشی‌اش خبر داد و گفت: به تازگی اثر پژوهشی را با عنوان «روایت اول» از ردیف‌نوشته موسیقی معروفی براساس نگارش لطف الله مفخم برای ویولن را بازگردانی و تصحیح کرده ام که به نظرم یکی از آثار پژوهشی است که می تواند در حوزه های آموزشی مورد استفاده قرار گیرد.

وی در توضیحات تکمیلی پروژه خود بیان کرد: «ردیف» یکی از مهم ترین منابع موسیقی سنتی ایران است که آموزش و اجرای آن از دوره ناصری به تدریج همه گیر شد و یادگیری آن جزو جدایی ناپذیر یادگیری موسیقی سنتی در سال های اخیر شده است. در این مسیر معتبرترین این ردیف ها، ۲ ردیف «میرزا عبدالله» و «آقاحسینقلی» است که هر ۲ ردیفِ سازی محسوب می‌شوند که یکی برای سه تار و دیگری برای تار تدوین شده بود. هرچند نسخه ای که از ردیف «میرزاعبدالله» در حال تدریس است با تار و توسط نورعلی برومند روایت شده است. البته که هر دوی این استادان شاگردان زیادی داشتند که دانسته های خود را به آنها آموزش می دادند تا مطالب منتقل شده و موسیقی حفظ شود. یکی از این شاگردان با استعداد، درویش خان بود که بعد از اتمام دوره شاگردی ردیف، خلاقیت های زیادی نیز در موسیقی ایجاد کرد که از آن جمله می توان به ردیفی برای تدریس با تار اشاره کرد که وی با تنظیمی متفاوت آن را به شاگردان خود تدریس می کرد. از شاگردان معروف درویش خان هم می توان به مرتضی نی داوود و موسی معروفی اشاره کرد که این ردیف را درس گرفته و تدریس می‌کرده اند.

این پژوهشگر گفت: موسی معروفی علاوه بر تدریس، اقدام به نوشتن یادگرفته های خود به صورت نت کرد. جالب اینکه در آن زمان که معروفیِ جوان شروع به نوشتن این ردیف کرد، کمتر کسی در ایران به نت نویسی آشنا بود پس کاری که موسی معروفی انجام داده، در آن دوره پروژه ای بسیار خاص و مهم به نظر می آمد. در گذر زمان این نوشته، در سال ۱۳۱۸ به دست لطف الله مفخم پایان می‌رسد و این هنرمند به سبب شاگردی که نزد ابوالحسن صبا کرده بود این نت ها را به کوک های مرسوم در ویولن منتقل کردتا شاید مورد استفاده نوازندگان ویولن و حتی در تدوین ردیف ویولن صبا قرار بگیرد. ولی این اتفاق نمی‌افتد و نوشته های مفخم تا سال ۱۳۵۶ بدون استفاده می‌ماند. در این سال دست نوشته ها بدون تصحیح توسط فرهنگستان هنر چاپ می شود و در بحبوبه پیروزی انقلاب اسلامی آنچنان که باید دیده نمی شود.

زینالی توضیح داد: سال ۱۳۸۲ به صورت اتفاقی نسخه ای از این کتاب را در کهنه کتاب فروشی‌ای دیدم و آن را خریدم تا شاید استفاده ای از آن داشته باشم. البته تا سال ها فکر می کردم این کتاب همان ردیفی است که به نام ردیف موسی خان معروف است. بعدها متوجه اشتباه خود شدم و در محتوای کتاب کنجکاو شدم. از سال ۱۳۹۳ شروع به کار کردن روی این کتاب کردم و نت ها را برای سهولت اجرا به کوک های مرسوم در ردیف های تار منتقل کردم. بعدها این نوشته ها را تایپ کردم و به فکر چاپ آنها افتادم. سال ها دنبال ناشر معتبر برای چاپ درخور آن بودم. متاسفانه ناشران مختلفی که به آنها مراجعه می کردم همکاری برای چاپ نداشتند و از سال ۹۷ تا ۱۴۰۲ این داستان وقفه ای طولانی برای چاپ کتاب ایجاد کرد. حتی در خلال این پیگیری ها متوجه شدم یک هنرمند و مدرس شناخته شده حوزه موسیقی مانع چاپ این مجموعه توسط چند ناشر شده است. چون این کتاب را با کتاب ردیف موسی معروفی در تضاد می دیده و صراحتا به من گفت که این کتاب ردیف موسی خان را تضعیف خواهد کرد. چون کارشناسی کتاب توسط آن ناشران به این هنرمند موثر موکول شده بود که این جواب منفی مانع از چاپ کتاب در آن سال ها شد. البته در نهایت، کتاب «روایت اول» به صورت ناشر مولف چاپ شده است.

این نوازنده و آهنگساز موسیقی ایرانی در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: اشتباهی که در این مدت در برخورد دوستان با این کتاب متوجه شدم این بود که همه فکر می‌کنند این کتاب همان ردیف معروفی است اما این اشتباه به جهت نام موسی معروفی است که روی جلد آمده و پیشینه این ردیف را نمی‌شناسند. به نوعی می شود اذعان کرد که این ردیف را می توان ردیف «درویش خان» نامید. ضمن اینکه این کتاب برای کسانی که علاقه‌مند به پژوهش درباره ردیف و روند شکل‌گیری و رشد آن هستند، می‌تواند سودمند باشد و کاری که من انجام دادم پژوهشی روی زندگی موسی معروفی و لطف الله مفخم پایان، تصحیح اشتباهات موجود در نسخه اصلی کتاب، انتقال به کوک‌های جدید و مضراب‌گذاری نت ها برای ساز تار بوده است.

وی در پایان تصریح کرد: این ردیف به تنهایی هنوز قابلیت آن را ندارد که به صورت مستقل به عنوان ردیف استفاده شود. باید پژوهش بیشتری درباره جمله بندی‌ها و رفع اشکالات آن انجام شود تا ابهامات کامل رفع شود. همین طور، در تلاشم که نسخه ای صوتی از آن تهیه کنم تا نتها مفهوم صوتی پیدا کنند و نغمات و ملودی‌های جدید به گوش ردیف دوستان و علاقه‌مندان موسیقی ایرانی برسد.

کد خبر 6096823 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • آیلتس چیست؟
  • از تأثیر معلمان بر لوح سفید کودکان نباید غافل شویم
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • حمله شدیدالحن جواد ظریف به آل‌سعود به زبان انگلیسی
  • (ویدیو) گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی درباره حمله به اسرائیل
  • «روایت اول» از ردیف یک موسیقی‌دان مهم منتشر شد/خواندن یک قصه جالب
  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • مربیان کشتی مازندران در کلاس دانش افزایی