Web Analytics Made Easy - Statcounter

شریعتی با بیان اینکه خوزستان به لحاظ شیوع کرونا در وضعیت آبی است، بر حفظ شرایط موجود تاکید کرد و گفت: در حال حاضر آمار مبتلایان به این بیماری در ۱۲ شهر استان نسبت به قبل افزایش داشته که باید نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این شهرها توجه شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «غلامرضا شریعتی» ظهر امروز (شنبه 4 بهمن) در نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا، با اشاره به اینکه در حال حاضر خوزستان به لحاظ شیوع ویروس کرونا در وضعیت آبی قرار دارد و تنها یک شهر زرد است اظهار کرد: ملاک بازگشایی و اعمال محدودیت‌ها در رابطه با اصناف، سالن‌ها، استخرها، مراکز فرهنگی ورزشی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. مصوبات ستاد ملی و استانی کرونا است.

 

استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه باید در تصمیم‌گیری‌ها و صدور مجوزها به این امر توجه شود و سر خود عمل نکنیم افزود: این امر ممکن است منافع محلی داشته باشد ولی به ایجاد هرج و مرج و بی‌نظمی منجر می‌شود از این رو باید ملاک را ستاد ملی و استانی در نظر بگیریم.

 

وی اضافه کرد: همه مردم نسبت به رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی اشراف کامل دارند و می‌دانند یکی از ابزارهای مهم و مؤثر در کنترل و انتشار ویروس کرونا رعایت این نکته است از این رو مراکز عمومی باید به این شاخص توجه بیشتری داشته باشند و نظارت و مقررات مربوط به آن تشدید شود.

 

شریعتی با بیان اینکه متاسفانه فاصله‌گذاری اجتماعی در مراکز و اماکن عمومی کاهش پیدا کرده و این کاهش پیام خوبی برای مدیریت بیماری در استان نیست تصریح کرد: تهویه مطبوع در مراکز عمومی به ویژه تهیه و توزیع مواد غذایی ضرورت دارد و از تیم‌های نظارتی بهداشت می‌خواهیم به این امر به عنوان یک اولویت نظارتی توجه کنند.

 

وی با اشاره به اینکه برخی شهرهای استان در بیشتر شاخص‌های تعریف شده از سوی معاونت بهداشتی در حد انتظار ظاهر نشدند و عمل نکردند ادامه داد: آمار بیماران کرونایی در شهرهای آبادان، شوش، دشت‌آزادگان، هویزه، دزفول، اندیکا، بهبهان، هندیجان، شادگان، امیدیه، رامشیر و مسجدسلیمان نسبت به قبل افزایش یافته است.

 

استاندار خوزستان عنوان کرد: فرمانداران این شهرها باید حتما به طور ویژه وقت بگذارند چرا که در حال حاضر تعداد مبتلایان رو به افزایش بوده و در صورت عدم توجه ممکن است تعداد بستری‌ها و فوتی‌های ناشی از کرونا نیز در این شهرها بیشتر شود از این رو رعایت پروتکل‌ها را باید به طور کامل انجام دهیم.

 

وی با بیان اینکه باید ضمن اخطار و اعلام خطر در این شهرها، علل و عوامل افزایش آمار نیز بررسی شود ابراز کرد: در دیگر شهرهای استان روند رو به کاهش بوده ولی باید کنترل و چرخه انتقال به طور کامل قطع شود.

 

شریعتی با اشاره به اینکه بیماری‌های عفونی شوخی‌بردار نیست و ممکن است با یک انفجار در این زمینه مواجه شویم عنوان کرد: حفظ شرایط به دست آمده کمتر از شرایط ایجاد شده نیست و صرف انرژی بیشتری را می‌طلبد، از این رو از فرمانداران و مسئولان بهداشت و درمان می‌خواهیم در این امر غفلت نکنند و نسبت به بهبود شرایط اقدام شود.

 

وی با بیان اینکه دستگاه‌های پشتیبان از طرح شهید سلیمانی باید طبق مصوبات تا پایان طرح به تعهدات خود عمل کنند یاد آور شد: کوتاهی از هیچ‌کس به هیچ بهانه‌ای پذیرفته نیست و باید توجه ویژه‌ای به این موضوع صورت گیرد و همه دست‌اندرکاران نسبت به آن اهتمام ورزند.

 

پایان پیام/72

منبع: شبستان

کلیدواژه: ستاد مدیریت بیماری کرونا غلامرضا شریعتی خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۴۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور

تین نیوز

جمعیت بدمسکن کشور که براساس آمار های رسمی میانه دهه ۹۰، معادل ۱۹.۵میلیون نفر اعلام شده بود، در یک برآورد جدید به ۲۳میلیون نفر افزایش یافت.

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصاد ۲۴، معاون وزیر راه وشهرسازی اعلام کرد: هم اکنون ۲۳ میلیون نفر از جمعیت شهری کشور به دلیل سکونت در بافت های فرسوده و ناکارآمد و همچنین سکونتگاه های غیررسمی، بدمسکن هستند و جان آن ها در معرض خطر قرار دارد. این برآورد جدید یک سوال مهم را در خود جای داده است؛ اینکه چرا طی یک دهه اخیر به رغم همه اقدامات انجام شده در حوزه نوسازی بافت های فرسوده وسکونتگاه های غیررسمی، جمعیت بدمسکن افزایش داشته است؟ آیا این اقدامات بی اثر بوده است؟

محمد آیینی، معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، در پاسخ به این سوال به «دنیای اقتصاد» اعلام کرد: برآورد فعلی از جمعیت بدمسکن، با توجه به متوسط نرخ رشد سالانه جمعیت صورت گرفته است. به گفته محمد آیینی، بررسی ها نشان می دهد، جمعیت ۱۱ و نیم میلیون نفری ساکن در بافت های فرسوده شهری ایران از سال ۹۵ تاکنون در هر سال به طور متوسط، رشد ۱.۳ درصدی، یعنی معادل نرخ رشد جمعیت ایران، داشته است.

 

اما، جمعیت بدمسکن ساکن در سکونتگاه های غیررسمی و حاشیه ای، به دلیل گسترش فقر مسکن، رشدی به مراتب بیشتر از حد طبیعی داشته و برآورد ها حاکی از آن است در هر سال به طور متوسط ۲.۳ درصد به جمعیت ساکن در این سکونتگاه های غیررسمی افزوده شده است. جمعیت حدود یک میلیون نفری ساکن در بافت های تاریخی نیز تقریبا در یک دهه اخیر بدون تغییر بوده است.

به گفته آیینی، همچنین، بخشی از این رشد جمعیت بدمسکن ناشی از گسترش محدوده بافت های فرسوده وناکارآمد و سکونتگاه های غیررسمی در سال های اخیر است. در حالی که ابتدای دهه ۹۰، مساحت پهنه های فرسوده و سکونتگاه های غیررسمی ۷۴ هزار هکتار اعلام می شد در تازه ترین برآورد ها این میزان به ۱۶۷ هزار هکتار افزایش یافته است. آیینی گفت: تاکنون بیش از یک میلیون و ۵۰ هزار واحد مسکونی در بافت های فرسوده ساخته شده است که حاصل نوسازی بیش از ۳۵۰ هزار پلاک فرسوده است.

هنوز ۲میلیون و۷۰۰هزار پلاک فرسوده با قابلیت ساخت دست کم ۴.۵میلیون واحد مسکونی در کشور وجود دارد. آیینی همچنین از صعود آمار نوسازی مسکن در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: در سال گذشته سهم پروانه های ساختمانی بافت فرسوده از کل پروانه ها به ۲۱.۵ درصد رسید؛ این سهم در ۱۴۰۱ معادل ۱۸.۵ درصد بود و در صورتی که بسته مشوق های شهرسازانه در همه شهر ها اجرایی شود، این سهم به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.

معاون وزیر راه وشهرسازی، همچنین آماری از وضعیت ساخت وساز در بافت های فرسوده در قالب طرح نهضت ملی مسکن ارائه کرد. به گفته آیینی سهم بافت های فرسوده از ساخت سالانه یک میلیون مسکن در کشور، ساخت ۱۵۰ هزار واحد مسکونی در هر سال است. طی دو سال اخیر تاکنون ۲۶۶ هزار واحد مسکونی در قالب این طرح در پروسه ساخت قرار گرفته که از این میزان سهم تهران حدود ۵۵ هزار واحد است؛ همچنین بیش از ۸۲ هزار واحد نیز تاکنون افتتاح شده که حدود ۱۶ هزار واحد از این تعداد مربوط به تهران بوده است. آیینی اعلام کرد: بنا داریم تا پایان امسال آمار واحد های شروع شده نهضت ملی را به ۴۰۰ هزار واحد مسکونی رسانده و۱۰۰هزار واحد دیگر را نیز به بهره برداری برسانیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آمار جالب توجه حریف استقلال در خارج از خانه
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • هشدار؛ خوزستانی‌ها از حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنند
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • حساسیت فوق‌العاده یک مسئول نسبت به بیت‌المال! + فیلم
  • دستگاه‌های مسوول در بندر شهید رجایی باید به وحدت رویه برسند
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضاییه در بازدید از بندر شهید رجایی
  • آمار شهدای غزه به ۳۴۵۹۶ هزار نفر افزایش یافت
  • احتمال سیلاب و ریزش کوه در محورهای کوهستانی خوزستان/ پیش‌بینی افزایش ۱۵ درصدی تردد