Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اصغر مونسان، پیش از ظهر شنبه در ابتدای سفر به استان یزد در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با اشاره به اینکه کرونا همه بخش‌ها را دچار آُسیب‌های  اقتصادی جدی کرده اما حوزه گردشگری در صدر بخش‌های آسیب دیده قرار گرفته است، اظهار داشت: با این وجود امیدوارانه پروژه‌های این بخش در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: هم میزان اقبال سرمایه گذاران و هم تعداد پروژه هایی که در حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی، آماده افتتاح شده، نشان می دهد که بخش گردشگری اگرچه در سال جاری دچار افت و خیز بسیاری شده اما همچنان امیدوارانه به سمت جلو حرکت می کند و امیدواریم با تلاش هایی که کادر درمان در حوزه واکسن و دارو انجام می دهند، کرونا در سال ۱۴۰۰ محدود شود و بتوانیم فعالیت ها را از سر بگیریم.

مونسان افزود: اوایل شیوع کرونا، بخش عمده ای از شیوع منسوب به سفر و گردشگری شد اما بعدها مشخص شد که موارد دیگری نیز در شیوع موثر بوده با این وجود همکاری خوبی با ستاد داشتیم تا این ویروس مهار شود.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، رعایت کامل پروتکل ها در همه هتل ها و اماکن گردشگری، قطع ورود گردشگران خارجی و ... را از همراهی‌های این حوزه با وزارت بهداشت اعلام کرد و بیان داشت: به رغم ضرر هنگفتی که هتل‌ها در این شرایط داشتند، فضای خود را برای طی دوران نقاهت در اختیار وزارت بهداشت قرار دادند که این همکاری با این شرایط قابل تقدیر است.

مونسان همچنین عنوان کرد: توجه ویژه به بخش صنایع دستی که اقشار ضعیف را در بر می گیرد نیز در اولویت قرار گرفته زیرا بخش زیادی از زنان سرپرست خانوار از این حوزه ارتزاق می کنند.

وی ادامه داد: فروش در این حوزه کاهش یافته اما خوشبختانه قطع نشده و همچنان تولید ادامه دارد اما فروش حداقلی شده زیرا فروش صنایع دستی ارتباط مستقیم با حضور گردشگران در مناطق دارد با این وجود تمهیداتی در نظر گرفته شده که امیدواریم تا زمان مهار ویروس کرونا بتوانیم این بخش را زنده نگاه داریم.

مونسان تاکید کرد: گردشگری یه زنجیره بزرگ است و همه صنوف از این حوزه به نحوی ارتزاق می کنند بنابراین در این شرایط تقریبا همه صنوف، متضرر شده اند که امیدواریم با مهار کرونا شاهد بازگشت رونق به اصناف مختلف باشیم.

وی اظهار داشت: دولت بسته هایی برای حمایت از بخش های آسیب دیده از کرونا فراهم کرده و برای سال آینده ۷ هزار میلیارد تومان برای حمایت از بخش‌های آسیب دیده از کرونا در نظر گرفته شده که امیدواریم در مجلس تصویب شود.

کد خبر 5128638

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد علی اصغر مونسان میراث فرهنگی یزد وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی ویروس کرونا بارش برف خطبه های نماز جمعه شیراز آمار کرونا کرمانشاه گرگان بوشهر شهرکرد شیوع کرونا قوه قضاییه شهرستان کرج مشهد سازمان تبلیغات اسلامی صنایع دستی بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۰۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، کامبیز ناظریان" همزمان با برگزاری ششمین نشست بزرگ فصلی مدیران این شرکت با بیان اینکه تمامی ظرفیت‌های ممکن به منظور بهبود روند خدمت رسانی در حوزه برق در پایتخت به کار گرفته شده است از سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در بخش سرمایه‌ای با هدف توسعه و بهبود هرچه بیشتر وضعیت شبکه توزیع برق پایتخت خبر داد و گفت: با اجرای این طرح‌ها، شاخص‌های بهره برداری و ضرایب امنیت و پایداری شبکه برق شهر تهران به شکل قابل ملاحظه‌ای بهبود خواهد یافت.

ناظریان با اشاره به اینکه با تلاش‌های شبانه روزی کارکنان برق پایتخت و همکاری مردم تهران، طی دو سال گذشته، علیرغم برخی مشکلات ناشی از تغییرات اقلیمی و افزایش مصرف انرژی، شاهد هیچ گونه اختلالی در تأمین برق مورد نیاز هموطنان تهرانی نبوده‌ایم خاطرنشان کرد: در راستای اطمینان از پایداری شبکه در تابستان ۱۴۰۳ و حفظ آرامش و آسایش هموطنان تهرانی، همسو با برنامه‌های ابلاغی وزارت نیرو، این شرکت با همکاری کارشناسان و متخصصان، اقدام به تدوین ۱۵۰ برنامه تخصصی با تمرکز بر بخش‌های مختلف فنی، مهندسی و توزیع انرژی کرده و امید می‌رود با اجرای این طرح‌ها و تداوم همکاری تهرانی‌ها در تابستان پیش رو نیز شاهد هیچ گونه اختلالی در تأمین برق مصرفی مردم شریف پایتخت نباشیم.

کد خبر 6090672 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • هدف دولت سیزدهم تقویت گردشگری در استان‌های غربی است
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی شهرداری در حوزه گردشگری همدان
  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است