Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - جلسه بررسی ابعاد و آخرین اقدامات بانک سپه در پروژه ملی ادغام بانک‌های نیروهای مسلح با حضور اعضای محترم کمیسیون اقتصادی و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل بانک سپه، قائم مقام و اعضای هیئت مدیره بانک در ساختمان نگین سپه برگزار شد.
به گزارش شمانیوز، محمد کاظم چقازردی در این جلسه ضمن خیر مقدم به مدعوین با اشاره به اهمیت واکاوی و بررسی ابرپروژه ادغام در بانک سپه گفت: معاون نظارتی بانک مرکزی، معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد و دارایی، معاون طرح و برنامه و بودجه ستاد کل نیروهای مسلح و مدیر عامل بانک سپه اعضا، چهار مؤلفه مهم و رکن اصلی در ادغام بانک‌های نظامی را تشکیل دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


* افزایش منابع بانک سپه از 160 هزار میلیارد تومان به 475 هزار میلیارد تومان
چقازردی با بیان اینکه در دو بخش؛ گزارشی از اقدامات بانک سپه به صورت میدانی از میزان منابع، ظرفیت‌ها، وضعیت استانی و منابع انسانی بانک‎های ادغامی و بررسی ابر پروژه‌های اقتصادی بانک سپه تهیه شده که در اختیار اعضا کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی قرار دارد، ادامه داد: بانک سپه قبل از ادغام 14 هزار نفر نیرو و 160 هزار میلیارد تومان منابع داشت که در حال حاضر حجم منابع بانک شامل 475 هزار میلیارد تومان با 44 هزار نیرو و 3800 شعبه رسیده است.
مدیرعامل و عضو هیئت مدیره بانک سپه با عنوان اینکه پس از انجام پروژه ملی ادغام 18 درصد از سهم منابع نظام بانکی در اختیار بانک سپه قرار دارد، وظیفه این بانک را در عرصه اقتصادی کشور خطیر توصیف کرد و گفت: این جلسه فرصتی است برای بررسی مدل مفهومی که از این ادغام در بانک سپه تهیه شده که با جزئیات در جلسه تبیین و تشریح می‌شود.
چقازردی با بیان اینکه ارزش‌گذاری بانک‌های ادغامی بر اساس توافق نامه 31 بندی و توسط کارشناسان رسمی کانون دادگستری انجام شده است، اضافه کرد: با توجه به اینکه پس از انجام این ادغام و اضافه شدن پنج بانک انصار، قوامین، حکمت ایرانیان، مهراقتصاد و کوثر، ترازنامه بانک سپه را تحت تاثیر قرار داده، امیدواریم با حمایت و استفاده از ظرفیت کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، دولت و بانک مرکزی کسری های احتمالی برطرف و از فرصت‌های پیش رو به نحو احسن بهره برداری شود.
* تحقق بزرگترین مهاجرت داده‌ها با انتقال 60 میلیون حساب بانک
وی با بیان اینکه اکثر مدیران عامل بانک‌های ادغامی به عضویت هیئت عامل بانک اضافه شده اند از بزرگترین مهاجرت داده سیستم بانکی برای 60 میلیون حساب در بانک سپه در سیستم COR جدید خبر داد و افزود: با بهره‌گیری از ظرفیت کمیته ای 10 نفره به ریاست قائم مقام بانک سپه، 389 مصاحبه تخصصی با تمام مدیران بانک‌های ادغامی برگزار و برای 320 مدیر کل ستادی و استانی، جانمایی و در روز اول ادغام احکام تمامی پرسنل به نحو مطلوب و با در نظر گرفتن عدالت، شایسته سالاری و سابقه قبلی آنان صادر شده است.
* حضور فعال و مؤثر بانک سپه در بازار بین بانکی در 5 سال گذشته
چقازردی تامین کسری ناشی از ادغام بانک‌های نیروهای مسلح، ساماندهی نیروی انسانی و تعیین ساختار شعب را از جمله موضوع‌های مهم و مد نظر مسئولین ارشد نظام و بانک سپه برشمرد و ادامه داد: بانک سپه تاکنون هیچ اضافه برداشتی از ذخایر خود نزد بانک مرکزی نداشته و در مدت 6 سال اخیر در بازار بین بانکی در شمار بانک‌های تسهیلات دهنده‌ای است که نرخ بازار بین بانکی را کاهش داده است.
وی با اشاره به نقش مؤثر بانک سپه در ابر پروژه‌های اقتصادی مانند انتقال آب خلیج فارس، پروژه‌های نفت، گاز و پتروشیمی گفت: شرکت هلدینگ گروه سرمایه‌گذاری امید که یکی از بزرگ‌ترین هلدینگ‌های کشور است با تنوع سرمایه‌گذاری‌های مولد و اشتغالزا نقش مؤثری در توسعه اقتصادی کشور دارد.
* حضور بانک سپه برای تحقق توسعه متوازن استانی
وی در همین رابطه افزود: باید توسعه متوازن در استان‌ها توسط تمامی بانک‌های دولتی کشور طبقه‌بندی و تقسیم شود تا هریک به میزان ظرفیت خود در این خصوص اقداماتی را انجام دهند. توسعه متوازن باید به عنوان یک الگو مورد توجه و عمل قرار گیرد چرا که این رویکرد صرفاً منوط به فعالیت‌ها و مشارکت یک بانک به تنهایی نمی‌شود.
محمدکاظم چقازردی با بیان اینکه بانک سپه برنامه‌هایی در جهت حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط با تاسی از فرمایشات مقام معظم رهبری در دستور کار دارد اظهار داشت: در سراسر کشور هر واحد تولیدی که مشتری بانک سپه است اگر به سرمایه در گردش نیاز دارد با ارایه درخواست خود می‌تواند از سرمایه درگردش مورد نیاز بهره‌مند شود.
* رییس کمیسیون اقتصادی: در خصوص ادغام قانون تدوین می‌کنیم
محمدرضا پورابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در این جلسه با عنوان اینکه بررسی آخرین اقدامات بانک سپه در موضوع ادغام بانک‌های نیروهای مسلح به عنوان یکی از بزرگترین ادغام‌های دنیا هدف این جلسه است، گفت: با توجه به اینکه حوزه تصمیم‌گیری و بررسی ابر پروژه ادغام جز وظایف اصلی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی است با هماهنگی‌های صورت‌گرفته اقدام به برگزاری این‌جلسه به‌منظور ‌دریافت گزارش‌های ادغام شده است.
* تقدیر رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از مدیران و مجموعه بانک سپه به دلیل انجام مأموریت ملی ادغام
پورابراهیمی از مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره و مدیران بانک سپه که دومین ادغام بزرگ دنیا را با نظر و دستورمقام معظم رهبری پیگیری و به سرانجام رساندند تقدیر و تشکر کرد و افزود: با تلاش مدیرعامل بانک سپه، حمایت وزیر اقتصاد و سران قوا گزارش جامعی در خصوص اقدامات انجام شده در توافق نامه 31 بندی و فرآیند انجام و اقدامات پروژه ادغام تهیه و مستند می‌شود که در اختیار اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس به منظور تهیه پیش‌نویس برای ایجاد قانون جدید در این زمینه قرار می‌گیرد.
وی در همین رابطه اضافه کرد: مواردی که در توافق نامه 31 بندی نیازمند تصویب قانون جهت پایه‌گذاری حرکتی نوین است از طریق مشارکت بانک سپه و معاونت بیمه و بانک وزارت اقتصاد به عنوان پیش نویس طرح برای تدوین قانون مدون با توجه به حساسیت و نو بودن بحث ادغام‌ها در دستور کار کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی است.
* کمیسیون اقتصادی مجلس کنار بانک سپه، برای جبران ناترازی موجود در صورتهای مالی به دلیل ادغام است
وی افزود: در فرآیند اجرای ادغام، ارزش و قیمت‌گذاری بانک‌های ادغامی، نیروی انسانی و مسائل پیرامون آن، ناترازی موجود در این بانک‌ها و میزان تاثیر آن در بانک بزرگ سپه، برنامه زمانبندی و نحوه مصادیق پوشش کسری در بودجه ناشی از تراز منفی از جمله مهمترین مباحث مطرح شده در کمیسیون اقتصادی مجلس است.
* کمیسیون اقتصادی مجلس آماده هرگونه کمک به بانک سپه برای به سرانجام رساندن این ابرپروژه ملی است
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شرایط فعلی بانک سپه رادوران گذار عنوان و آن را مهم برشمرد و اذعان داشت: کمیسیون اقتصادی مجلس آمادگی لازم برای ارایه هرگونه کمک در راستای بحث علمی، تخصصی و اجرایی بانک ناشی از این ادغام بزرگ را دارد.
* معاون امورحقوقی و مجلس وزیر اقتصاد: مجلس کنار بانک سپه برای بزرگترین ادغام است
هادی قوامی معاون امور حقوقی و مجلس وزارت اقتصاد و دارایی در این جلسه با عنوان اینکه این ادغام در این سطح و گستردگی در دنیا انگشت شمار است گفت: بانک سپه می‌تواند در انجام پروژه‌ها و اهداف نظام بانکی از ظرفیت‌های کمیسیون اقتصادی مجلس و وزارت اموراقتصادی و دارایی، حداکثر بهره‌برداری را داشته باشد.
وی با بیان اینکه بانک سپه از استثنائات مثبت نظام بانکی است که تاکنون اضافه برداشتی از ذخایر بانک مرکزی نداشته افزود: ادغام، وضعیت ترازنامه‌های بانک سپه را تحت تاثیر قرارداده که کمیسیون اقتصادی می‌تواند به بهبود آن کمک کند.
* دکتر معمارنژاد معاون امور بانک و بیمه وزیر اقتصاد: ارزشگذاری سهام بانک‌های ادغامی توسط کانون کارشناسان دادگستری صورت گرفته
عباس معمار نژاد معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اموراقتصاد و دارایی نیز در این جلسه ماموریت اصلی بانک سپه را ارایه خدمت به نیروهای مسلح و خانواده‌های آنها عنوان کرد و افزود: با عنایت به تاکیدات مکرر مدیرعامل بانک سپه انجام ابر پروژه ادغام هیچگونه خللی در ارایه خدمات به این نیروها وارد نمی‌کند.
وی همچنین با اشاره به تعداد3800 شعبه بانک سپه خواستار ایفای نقش این بانک بزرگ در جابجایی شعب از شهر و استان های باتعداد شعب بالا به شهر و شهرستان‌هایی شد که فاقد شعبه هستند که مورد موافقت مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره قرار گرفت.
معمار نژاد همچنین تصریح کرد: ارزش‌گذاری سهام بانک‌های ادغامی توسط کانون کارشناسان دادگستری و به انتخاب ستادکل نیروهای مسلح انجام شده و هیچ شخص حقیقی وجود ندارد که سهامدار این بانک‌ها بوده و مبلغ سهام خود را به شرط ارزش‌گذاری دریافت نکرده باشد.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بانک های ادغامی ادغام بانک هزار میلیارد نیروهای مسلح پروژه ادغام بانک سپه بانک سپه هیئت مدیره معاون امور بانک مرکزی ابر پروژه ملی ادغام پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۶۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم

یک اقتصاددان گفت: اگر رشد نقدینگی کنترل نشده بود، ممکن بود تورم از کنترل خارج شود و دچار ابرتورم شویم. - اخبار اقتصادی -

عباس علوی راد کارشناس مسائل پولی و بانکی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه افزایش نرخ ارز با وقوع جنگ غزه از سال گذشته شروع شد، گفت: در آن زمان می دانستیم که این افزایش قیمت گذراست، چراکه اعلام شد ایران در ایجاد این جنگ نقشی نداشته است و با گذشت 15 روز هم قیمت دلار بازگشت. 

وی افزود: ما بعد از آن مواجهه با مجموعه‌ای از شوک‌ها همانند موج‌های دریا به صورت سریالی مواجه هستیم که غیراقتصادی بوده است و تا همین چند وقت پیش که آخرین اتفاق یعنی حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران رخ داد، شاهد التهاب در بازار بودیم که دلیل اقتصادی ندارد؛ بنابراین دیدیم که نرخ‌ها به سرعت تعدیل شد. در واقع در اینجا با موضوع اقتصادی مواجه نیستیم  بلکه مکانیزم آن از نوع انتظاراتی است.

علوی راد اظهار داشت: اقتصاد ما تحریم است و طبیعتا فعالان اقتصادی برای تامین ارز نگران می شوند و با توجه به تورم موجود، افراد برای مراقبت از منابعشان وارد عمل می شوند و دو فشار انتظاراتی از 2 کارگزار اصلی وارد می شود. یعنی این فضای ناامنی در شرایط سیاسی فعلی کشور دو گروه ذینفع نرخ ارز را تحت تاثیر قرار می دهد که شامل آن هایی که فعالیت مولد انجام می دهند و افرادی که به دنبال مراقبت از دارایی هایشان هستند می شود که نتیجه این موضوعات باعث فشار بر بازار ارز است. 

باید بار دیگر همچون گواهی سپرده 30 درصدی، نقدینگی را جذب کنیم

این کارشناس اقتصادی با ارائه پیشنهاداتی به بانک مرکزی ادامه داد: من به عنوان یک کارشناس اقتصادی در شرایطی مثل التهابات اخیر پیشنهاد می کنم بانک مرکزی باید از هر ابزاری که می تواند، استفاده کند تا مردم با اطمینان بیشتری نسبت به حفظ ارزش پولشان فعالیتی انجام دهند. به نظر من این گواهی سپرده 30 درصد را می توان با چند شرط، یک دور دیگر تکرار کرد. شرط اول این است که جابه جایی حساب در کار نباشد و کسی از این حساب برندارد و به بانک دیگری منتقل کند، بلکه سپرده جدیدی شارژ کند که این پیشنهاد برای کوتاه مدت کارساز است. 

وی افزود: بانک مرکزی باید با ابزارهای حاکمیتی که در اختیارش است، بتواند بخشی از این نقدینگی که روی بازار ارز فشار می‌آورد را جذب کند و می تواند به دید کوتاه مدت 6 ماهه روی این موضوع کار کند. من معتقدم نرخ سود برای جذب سپرده های مردم در این طرح باید به 35 درصد برسد. باید زمان های مختلف 3 ماهه، 6 ماهه و یک ساله را مدنظر قرار دهند تا افراد مختلف با درجه ریسک پذیری متفاوت، حق انتخاب داشته باشند. 

علوی راد در پایان با بیان اینکه یک متغیر بنیادین به نام رشد نقدینگی که بر نرخ ارز اثر می گذارد، به کمتر از 25 درصد که هدفگذاری بانک مرکزی بود رسیده است، اظهار کرد: اگر رشد نقدینگی کنترل نشده بود، ممکن بود تورم از کنترل خارج شود و دچار ابَرتورم شویم، البته چون در شرایطی هستیم که جامعه نمی تواند این موضوعات را لمس کند، نمی تواند ارزش کار بانک مرکزی را هم به خوبی درک کند. کنترل ترازنامه بانک ها، کاهش نرخ رشد پایه پولی و کاهش نرخ رشد نقدینگی مجموعه ابزارهایی بود که از شدت آسیب‌ها کم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • چهار نفر از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس تحریم شدند
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس