Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایرنا، دکتر حمیدرضا دهقان منشادی بازرس انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران گفت: با ورود کووید ۱۹ به کشور به دلیل ناآگاهی و ناشناخته بودن این بیماری، اهمیت کرونا از سرطان بیشتر شد و بیماران مبتلا برای ادامه روند معالجه خود به مراکز درمانی مراجعه نکردند و وضعیت بیماری آن پیشرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: بسیاری از تخت‌های بیمارستانی برای معالجه سرطان خالی و جایگزین بستری بیماران کرونایی شد و عقب افتادن روند درمان این بیماران آسیب جدی به آنها وارد کرد و پس از دوران پساکرونایی، عوارض آن شدیدتر می‌شود.

این آنکولوژیست در مورد وضعیت بیماران سرطانی که به کرونا مبتلا می‌شوند، افزود: این ویروس سیستم ایمنی بدن را تحت تاثیر قرار می‌دهد و باعث می‌شود سرطان پیشرفت کند، این بیماران وقتی به کرونا مبتلا می‌شوند به آنها داروی کورتون‌دار تجویز می‌شود که این باعث پیشرفت سرطان شده و منجر به قطع شیمی‌درمانی می‌شود و عوارض زیادی را به جا می‌گذارد.

دهقان منشادی گفت: وضعیت بیماران سرطانی اکنون به دلیل همه‌گیری کرونا مطلوب نیست و انجام ندادن بسیاری اقدامات درمانی باعث آسیب‌های جبران‌ناپذیری بر روند بهبود درمان آنها می‌گذارد.

وی ابراز امیدواری کرد با آغاز واکسیناسیون کرونا، روند درمان سرطان هموارتر شود.

بازرس انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران افزود: کرونا تاثیرات منفی از لحاظ اجتماعی و فردی بر سلامت جسم و روان مردم گذاشته و بیماران مبتلا به سرطان بیش از سایر افراد آسیب دیده‌اند و همه هموطنان باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی کرونا را از پای درآورند تا اقدامات درمانی بیماران روند عادی به خود گیرد.

بر اساس گزارش وزارت بهداشت، در حال حاضر ۲۵۰ هزار بیمار سرطانی در کشور وجود دارد و هر سال ۵۵ هزار نفر به دلیل بیماری سرطان جان خود را از دست می‌دهند.


 

کد خبر 580731 برچسب‌ها كروناويروس سرطان كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس سرطان كرونا در ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۳۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، آزمایش بالینی واکسن مذکور توسط صندوق بنیاد NHS بیمارستان های کالج لندن رهبری می شود.

دکتر هدر شاو به پتانسیل این واکسن برای درمان افراد مبتلا به ملانوما نیز اشاره کرده است. واکسن هم اکنون برای بررسی کارآمدی در درمان سرطان های دیگر مانند ریه، مثانه و کلیه تحت آزمایش است. در مرحله قبلی آزمایش واکسن ریسک عود کردن ملانوما در بیماران را کاهش داد.

این واکسن که به طور دقیقmRNA-۴۱۵۷ (V۹۴۰) نام دارد، درمان نئو آنتی ژن است که سیستم ایمنی بدن را تحریک می کند تا نوع خاصی از سرطان را در بدن بیمار دنبال کند. هنگامیکه این واکسن با یک داروی ایمونو تراپی به نام پمبرولیزوماب (کیترودا) ترکیب می شود، خطر مرگ و میر ناشی از سرطان پوست را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

شاو در این باره می گوید: این روش یک درمان شخصی سازی شده و از بسیاری جهات بسیار هوشمندتر از واکسن است.

او در ادامه افزود: هدف اصلی این تحقیقات درمان دائمی بیماران مبتلا به سرطان است.

یکی از نخستین افرادی که این واکسن را دریافت می کند استیویانگ ۵۲ ساله از انگلیس است. او در این باره می گوید: این بهترین شانس من برای متوقف کردن مسیر سرطان است.

به گفته شاو به نظر می رسد درمان مذکور عوارض جانبی قابل تحملی مانند خستگی و درد در بازو دارد.

۲ سال قبل مرحله دوم آزمایش این واکسن نتایج نویدبخشی را نشان داد. در آن مرحله بیماران یک میلی گرم واکسن ام آر ان ای را به مدت ۳ هفته دریافت کردند. آنها همچنین هر ۳ هفته یکبار به مدت یک سال ۲۰۰ میلی گرم کیترودا مصرف کردند.

کد خبر 6089678 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • شکست اسرائیل در عملیات وعده صادق جبران‌ناپذیر است
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند