Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن عبادی مدیر انتشارات ابراهیم هادی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی ایسکانیوز ضمن اشاره به اینکه انتشارات خود، در نمایشگاه مجازی کتاب حضور ندارد، گفت: دلیل چنین اقدامی این است که هزینه‌های پستی دردی را دوا نکند. یعنی فردی یک کتاب ۹هزار تومانی را با تخفیف، کمتر از ۷ هزار تومان از ما خریداری می‌کند، بسته پستی که برای آن درست می‌کنیم هزینه‌ای بین ۳ تا ۴ هزار تومان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین هزینه‌های پیگیری اینکه کتاب به دست مخاطب برسد را هم باید در نظر گرفت که البته پول همین موارد را هم با تاخیر پرداخت می‌کنند.

*مشکلات پست برای نمایشگاه مجازی کتاب

وی در ادامه افزود: پست همینطور بسته‌های ما را با تاخیر می‌رساند، چطور این مجموعه می‌تواند در ایام شلوغ نمایشگاه مجازی کتاب حجم زیادی از مرسوله‌ها را به دست مخاطبان برساند؟ یقینا با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد. این موضوع نشان می‌دهد که مسائل در نمایشگاه مجازی کتاب به خوبی بررسی نشده است همچنین باید بگویم که مسئول اتحادیه ناشران هم به چنین مسئله‌ای رسیده بود، یعنی روال پستی مشکلاتی ایجاد کند.

مدیر انتشارات ابراهیم هادی درباره اینکه آیا نمایشگاه مجازی می‌تواند به صنعت نشر و مخاطبان کتاب کمک کند یا نه، گفت: می‌تواند کمک کند اما باید بسترهای آن فراهم شود و شرایط آن نیز به وجود بیاید. ولی آنطور که برنامه‌ریزی‌ها نشان می‌دهد مشخص شده انتشارات‌هایی که پرفروش بوده‌اند فروش خود را خواهند داشت و ناشران دیگر به حاشیه می‌روند.

عمادی در ادامه تصریح کرد: در نمایشگاه کرمان هم چنین مشکلی پیش آمد یعنی برخی از ناشران با اینکه بسترها فراهم بود حتی یک جلد نیز نفروختند. همینطور باید گفت خیلی‌ها دوست دارند از نزدیک کتاب را لمس کنند و بعد اقدام به تهیه آن کنند که این مورد از ویژگی‌های نمایشگاه فیزیکی کتاب است.

*بهتر بود صبر می‌کردند!

وی درباره برگزاری نمایشگاه کتاب گفت: پیشنهادم این بود که مسئولان امر اجرای نمایشگاه را تا سال دیگر متوقف می‌کردند بلکه شرایط بهتر شود و آن وقت به صورت حضوری نمایشگاه کتاب را برگزار کنند. اما شرایط به گونه‌ای رقم خورد که نمایشگاه کتاب امسال برگزار شود. اعتقاد دارم باید بسترهای نمایشگاه مجازی کتاب فراهم شود. اما احساس می‌کنم که خیلی به این امر توجه نشده و در نتیجه بسترها هم خیلی فراهم نشده است. البته شاید هم موفق شوند و تجربه موفقیدر برگزاری جشنواره مجازی کتاب به دست بیاورند.

مدیر انتشارات ابراهیم هادی ضمن تاکید دوباره بر اینکه اگر نمایشگاه کتاب، سال بعد با شرایط بهتری به صورت فیزیکی برگزار می‌شد بهتر بود، گفت: اکنون با توجه به شرایط پست و برنامه‌ای که برای فروش دارند فکر نمی‌کنم تجربه موفقی برای این دوره از نمایشگاه کتاب داشته باشیم. به طور مثال برای اینکه ۱۰۰ عدد کتاب بفرستیم باید چند نفر را مسئول این کار کنیم. همین الان بسته‌های پستی با مشکل به دست مخاطب می‌رسد. به طور یقین اگر حجم بسته‌های پستی زیاد شود کار به مشکل خواهد خورد.

*کمک ارشاد به ناشران در حاشیه

عمادی درباره نظر منتقدان مبنی بر اینکه وزارت ارشاد با وجود سایت نمایشگاه مجازی کتاب خود تبدیل به بزرگترین فروشنده کتاب شده است، گفت: به صراحت نمی‌توان نظر داد اما چنین نهادی نیز تلاش می‌کند تا به ناشران حرکتی داده شود. این را هم باید گفت که برخی ناشران بزرگ مشکلی ندارند و فروش خود طبق سال‌های قبل دارا هستند، برخی ناشران که در حاشیه قرار گرفته‌اند باید به آن‌ها کمک شود. احساس می‌کنم ارشاد می‌خواهد به این ناشران کمک کند.

وی درباره اینکه فرصتی برای نشان داده شدن ناشران کوچک فراهم نمی‌شود، گفت: همه این موارد به این بستگی دراد که چگونه برنامه ریزی کرده باشند، حتی کسی پیشنهاد کرده بود راه روی مجازی درست می‌شد و مخاطب به صورت مجازی در آن حرکت می‌کرد و ناشران هم در آن حضور داشتند. مخاطب داخل غرفه‌ها می‌رفت و کتاب‌ها را می‌دید که اگر اینگونه بود کار زیباتر می‌شد. امیدوارم موفق باشند و نمایشگاه خوبی باشد.

عمادی در انتها درباره برگزاری جشنواره مجازی کتاب گفت: چیزی که اکنون می‌بینیم امیدوارم موفق باشد اما خیلی به آن خوش بین نیستم.

انتهای پیام/

مجید فاضلی کد خبر: 1087404 برچسب‌ها نمایشگاه مجازی کتاب نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب مجازی نشر ابراهیم هادی محسن عمادی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: نمایشگاه مجازی کتاب نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب مجازی نشر ابراهیم هادی نمایشگاه مجازی کتاب نمایشگاه کتاب ابراهیم هادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۱۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی در ادامه بازدید‌های میدانی خود از واحد‌های تولیدی، امروز با همراهی جمعی از اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، از طرح احداث سردخانه و تولید نشاء توت‌فرنگی و واحد تولیدی رخش تریلر بازدید کرده و از نزدیک پیگیر رفع مسائل و مشکلات تکمیل و توسعه این طرح‌ها شد.

جواد کرمی در حاشیه این بازدید‌ها در گفتگو با خبرنگاران گفت: در راستای تحقق شعار سال و حسب تاکیدات مقام عالی استان در خصوص پیگیری مسائل و مشکلات طرح‌های نیمه‌تمام اقتصادی و حل و فصل آنها، امروز از طرح احداث سردخانه و تولید نشاء توت‌فرنگی و واحد تولیدی رخش تریلر جهت اجرای طرح توسعه واحد بازدید کرده و برای حل مشکلات مربوطه با ارائه راهکار، تصمیماتی اتخاذ و به دستگاه‌های ذیربط جهت اقدام ابلاغ شد.

دیگر خبرها

  • مشکلات و مسائل زندان و زندانیان قابل انفکاک از دستگاه قضائی نیست
  • کتاب بنیه فیلمساز را قوی می‌کند/ حتما به نمایشگاه کتاب تهران می‌روم
  • طبقه‌بندی مشاغل در واحدهای تولیدی زنجان به طور ویژه پیگیری شود
  • کتاب «تعالیم اسلام» به قلم علامه طباطبایی به چاپ یازدهم رسید
  • وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • تحلیل وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد