Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «بوریس جانسون» روز جمعه در سخنانی گفت که دانشمندان دریافته‌اند نوع جدید ویروس کرونا ممکن است با «درجه بالاتری از مرگ‌ومیر» مرتبط باشد. باین حال گروهی از دانشمندان سرشناس انگلیسی که برخی از آن‌ها برای دولت این کشور کار می‌کنند می‌گویند برای این نتیجه‌گیری، داده‌ها محدود و اطلاعات ناقص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«پارتیک ولنس» مشاور علمی ارشد دولت بریتانیا در این خصوص گفت «از هر هزار نفری که در دهه ۶۰ زندگی خود به نوع اولیه ویروس کرونا مبتلا می‌شوند، احتمال می‌رود که ده نفر جان خود را از دست بدهند. در خصوص نوع جدید تصور می‌شود که این رقم به ۱۳ یا ۱۴ مرگ در هر هزار ابتلا برسد—افزایشی معادل حدود ۳۰ درصد». با این حال وی تاکید کرد عدم اطمینان زیادی درباره این آمار وجود دارد. 

به گزارش روزنامه انگلیسی «گاردین»، بنابر گفته کارشناسان، آمار جدید باید «بسیار جدی» گرفته شود اما خیلی زود است که بر اساس آن‌ها نتیجه‌گیری کرد.

پروفسور «ایوان دویل» مدیر پزشکی بهداشت عمومی انگلیس هم گفت «کاملاً مشخص» نیست که آیا نوع جدید از نوع اولیه مرگبارتر است یا خیر و هشدار داد برای نتیجه‌گیری خیلی زود است.

او گفت: شواهدی وجود دارد، اما بسیار اولیه است. تعداد موارد ابتلا کم است و خیلی زود است که بگوییم چه اتفاقی می‌افتد.

اما پروفسور «پیتر هورنبی» رئیس «گروه مشورتی تهدیدهای ناشی از ویروس‌های تنفسی جدید و نوظهور» از مطرح شدن این موضوع از سوی جانسون دفاع کرد و گفت شفافیت مهم است.

وی گفت: کاستی‌هایی در خصوص این داده‌ها وجود دارد بنابراین باید مراقب تعبیرها باشیم اما مهم است که مردم بدانند ما آن را زیر نظر داریم و شاید درست باشد.

«گراهام مدلی» استاد مدل‌سازی بیماری‌های عفونی هم مرگبارتر بودن نوع انگلیسی را زیر سوال برد. او در گزارشی مشترک نتیجه‌گیری کرده که احتمالی واقع‌بینانه وجود دارد که نوع جدید با افزایش خطر مرگ مرتبط باشد.

او گفت: شواهدی وجود دارد که خطرناک‌تر است، اما این ویروسی بسیار خطرناک است. از نظر بدتر کردن وضعیت، چیزی را تغییر نمی‌دهد. آن (نوع جهش یافته) چیز بدی است که یکم (از نوع اولیه) بدتر است.

نخست‌وزیر انگلیس روز جمعه در یک کنفرانس خبری گفت: «امروز مطلع شدیم که گونه جدید کرونا علاوه بر آنکه سریع‌تر منتشر می‌شود... اکنون ظاهراً شواهدی موجود است که این گونه جدید-یعنی گونه‌ای که اولین بار در لندن و جنوب شرق [انگلستان] کشف شد- ممکن است با درجات بالاتر مرگ و میر مرتبط باشد.»

روزنامه «دیلی‌استار» انگلیس گزارش داد گروه مشورتی تهدیدهای ناشی از ویروس‌های تنفسی جدید و نوظهور، بوریس جانسون را در جریان این یافته‌ها قرار داده است.

مطالعاتی که تا به امروز انجام شده‌اند تأیید کرده‌اند که کرونای انگلیسی سریع‌‌تر از گونه اصلی منتشر می‌شود.

یک مقام سازمان جهانی بهداشت اوایل ماه گذشته گفته بود شواهدی در تأیید اینکه نسخه جهش‌یافته کرونا باعث ایجاد بیماری شدیدتری نسبت به گونه اولیه آن می‌شود وجود ندارد. 

«مایک رایان»، مدیر امور اضطراری در سازمان جهانی بهداشت اول دی‌ماه در نشست خبری که در مقر این سازمان در ژنو برگزار شد گفت: «هنوز هیچ شواهدی مبنی بر اینکه سویه جدید کووید-۱۹ باعث ایجاد بیماری شدیدتر می‌شود وجود ندارد و تحقیق درباره اینکه آیا این بیماری عفونی‌تر است ادامه دارد.» چند روز بعدتر یک مقام دیگر سازمان جهانی بهداشت هم جهش کرونا در انگلیس را اتفاقی کم‌اهمیت دانسته بود.

وزیر بهداشت انگلیس نخستین بار روز ۲۴ آذرماه از یافت شدن نوع جدید ویروس کرونا با  قدرت شیوع سریع‌تر در این کشور خبر داده بود. گفته می‌شود یکی از دلایل افزایش شدید مرگ و میر در انگلیس بر اثر کرونا شیوع این ویروس جدید بوده است.

پس از انتشار این خبر شماری از کشورهای اروپایی از جمله اتریش، بلژیک، آلمان، ایرلند و هلند پروازهای خود به و از ایتالیا را به حالت تعلیق درآوردند و ترکیه نیز اعلام کرد که تمامی راههای ارتباطی با انگلیس و هلند و همچنین دانمارک و آفریقای جنوبی را قطع کرده است.

کرونای جدید یکی از هفت نوع ویروس شناخته شده «کرونا» است که باعث ایجاد بیماری در انسان می‌شود. چهار گونه از این نوع ویروس‌ها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد می‌کنند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماری‌های حاد تنفسی می‌شوند که در مواردی به مرگ منجر می‌شود.

سازمان جهانی بهداشت بعد از ابتلای بیش از ۱۲۱ هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری آن را «همه‌گیری جهانی» اعلام کرد.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس دانشمندان انگلیسی بحران کرونا کرونای انگلیسی سازمان جهانی بهداشت باعث ایجاد بیماری ویروس کرونا نتیجه گیری نوع جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۴۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)