Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- در حالیکه هرچه به موعد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری نزدیک می‌شویم، گمانه زنی‌ها در مورد کسانیکه حضور پیدا خواهند کرد، شفاف‌تر می‌شود، یکی از نمایند‌های اسبق اصولگرا خبر از تقسیم کار جدید این طیف سیاسی در ۱۴۰۰ داده است.
به گزارش فرارو،سیدحسین نقوی حسینی فعال سیاسی اصولگرا درباره سناریوی اصولگرایان برای انتخابات ۱۴۰۰ گفت: طرح‌ها و دیدگاه‌هایی وجود دارد که هر کدام از آقایان در جریان اصولگرا سال آینده در انتخابات ریاست جمهوری، میان دوره‌ای مجلس و شورای شهر و مدیریت شهری تهران ایفاگر چه نقشی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: یک طرح آن است که آیت الله رئیسی رئیس قوه قضائیه بماند، آقای دکتر جلیلی برای انتخابات میان دوره‌ای مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس کاندیدا و وارد پارلمان شود و ریاست قوه مقننه را به عهده بگیرد. آقای قالیباف هم کاندیدا انتخابات ریاست جمهوری شود و ریاست قوه مجریه را در اختیار بگیرد.
این نماینده اسبق مجلس اظهار داشت: البته طرح یادشده در سطح کلان مطرح است و هنوز درباره آن تصمیم گیری نشده است. در واقع محاوراتی است که بین آقایان بوده و مورد صبحت قرار گرفته است.
سناریوسازی‌ها از الان شروع شده است
حسین کنعانی مقدم فعال سیاسی اصولگرا در گفتگو با فرارو با اشاره به اینکه این سناریوسازی‌هایی که انجام می‌شود، در مورد انتخابات ۱۴۰۰، بار‌ها در آینده تکرار خواهد شد، گفت: البته بنده با چنین رویه مخالف هستم که از الان مشخص شود که چه کسی به چه سمتی برود، این در حالی است که به واقع به صلاح نیست آقایان قالیباف و رئیسی سمتی را که الان در اختیار دارند را ترک کنند، این دوستان واقعا اگر می‌خواهند تحولی را ایجاد کنند، بهتر است در همان مجلس و قوه قضاییه این کار را انجام دهند.
وی افزود: تجربه نشان داده که چنین برنامه ریزی‌هایی عملا قابل اجرا نیست و نمی‌توان با آن جلو رفت، از سوی دیگر ما به عنوان جریان اصولگرا به دنبال جذب آراء ملی هستیم و نه جناحی، اگر قرار باشد که نامزدی به صورت جناحی انتخاب شود، شاید ما به عنوان اصولگرا به پیروزی برسیم، اما نمی‌توانیم مشکلات مردم را حل کنیم، ما قدرت را برای خدمت می‌خواهیم، نه قدرت را برای قدرت، بنابراین به دنبال آن هستیم که در یک رقابت کامل و ملی پیروزی را کسب کنیم.
کنعانی مقدم اظهار داشت: شاید اگر ما به دنبال یک نامزد جناحی باشیم، بتوانیم با حداقل رای در انتخابات به پیروزی دست پیدا کنیم، اما این انتخاب به صورت حداقلی خواهد بود و نمی‌توان با تکیه بر آن مشکلات مردم را حل کرد، بنابراین ما به دنبال یک نامرد ملی هستیم که مورد وثوق و اعتماد مردم نیز قرار بگیرد و در یک انتخابات پرشور بتوانیم، نامزد خود را راهی پاستور کنیم، نه اینکه با یک انتخاب جناحی، تنها به فکر پیروز شدن در انتخابات باشیم و نتوانیم اقدام مثبتی را در جهت مرتفع شدن مشکلات مردم انجام دهیم.
این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه با محکومیت شدید توهین‌های صورت گرفته به ظریف در صحن علنی مجلس، یادآور شد: ما در مجموعه حزب سبز به عنوان یک تشکل اصولگرا این توهین و ناسزا‌هایی که به آقای ظریف شد را محکوم می‌کنیم، وی در حال حاضر به عنوان یک سرباز در خط مقدم دیپلماسی کشور قرار دارد و باید از پشتیبانی مجلس برخوردار باشد، نه این به او ناسزا گفته شود و ما به هیج عنوان از مجلس چنین انتظاری را نداشتیم، از سویی با توجه به این اتفاقات بنده پیشنهاد می‌کنم، آقای ظریف باز هم مسئولیت مذاکرات را بر عهده گیرد و با توجه به تجریه‌ای که در این زمینه دارد، وی می‌تواند از عهده این کار نیز مجددا برآید.
تقسیم قدرت از سوی اصولگرایان امری طبیعی است جلال جلالی زاده فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفتگو با فرارو با اشاره به اینکه تقسیم قدرت از سوی اصول گرایان از مدت‌ها قبل قابل پیش‌بینی بود، گفت: با توجه به برنامه‌ای که اصولگرایان در انتخابات مجلس پیاده کردند و عملا رقیب اصلاح طلب خود را از میدان به در کردند، در مورد انتخابات ۱۴۰۰ نیز کاملا عیان بود که آن‌ها خود را مدعی اصلی و پیروز انتخابات ۱۴۰۰ می‌دادند و در این زمینه هر کاری خواهند کرد تا اصلاح طلبان نتوانند، حضور پررنگی را در این انتخابات داشته باشند.
وی افزود: چنین تصوراتی به شدت برای کشور خطرناک است و عملا انتخابات را بی معنا می‌کند، اینکه اصول گرایان بیایند بدون توجه به رقابتی بودن انتخابات برای خودشان صندلی‌های ریاست مجلس و دولت را میان خودشان تقسیم کنند، نشان دهنده آن است که آن‌ها از الان خیالشان راحت است که نامزد‌های شناخته شده و اصیل اصلاح طلب به مانند انتخابات مجلس با تیغ تیز استصواب شورای نگهبان روبرو می‌شوند و نمی‌توانند در میدان حضور پیدا کنند.
جلالی زاده اظهار داشت: چنین اقداماتی مردم را بیش از گذشته دلسرد می‌کند و باعث خواهد شد، انتخابات با حداقل مشارکت برگزار شود، و دولتی سر کار بیاید، به مانند مجلس فعلی که از کمترین پشتوانه مردمی برخوردار است، این دیگر واقعا نمی‌توان اسم انتخابات بر روی آن گذاشت و بیشتر به انتصابات شبیه است، چنین وضعیتی به هیچ عنوان برای رکن جمهوریت نظام خوب نیست و آن را خدشه دار می‌کند، الیته اصول گرایان همواره به دنبال این بوده اند که مردم را از حضور در انتخابات دلسرد کنند تا خودشان بتوانند به راحتی و سادگی به قدرت دست پیدا کنند.
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت اضافه کرد: اصلاح طلبان باید در مقابل چنین نقشه‌هایی که اصول گرایان می‌کشند، ایستادگی کنند، زیراکه این چنین تصوراتی عملا نهاد انتخابات در کشور را به محاق می‌برد و مردم را دلسردتر از گذشته خواهد کرد که دیگر در انتخابات شرکت نکنند، زیرا که می‌بینید، از قبل اصول گرایان مناصب و صندلی‌ها را بین خود تقسیم کرده اند و عملا انتخابی در کار نخواهد بود، زیراکه رقیبی نیز وجود ندارد و در عمل انتصاب انجام می‌شود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: انتخابات 1400 قالیباف جلیلی انتخابات ریاست جمهوری اصولگرایان انتخابات ۱۴۰۰ اصول گرایان فعال سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۷۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم

یکصد و بیست و نهمین نشست هیأت عالی شورای وحدت اصولگرایان در دفتر مرکزی این شورا برگزار و حاضرین در مورد سیاست‌های دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بحث و تصمیم گیری کردند.

منوچهر متکی سخنگو و رئیس هیأت اجرایی شورای وحدت اعلام کرد: در یکصد و بیست و نهمین نشست هیأت عالی شورای وحدت، موضوع دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

بر اساس تصمیمات اخذ شده در این جلسه مقرر شد که فهرست نامزد‌های مورد حمایت شورای وحدت در سراسر کشور از جمله حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلام شهر، شمیرانات و پردیس تهیه و به اطلاع مردم شریف رسانده شود.

متکی گفت: در این نشست با نظر قاطع اعضا، مصوب شد با توجه به اینکه تمامی نامزد‌های راه یافته به مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تهران بزرگ را آقایان تشکیل داده و هیچ نامزدی از بین بانوان موفق به کسب آرای لازم در دور نخست نشد، شورای وحدت با در نظر گرفتن اصل تخصص و تعهد کلیه نامزدها، اولویت خود را به حمایت از بانوان قرار داده و تلاش می‌کند تعداد بیشتری از بانوان نامزد دارای صلاحیت در دور دوم انتخابات را در فهرست خود بگنجاند.

وی ضمن تاکید بر لزوم مشارکت مؤثر ملت نجیب و قهرمان ایران در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، افزود: شورای وحدت استان‌ها در تمام حوزه‌هایی که انتخابات در آن‌ها به دور دوم کشیده است، حضوری فعال داشته و در راستای وظایف خود در ایجاد شور و نشاط انتخاباتی، عمل کرده و فهرست نامزد‌های مورد حمایت خود را اعلام می‌کند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیدا‌های حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزد‌ها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

شورای وحدت در مرحله اول انتخابات در تهران و سایر حوزه‌ها فهرست خود را ارائه کرده بود. این شورا پس از اعلام نتایج در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ۹۰ نفر از منتخبان در دور نخست انتخابات مجلس دوازدهم مورد حمایت شورای وحدت بودند که از این تعداد ۶۰ نامزد به طور اختصاصی در فهرست شورای وحدت و ۳۰ نفر نیز به طور مشترک با سایر فهرست‌ها حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • استقرار شعب رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • همه جرائم انتخاباتی دور اول انتخابات مجلس رسیدگی شدند
  • تایید اعتبارنامه ۶ منتخب مردم گلستان در مجلس توسط هیأت اجرایی
  • راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • اولین فهرست اصولگرایان در دور دوم انتخابات مجلس؛ از ابراهیم یزدی تا پورمحمدی و نجابت /از کاندیداها تعهد گرفته شد
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند
  • پایان ریاست قالیباف نزدیک است؟