Web Analytics Made Easy - Statcounter

زمین فوتبالی که با بازی فوتبال روشن می شود، آسفالتی که پلاستیکی است، صفحات خورشیدی به ضخامت یک ورق کاغذ و دیگر ابتکاراتی که برای رساندن برق به محروم ترین مناطق دنیا استفاده می شود.

به گزارش «انرژی امروز» برق نماد توسعه است و دنیای بدون برق دنیایی توسعه نیافته و محکوم به فنا است. اما تولید برق خود به آسیب رساندن به همین کره خاکی منجر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به خصوص استفاده از سوخت های فسیلی برای تولید برق یعنی آلودگی محیط زیست.

هستند مناطقی که به دلیل محرومیت امکان تولید برق از سوخت فسیلی را هم ندارند. در این مناطق چه باید کرد.

دنیای ما به سمت استفاده از تکنولوژی و اختراعات به روز برای تولید انرژی می رود. هستند کسانی که توانستند انرژی برق را به صورتی کاملا خلاقانه تولید کنند. یا برای حفاظت از محیط زیست از منابعی استفاده کنند که مخرب محیط زیست هستند.

در این مطلب چند نمونه از این ابتکارات را به نقل از دویچه وله می بینید.

بازیکنان فوتبالی که برق تولید می‌کنند

حرکت این بازیکنان فوتبال در نیجریه برق مورد نیاز پروژکتورهای کنار زمین را تامین می‌کند. زیر چمن این زمین فوتبال صفحات خاصی تعبیه شده‌ است که انرژی تولید شده از حرکت را به برق تبدیل می‌کند. یک شرکت بریتانیایی علاوه بر زمین فوتبال این ایده را در فرودگاه و فضاهای عمومی لندن نیز اجرا کرده است.

لباس‌های شیری

معمولا شما آن را در پخچال پیدا می‌کنید ولی در آلمان می‌توانید در کمد لباس هم آن را پیدا کنید. یک شرکت در آلمان از الیاف شیر لباس تهیه می‌کند. برای تهیه یک کیلوگرم الیاف از شیر به ۲ لیتر آب نیاز است در حالی که برای تهیه هر تی‌شرت پنبه‌ای ۲۷۰۰ لیتر آب مصرف می‌شود.

صفحه‌های خورشیدی به نازکی یک کاغذ

تصور کنید که هر ساختمان بتواند انرژی سبز مورد نیاز خود را تامین کند. یک شرکت آلمانی امیدوار است بتواند با استفاده از صفحه‌های خورشیدی به این دیدگاه جامه عمل بپوشاند.

استفاده از دریا برای تولید برق در ژاپن

در اکثر سواحل ژاپن موج‌شکن‌های بتنی از ساحل در برابر موج‌ها حفاظت می‌کنند. یک مهندس ژاپنی می‌خواهد این توربین‌های آبی را جایگزین موج‌شکن‌ها کند تا علاوه بر محافظت از ساحل، برق نیز تولید کند.

بطری‌های تولید شده از شکر

روزانه صدها میلیون تکه‌ پلاستیکی در جهان رها می‌شود. یک شیمیدان هلندی بطری‌های سازگار با محیط ‌زیست تولید کرده که از شکر ساخته شده‌اند. این بطری‌ها کاملا قابل بازیافت هستند.

استفاده از پلاستیک در آسفالت خیابان‌ها

در آسفالت برخی خیابان‌ها در بریتانیا پلاستیک وجود دارد. بطری‌های پلاستیکی پس از خرد شدن در آسفالت قرارداده می‌شوند. در نتیجه جاده‌ها کمتر آسیب می‌بینند.

جابه‌جایی کانتینرها در دریا با انرژی باد

یک شرکت فرانسوی برای حمل و نقل سازگار با محیط ‌زیست در اقیانوس‌ها، دانش جدید استفاده از انرژی باد را با کشتی‌رانی سنتی تلفیق کرده است. چنین کشتی‌هایی دو سوم کمتر از کشتی‌هایی که سوخت مصرف می‌کنند گازکربنیک تولید می‌کنند.

کیوسک‌هایی  که برق خود را از طریق انرژی خورشیدی تولید می‌کنند

حدود دو سوم جمعیت مناطق جنوب صحرای بزرگ آفریقا به برق دسترسی ندارند. یک استارت‌آپ آلمانی کیوسک‌هایی را تولید کرده که برق خود را از طریق انرژی خورشیدی تولید می‌کنند. در این کیوسک‌ها مردم می‌توانند مواد غذایی خریداری کنند، موبایل‌های خود را شارژ کنند یا وارد اینترنت شوند.

برچسب هاتولید برق حفاظت از محیط زیست منابع تجدیدپذیر انرژی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: تولید برق حفاظت از محیط زیست منابع تجدیدپذیر انرژی آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو تولید می کنند تولید برق محیط زیست بطری ها یک شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۱۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از ثبت اولین مشاهده‌ گونه با ارزش و نادر پلنگ ایرانی در سال ۱۴۰۳ توسط عکاسان حیات وحش با هماهنگی این اداره کل در زیستگاه‌های استان خبر داد.

علی سالاروند امروز (دهم اردیبهشت ماه) گفت‌: با ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد توسط عکاسان حیات‌ وحش با هماهنگی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، اولین حضور این گونه ارزشمند در مناطق حفاظت‌شده استان در سال ۱۴۰۳ تایید شد.

وی ادامه داد: وجود پلنگ به‌عنوان گونه چتر یا سایبان Umbrella Species یا به عبارتی جانوری که حضورش در یک محیط برای سایر گونه‌ها جنبه حمایتی دارد، نشان‌دهنده پویایی آن زیست‌بوم و تکمیل زنجیره غذایی منطقه و زیستگاه‌ است.

وی با تقدیر از خدمات محیط‌بان‌ها، بیان کرد: دستیابی به این سطح امنیت در مناطق تحت مدیریت اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان در وهله اول حاصل برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی محیط‌ بان خدوم در حفاظت از محیط زیست استان و در وهله دوم هوشمندسازی مناطق حفاظت‌شده و استفاده از فناوری‌های نوین است که نتیجه آن، ارتقای امنیت و افزایش مشاهده تعداد گونه‌های حیات وحش در مناطق حفاظت‌شده استان در دو سال گذشته بوده است.

سالاروند توضیح داد: در ایران ۱۰ گونه گربه‌سانان وجود داشته که با انقراض شیر ایرانی و ببر مازندران، این تعداد به هشت گونه کاهش یافته و از هشت گونه گربه‌سانان کشور تاکنون پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده که نشان‌دهنده غنای تنوع زیستی استان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اضافه کرد: پارسال سه قلاده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های استان لرستان مشاهده و ثبت شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست