Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-09@16:33:26 GMT

ورودی‌های فیروزآباد نیازمند ساماندهی

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۶۹۷۰۸

ورودی‌های فیروزآباد نیازمند ساماندهی

به گزارش خبرگزاری فارس از فیروزآباد، ورودی‌های یک شهر تصویر برجسته ‌ای از شهر می ‌سازند؛ چراکه نخستین فضای برخورد مسافران با شهر ورودی آن است.

مبادی ورودی شهر، یکی از عناصر کلیدی ساختار کالبدی و فضایی شهرها است که گردشگران از آن طریق وارد شهر شده و در واقع اولین تصویر از شهر که در ذهن تازه واردین نقش می بندد و ذهنیتی مثبت یا منفی ایجاد می کند، در همین ورودی ها شکل می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با نگاهی به گذشته و ساختار شهرها می توان دریافت که ورودی ها نقش زیادی در شخصیت بخشی به شهر ایفا می کردند و تصویر برجسته شهر را می ساختند. 

ورودی های هر شهر نقش تاثیرگذاری در ارزش بخشی به شهر ایفا می‌کنند و اولین منظره از شهر را به مسافران نشان می‌دهند که در فیروزآباد، ورودی‌ها به هیچ وجه مناسب و شایسته این شهر با قدمت طولانی و باستانی نیست.

سیما و منظر ورودی شهر فیروزآباد کارگاه بازیافتی و تجمع ضایعات آهن 

یکی از شهروندان فیروزآبادی در خصوص ورودی این شهر اظهار داشت: سیما و منظر کردی این شهر با کارگاههای بازیافتی و محصولات مواد پلاستیک پسمانده کشاورزی پرشده است. 

وی افزود: در بلوار شهید بهشتی که کردی شهر فیروزآباد از پس از پلیس راه آغاز می‌شودیا کارگاه بازیافت و یا ضایعات آهن آلات پر شده است. 

یکی دیگر از شهروندان این شهر ادامه داد: برخی نقاط این این ورودی در کنار بلوار شهرداری اقدام به تخلیه پسماندها و دور ریزهای ساختمانی نموده که زیبنده شهری با این قدمت تاریخی نیست.

ستاره شبانی در گفت و گو با خبرگزاری فارس در فیروزآباد با اشاره به مشاغلی که بهداشت ساکنین شهر را تهدید می کنند و اثرات مخربی بر محیط زیست دارند،اظهار داشت: در این زمینه در بند ٢٠ ماده ٥٥ قانون شهرداریها،جلوگیری از ایجاد و تاسیس تمام اماکن که به نحوی موجب بروز مزاحمت برای ساکنین یا مخالف اصول بهداشت در شهرها است جلوگیری می‌کند.

وی افزود: شهرداری مکلف است از تاسیس کارخانه ها،کارگاه ها، گاراژهای عمومی، تعمیرگاه ها، مغازه ها و همچنین مراکز تولید مواد محترقه و اصطبل چارپایان، مراکز دامداری و به طور کلی تمام مشاغل و کسب هائی که ایجاد مزاحمت، آلودگی صوتی، تولید دود یا عفونت، تجمع حشرات و جانوران نماید جلوگیری کند.

معاونت خدمات شهری شهرداری فیروزآباد ادامه داد: بر اساس قانون کوره های آجر و گچ و آهک پزی و خزینه گرمابه های عمومی که بر خلاف قوانین بهداشت بوده بر اساس نظارت در وضع دودکشهای اماکن و کارخانه ها و وسائط نقلیه که کارکردن آنها دود ایجاد می کند تخریب صورت میگیرد و از آلوده شدن هوای شهر جلوگیری می نماید.

در شهرداری فیروزآباد تاکنون کمیسیون بند ٢٠ ماده ٥٥ قانون شهرداری تشکیل نشده

شبانی اضافه کرد: با توجه به این قانون شهرداری فیروزآباد در صدد تشکیل کمیسیون بند ٢٠ ماده ٥٥ قانون شهرداریها می باشد که تاکنون سابقه ای از فعالیت ان در شهرداری وجود نداشته و پیشنهاد تشکیل کمیسیون مذکور به شورای شهر ارائه شده است .

وی در پایان تصریح کرد: شهرداری فیروزآباد تاکنون با موارد ی که بهداشت شهروندان را به خطر می اندازد و باعث تخریب محیط زیست میشود توسط واحد تخلفات شهری برخورد نموده که به زودی پس از تشکیل کمیسیون بند ۲۰ ماده ۵۵ مطابق و دستورالعملهای اجرایی در این خصوص اقدام خواهد شد.

به گزارش فارس، ذکر این نکته ضروری است که مبادی ورودی هر شهر به عنوان نگین آن شهر مورد توجه قرار می گیرد و باید از نظر طراحی متناسب با شرایط منطقه ای و شاخصه های همان منطقه در نظر گرفته شود. متاسفانه با نگاهی به ورودی های شهر فیروزآباد فارس چیزی که به چشم نمی آید زیبایی این ورودی ها است.

لازم به ذکر است شهرستان فیروزآباد پایتخت سلسلله ساسانی با قدمت دو هزار ساله با دارا بودن ۱۰۷ اثر ثبت ملی و ۵ اثر ثبت جهانی از شهرستانهای ویژه و مهم گردشگری کشور بوده که متاسفانه مورد بی مهری مسئولان شهرستانی و استانی قرار گرفته است.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: فیروزآباد شهر باستانی مسافران شهرداری شهرداری فیروزآباد قانون شهرداری ورودی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۶۹۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند

عضو شورای اسلامی شهر قزوین خواستار توجه شهرداری به مطالبه شورا پیرامون نهضت پیاده‌روسازی و ساماندهی معابر شهری شد و گفت: لازم است پیاده‌روها مکانی برای تردد امن عابران و همه اقشار جامعه باشد تا هیچ کس آسیب نبیند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، فاطمه اشدری صبح امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در صحن علنی شورای اسلامی شهر قزوین درباره لایحه شهرداری مبنی بر مجوز ساخت در اراضی قولنامه‌ای با کاربری‌های عمومی در اسماعیل‌آباد، اظهار کرد: اگر شعارمان بر مبنای عدالت در توسعه خدمات شهری است باید کاربری‌های فرهنگی، ورزشی و فضای سبز را در تمام نقاط شهری با اولویت نواحی کمتر برخوردار ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه رویکرد انسان‌محوری و عدالت خدمات‌شهری دو نکته مهمی است که در بودجه امسال بر آن تأکید داشتیم و باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: می‌توانیم امتیازاتی برای زمین‌هایی که کاربری عمومی دارند در نظر بگیریم و با مالکان آن‌ها توافقاتی را داشته باشیم تا مالکان به حق خود برسند.

نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قزوین خاطرنشان کرد: با آزاد شدن بعضی زمین‌ها سرانه‌های فرهنگی و ورزشی در این منطقه تأمین و حفظ شود، با این رویکرد می‌توان نسبت به تأمین منابع زمین با کاربری‌های عمومی مورد نیاز در مناطق مشابه از جمله شهرک مهدیه و نواحی منفصل پاسخگو بود.

اشدری بر لزوم توجه مدیریت شهری به موضوع مناسب‌سازی و توجه به حضور بی‌دغدغه افراد توان‌خواه در شهر تأکید کرد و ادامه داد: به‌رغم تمام تذکرات اعضای شورا پیرامون این موضوع مهم توجه جدی به آن نمی‌شود و پیشنهادات عملیاتی مشاور شهردار در امور مناسب‌سازی که پس از بازدید میدانی برای رفع موانع ارائه می‌شود در بیشتر موارد محقق نمی‌شود.

وی اضافه کرد: پیشنهاد می‌شود در یکی از جلسات صحن شورا مشاور شهردار در امور مناسب‌سازی حضور داشته باشد تا موارد و پیشنهادات را از زبان وی بشنویم.

عضو شورای اسلامی شهر قزوین خواستار توجه به اجرای مطالبه شورا پیرامون نهضت پیاده‌روسازی و ساماندهی معابر شهری شد و گفت: لازم است پیاده‌روها مکانی برای تردد امن عابران و همه اقشار جامعه باشد، هیچ کس آسیب نبیند و رفاه حال و امنیت آسیب‌مندان لحاظ شود.

اشدری با تأکید بر لزوم حضور مستمر شهردار قزوین در جلسات صحن شورا ادامه داد: حضور شهردار قزوین سبب خواهد شد تا مطالبات ضروری مردم سریع‌تر و مؤثرتر محقق شود و این موضوعی است که در دوره شهرداران قبل اتفاق می‌افتاد و برای شهروندان اثربخش و ملموس بود.

کد خبر 751373

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۰ متر جدول‌گذاری در منطقه بافت تاریخی اراک
  • ورودی‌های شهرضا ساماندهی می‌شود
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیازمند مقام سازی هستند
  • جزئیات بخشنامه جدید مالیاتی برای ساماندهی قانون کولبری و ملوانی
  • فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده + جزئیات
  • احکام مالیاتی قانون ساماندهی کولبری و ملوانی ابلاغ شد
  • فروش فوری خودرو ریسپکت ۲ ویژه خودرو فرسوده +جدول
  • فرمول جدید تعیین سقف اجاره‌بها
  • با اجرای قانون «ساماندهی بازار زمین» التهابات در بخش مسکن کاهش می‌یابد
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند