Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- تکنسین‌های سلامت دهان و دندان کهگیلویه و بویراحمد بعد از گذشت ۳ سال از فارغ التحصیلی از بلاتکلیفی رنج می‌برند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، تکنسین‌های سلامت دهان و دندان کهگیلویه و بویراحمد بعد از گذشت 3 سال از فارغ التحصیلی از بلاتکلیفی و مجموعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گلایه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمعی از فارغ التحصیلان کاردانی رشته بهداشت و دهان به دلیل تعیین تکلیف تعهد خدمت خود در مناطق روستایی با دانشگاه علوم پزشکی جلوی استانداری استان کهگیلویه و بویراحمد تجمع کردند.

یکی از افراد حاضر در این تجمع در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم گفت: فارغ التحصیل از رشته‌ کاردانی بهداشت دهان از دانشگاه علوم پزشکی یاسوج هستیم (بورسیه و متعهد به خدمت 6 ساله به مناطق محروم استان) که سال97 فارغ التحصیل شدیم و طبق تعهد باید بلافاصله به کار گرفته می شدیم.

وی افزود: متاسفانه بعد از استعفای وزیر سابق که حامی این رشته‌ کاربردی بود، شرایط  کشوری تغییر کرد و اجرای تعهد ما نسبت به خدمت در مناظق روستایی به تعویق افتاد.

چند درصد پروتکلهای بهداشتی در ناوگان حمل و نقل عمومی برون‌شهری رعایت شد؟نوسان میزان فوتی‌های کرونایی در قزوین / حداقل 6 ماه دیگر باید پروتکل‌های بهداشتی را اجرا کنیممعاون وزیر بهداشت: خیزش کرونا در برخی استان‌ها آغاز شد/ حمل‌ونقل عمومی مهمترین بستر نگرانی در تهران و کرج

 وی خاطرنشان کرد: به تدریج فارغ التحصیلان این رشته در  استان‌ها با حمایت دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند و هم اکنون در اکثر استان‌ها فارغ التحصیلان این رشته مشغول بکار هستند.

 وی گفت: با وجود مراجعات مکرر و درخواست از مسئولان برای اعلام نیاز به وزارت، حاضر به همکاری نیستند و ما همچنان بلا تکلیف هستیم.

وی بیان کرد: هدف از تاسیس این رشته خدمت به روستاهای محروم (تمرکز بر روی وضعیت بهداشت دهان و دندان گروه کودکان 6 تا 8 سال که با اولین دوره‌ رویش دندان دائمی روبه‌رو و مادران باردار که در معرض پوسیدگی حاد هستند و امکاناتی در روستا برای رسیدگی ندارند) و مجبورند در مراکز شهری هزینه‌های گزاف دندان‌پزشکی بپردازند، است.

به گزارش تسنیم، با وجود پیگیری‌های انجام شده موفق به انجام مصاحبه با جلال پوران‌فرد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد نشدیم.

انتهای پیام/542/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت بهداشت وزارت بهداشت کهگیلویه و بویراحمد دهان و دندان علوم پزشکی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۰۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت، سلامت دهان و دندان را موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن دانست و از برگزاری پویش سلامت دهان و دندان با اهداف آموزش عمومی خبر داد.

به گزارش ایسنا، زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • «پویش سلامت دهان و دندان» ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب تقویت سلامتی در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود