Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@22:32:14 GMT

نکات مفید برای یک زندگی سالم

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۷۷۵۱۷

نکات مفید برای یک زندگی سالم

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، بر اساس نتایج مطالعه ای که در ایالات متحده صورت گرفته، اضافه وزن یا چاقی در ابتلای ۵۰ درصد از بزرگسالان به فشار خون بالا، ۱۰ درصد به دیابت و ۳۵ درصد به پیش دیابت نقش دارد.

همچنین هزینه های درمان این عارضه ها، سنگین، غیر قابل تحمل و رو به رشد هستند.

حدود ۹۰ درصد از نزدیک به چهار تریلیون دلاری که سالانه برای مراقبت های بهداشتی در ایالات متحده هزینه می شود به بیماری های مزمن و مراقبت های سلامت روان اختصاص پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالیست که فاکتورهایی برای بهبود سبک زندگی وجود دارند که همچون دارو و درمان عمل می کند و پزشکان می توانند برای همه بیماران آنها را تجویز کنند.

این فاکتورها بکارگیری الگوهای رفتاری سالم در پیشگیری، درمان و بهبود بیماری هستند.

سایت "ساینس الرت" در این مطلب به برخی از فاکتورهای سبک زندگی سالم که همچون درمانی موثر عمل می کنند، اشاره کرده است:

- رژیم غذایی گیاه محور: استفاده از رژیم های غذایی حاوی انواع میوه ها، سبزیجات و غلات سبوس دار و کاهش مصرف فرآورده های حیوانی و غذاهای کاملا فرآوری شده در پیشگیری از ابتلا به انواع بسیاری از بیماری ها موثر است. این رژیم ها همچنین باعث بهبود سلامتی و حتی درمان بیماری های شایع قلبی عروقی، متابولیک، مغزی، هورمونی، کلیوی و بیمارهای خودایمنی و همچنین ۳۵ درصد از انواع سرطان ها می شود.

- مرتب ورزش کردن: از دهه های گذشته تاکید شده است که فعالیت بدنی هوازی متوسط تا شدید در روز با فوائد آنی و طولانی مدت برای سلامتی همراه است. به طور مثال اینکه چرا ما فرسوده می شویم و نیز میزان پیری ما، یعنی سن تقویمی در مقابل سن بیولوژیکی، با چندین فرآیند مولکولی تعیین می شود که به طور مستقیما تحت تاثیر فعالیت بدنی قرار دارند.

- خواب با کیفیت: خواب به عملکرد بهتر سلول ها، اندام ها و کل بدن کمک می کند. برای تمام افراد، خواب منظم و بدون وقفه ضرورت دارد که میزان آن برای بزرگسالان هفت ساعت در طول شب، هشت تا ۱۰ ساعت برای نوجوانان و ۱۰ ساعت یا بیشتر برای کودکان تعیین شده است. شواهدی وجود دارد مبنی بر این که خوابِ باکیفیت بالا می تواند میزان التهاب، اختلال عملکرد ایمنی و استرس اکسیداتیو را کاهش دهد و این درحالیست که تمامی این عوامل با بروز بیماری مزمن مرتبط هستند یا موجب بروز آن می شوند.

- مدیریت استرس: اگرچه میزانی از استرس در زندگی روزمره مفید و کاربردی است اما استرس طولانی مدت یا شدید می تواند مغز و بدن را تحت فشار قرار دهد. استرس مزمن خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، بیماری روده تحریک پذیر، چاقی، افسردگی، آسم، آرتروز، بیماری های خودایمنی، بیماری های قلبی-عروقی، سرطان، دیابت، اختلالات عصبی و چاقی را افزایش می دهد. یکی از قدرتمندترین مکانیسم ها برای کاهش استرس و افزایش انعطاف پذیری، کسب آرامش با استفاده از روش های درمانی و آرام سازی ذهن و بدن و نیز رفتار درمانی شناختی است.

- خودداری از مصرف دخانیات و مواد مخدر: در زندگی مدرن بسیاری از عوامل اجتماعی، اقتصادی و محیطی باعث افزایش مصرف مواد مخدر شده است. همچنین نگاه منفی به مصرف کنندگان مواد مخدر و عدم دسترسی کافی به خدمات مراقبتی و درمانی خود یک چالش است. بنابراین پزشکان و محققان لازم است چگونگی میزان آسیب پذیری افراد در برابر اعتیاد را شناسایی و راه های جلوگیری از آن را پیدا کنند و در اختیار افرادی که در این زمینه نیاز به کمک دارند، قرار دهند.

پربیننده ترین آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۱۱/۳) آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۱۱/۴) افزایش تلفات واکسن فایزر در فرانسه وضعیت سلامت ۲۱تزریق کننده واکسن ایرانی کرونا نمکی: در اردیبهشت تقاضا کردم که ایهاالناس مراقب باشید

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فشار خون بالا فشار خون بالا بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۷۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که رعایت یک رژیم غذایی گیاهی سالم (پس از تشخیص سرطان پروستات) در افراد می‌تواند به جلوگیری از پیشرفت یا عود بیماری کمک کند.

به گفته ویویان لیو، محقق ارشد این مطالعه، تغییر روند معمول سرطان پروستات به درجه‌ی پیشرفته آن، یکی از نگرانی‌های اساسی در میان بیماران مبتلا، خانواده و پزشکان آنها است.

رژیم‌های گیاهخواری سالم که شامل سبزیجات، میوه‌ها، حبوبات و غلات کامل است، در کاهش خطر پیشرفت و عود سرطان پروستات نقش دارند.

لیو می‌گوید: «یافته‌های جدید پیرامون رعایت رژیم غذایی گیاهی با هدف بهبود سرطان پروستات و پیشگیری از پیشرفت آن، به حفظ سلامت و کاهش عوارض شایع‌ترین سرطانی که مردان با آن مواجه هستند، کمک می‌کند. عمل به این دستورالعمل غذایی، علاوه بر داشتن دیگر فوایدی که برای سلامتی دارد، در پیشگیری از ابتلا به سایر بیماری‌های مزمن نیز مؤثر است.»

همچین میوه‌ها و سبزیجات موجود در یک رژیم غذایی گیاهی، حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و عناصر ضد التهابی و فیبر رژیمی هستند که کنترل گلوکز را بهبود می‌بخشد و التهاب را کاهش می‌دهد.

رژیم‌های غذایی حاوی گوشت قرمز، لبنیات و چربی‌های حیوانی اغلب با پیشرفت سرطان پروستات همراه هستند. گوشت قرمز (مانند گوشت گاو و گوسفند) سرطان پروستات را به سمت تهاجمی شدن سوق می‌دهند. علاوه بر این، رژیم‌های غذایی سرشار از پروتئین حیوانی ممکن است مقاومت به انسولین را نیز افزایش دهند.

داده‌های مورداستفاده در این مطالعه، حاصل جمع‌آوری اطلاعات پزشکی بیش از ۲۰۰۰ مرد مبتلا به سرطان پروستات است. طی یک بازه زمانی هفت‌ساله، محققان دریافتند آقایانی که در برنامه غذایی خود، بیشترین مقدار سبزیجات و میوه‌ها را گنجانده‌اند، در مقایسه با مردانی که کمترین مقدار سبزیجات را مصرف کرده‌اند، خطر پیشرفت و عود کمترِ بیماری را دارند.

گفتنی است که متغیرهایی چون سن افراد، شدت سرطان، استعمال دخانیات و ... بر نتایج تجزیه و تحلیلِ ارتباط میان رژیم‌ غذایی گیاهی و کاهش خطر پیشرفت سرطان پروستات تأثیری نداشتند.

رژیم‌های گیاهخواری سالم که شامل سبزیجات، میوه‌ها، حبوبات و غلات کامل است، علاوه بر اینکه در کاهش خطر پیشرفت و عود سرطان پروستات نقش دارند، دارای فواید متعددی از جمله کاهش دیابت، کاهش بیماری‌های قلبی عروقی و کمتر شدن نرخ مرگ و میر هستند. افزون بر این، شواهد بیولوژیکی نشان می‌دهد رژیم‌های غذایی مبتنی بر گیاهخواری، سالم‌تر هستند و می‌توانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند.

دکتر آنتونی دامیکو، رئیس بخش انکولوژی تشعشعات ادراری تناسلی در مؤسسه سرطان دانا-فاربر در بوستون، در همین راستا می‌گوید که اگرچه یافته‌های فوق امیدوارکننده هستند، اما نمی‌توانند ثابت کنند که رژیم غذایی گیاهی باعث بهبود نتایج سرطان پروستات می‌شود؛ فقط ارتباطی بین این دو وجود دارد. او می‌گوید: «توصیه من این است که افراد پیرو یک سبک زندگی سالم باشند تا از انواع بیماری‌ها دور باشند؛ ورزش کنند، سیگار نکشند، غذاهای سالم و مفید مصرف کنند و استرس خود را کنترل کنند. سبک زندگی سالم به طور کلی خطر عود و پیشرفت سرطان را کاهش می‌دهد.»

منبع: upi

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901451

دیگر خبرها

  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • اروپایی‌ها چقدر برای بازنشستگی خود پس‌انداز می‌کنند؟
  • وجود کلسترول خوب در بدن برای این افراد مفید نیست
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • این ۴ نکته عمرتان را ۶ سال افزایش می‌دهد
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن