Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر مونسان شنبه شب در نشست هم اندیشی با فعالان گردشگری و تشکل‌های مردم نهاد فعال در حوزه گردشگری استان یزد اظهار داشت: اعتبارات دولت محدود است بر این اساس یکی از رویکردهای جدی وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، واگذاری امور به مردم است.

وی عنوان کرد: در همین راستا بیش از 2 هزار و 500 طرح با مشارکت مردم در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مونسان با اشاره به کارکردهای فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی وزارت میراث فرهنگی بیان کرد: این امر انتظارات بسیاری را از این وزارتخانه به ویژه در بین نمایندگان مجلس ایجاد کرده اما در هنگام اختصاص بودجه، به این موضوع توجهی ندارند.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه بودجه میراث فرهنگی بسیار اندک است، افزود: کل بودجه این وزارتخانه 186 میلیارد تومان است که با توجه به گستره فعالیت ها و برنامه های این وزارتخانه بسیار ناچیز است.

وی با اشاره به آمار گردشگران خارجی به رغم وجود تحریم ها بیان کرد: در سال 97 با افزایش 52 درصدی حضور گردشگران خارجی مواجه بودیم که بر اساس معیارهای سازمان جهانی سفر، ایران دومین کشور از نظر سرعت رشد گردشگری بود.

مونسان یادآور شد: در سال گذشته نیز با وجود شیوع کرونا، 8 میلیون و 860 هزار گردشگر خارجی وارد کشور شدند که این میزان یک رکورد در حوزه گردشگری است زیرا در سالهای قبل آمار گردشگران خارجی به 5 میلیون نفر نمی رسید.

وزیر میراث فرهنگی تصریح کرد: اگر شیوع کرونا متوقف می شد، بر اساس برنامه ریزی انجام شده قرار بود آمار گردشگران خارجی به 10 میلیون نفر برسد.

مونسان، توسعه گردشگری سلامت را از دیگر برنامه های وزارت میراث فرهنگی دانست و گفت: در این زمینه برنامه ریزی های بسیاری انجام شده و تعاملاتی نیز با وزارت بهداشت داشته ایم.

وی همچنین با اشاره به رویکردهایی که در حوزه صنایع دستی وجود دارد، بیان کرد: در حال حاضر 279 مییون دلار صادرات صنایع دستی از مبادی گمرک و 300 میلیون دلار از مسیر چمدانی به وسیله گردشگران انجام می شود.

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری عنوان کرد: با این حساب صادرات صنایع دستی اکنون به حدود 600 میلیون دلار رسیده است.

مونسان با انتقاد از سیاست فله فروشی صنایع دستی که در گذشته وجود داشت و اکنون نیز متاسفانه در مواردی انجام می شود، افزود: انصاف نیست که هنرمندان برای خلق یک اثر از جسم و روح خود مایه می گذارند بعد آثار آنها به صورت فله به فروش برسد.

وی اظهار امیدواری کرد: با برنامه ریزی های انجام شده، رقم صادرات صنایع دستی از کشور به یک میلیارد دلار برسد و در این زمینه نیازمند همراهی تشکل ها هستیم.

کد خبر 5129199

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد علی اصغر مونسان میراث فرهنگی یزد سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ویروس کرونا بارش برف خطبه های نماز جمعه آمار کرونا شیراز گرگان بوشهر کرمانشاه شیوع کرونا دهه فجر قوه قضاییه مشهد شهرستان کرج شهرکرد صنایع دستی و گردشگری گردشگران خارجی میراث فرهنگی برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۸۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، مریم جلالی ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو افزود: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند بلکه باید با برنامه‌ریزی های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش آفرین باشد.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی ادامه داد: سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

به گفته جلالی، ما نیز در معاونت صنایع‌دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌دستی و معیشت عزت آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در سیستان و بلوچستان را به وجود آوریم.
او تاکید کرد: یکی از اقداماتی که به دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد تا محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

کد خبر 6096949

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود