Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ به گزارش بلومبرگ، شماری از محققان و سازمان‌های بین‌المللی نگران این موضوع هستند که بحران کووید-19 و اثرات اقتصادی ناشی از آن، برابری در جهان را کاهش داده است. آنها گمان می‌کنند که کشورهای ثروتمندتر بهتر توانسته‌اند در برابر این بحران از خود محافظت کنند. اما یکی از کارشناسان اذعان داشت که این فکر اشتباه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس مطالعه جدید انجام شده توسط آنگوس دیتون از دانشگاه پرینستون، اقتصاددان برنده جایزه نوبل، مشاهده می‌شود که در سال 2020 عکس این اتفاق در سطح جهانی رخ داده است. در حالی که شیوع بیماری همه‌گیر کووید-19 به صورت نامتناسبی به اقتصادهای با درآمد بالا ضرر رساند، شکاف بین کشورهای فقیر و ثروتمند کاهش یافت. این بررسی در خصوص نابرابری‌های قابل توجه در کشورهای ثروتمندتر به صورت جداگانه صحبت نمی‌کند، اما حداقل به ما نشان می‌دهد که پیشرفت اخیر کشورهای در حال توسعه ادامه دارد.

در نمودار ارائه شده، وضعیت برابری اقتصادی در سطح جهان را مشاهده می‌کنید؛

پربیننده ترین اولین اظهارات ترامپ پس از ترک کاخ سفید ادامه جدال‌های داخلی در تل‌آویو در خصوص ایران وساطت قطر را نمی‌پذیریم چین اولین هشدار را از دولت بایدن گرفت شنیده شدن صدای انفجار مهیب در ریاض

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کشورهای در حال توسعه کشورهای توسعه یافته نابرابری اقتصادی ضرر اقتصادی کشورهای ثروتمند ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۱۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز سه‌شنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی و مشترک بین انسان و دام است که از راه‌های مختلف به انسان انتقال پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: باتوجه‌به فرارسیدن فصل بهار و تابستان و افزایش میزان زاد ولد حشرات و انگل‌های خارجی امکان انتقال بیماری از جمعیت دامی به جوامع انسانی وجود دارد.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، افزود: این بیماری در جمعیت دامی فاقد هرگونه نشانه و علائم بالینی است؛ اما در صورت بروز بیماری در انسان سبب علائم مختلف و متفاوتی خواهد شد.

زبردست از جمله راه‌های انتقال بیماری را تماس با دام آلوده، تماس با خون و ترشحات دام بیمار، کشتار غیرمجاز دام و گزش توسط کنه ناقل بیماری برشمرد و اضافه کرد: افراد در معرض خطر این بیماری چوب‌داران، دامداران، قصابان، سلاخان و دامپزشکان هستند.

وی از جمله راه‌های پیشگیری از شیوع این بیماری را سم‌پاشی بدن و جایگاه دام، مبارزه با جمعیت انگل‌های خارجی دام، رعایت پوشش شخصی و فردی در هنگام تماس با دام و ترشحات دام‌ها و همچنین نگهداری گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال اعلام کرد.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، گفت: باتوجه‌به اقدامات صورت‌گرفته موردی از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه و کنگو در استان گزارش نشده است.

کد خبر 6093183

دیگر خبرها

  • لازارینی: امیدوارم اسرائیل مانع سفر یکشنبه من به غزه نشود
  • تا کنون موردی از بیماری «تب کریمه کنگو» در لرستان مشاهده نشده است
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • افزایش حداقل دستمزد به‌جای حق مسکن/ پیشنهادی بررسی می‌شود که کارگران پس از ۵ سال کار دائمی شوند
  • افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمز ارز
  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • درمان «ارس» تنها پلنگ باغ وحش شهرستان مشهد پیگیری می‌شود
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)