Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت های سهامی زراعی فعالیت های کشاوزی گفت: بهره وری کشاورزان در شرکت های زراعی با توجه به محاسبه دقیق هزینه کرد، درآمد و سود؛ ۲.۵ برابر بیشتر از کشاورزان دیگر است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، غلامحسین طباطبایی مدیرعامل شرکت های سهامی زراعی فعالیت های کشاوزی در نشستی با تاکید بر اینکه با فعالیت شرکت های سهامی زراعی می توان طی چند سال تولید محصولات کشاورزی را 2 تا 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 برابر کرد، گفت: هم اکنون 80 هزار هکتار از اراضی کشاورزی خرد در 13 استان کشور تحت پوشش شرکت های سهامی زراعی قرار دارند که 75 درصد تولیدات این شرکت ها در بخش زراعی و 25 درصد در بخش باغی است.

وی اجرای الگوی کشت و کشت مکانیزه را  از مزیت توسعه شرکت های سهامی زراعی عنوان کرد و افزود: بهره وری کشاورزان در شرکت های زراعی با توجه به محاسبه دقیق هزینه کرد، درآمد و سود، 2.5 برابر بیشتر از کشاورزان دیگر است.

طباطبایی گفت: در حال حاضر  عمده این شرکت ها در استان های خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، فارس، ایلام، اصفهان، گلستان و کرمانشاه فعال هستند.

وی ادامه داد: در این نوع از فعالیت نظام بهره برداری کشاورزی، تمامی زنجیره تولید در کنار یکدیگر قرار دارند.

 طباطبایی، گفت: از دیگر مزایای کشاورزی غیر خرد، پیاده سازی و اجرای الگوهایی چون کشاورزی پایدار و کشت قراردادی است و کشاورزانی که تحت پوشش شرکت‌های سهامی زراعی فعالیت دارند از مالکیت زمین برخوردار هستند، اما براساس قرارداد امضا شده حق استفاده از آب و خاک خود را به این شرکت واگذار کرده و خودشان در آن شرکت ها عضویت دارند.

سرمازدگی 1000 میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی استان فارس زد

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

به گفته وی، تامین نهاده های مورد نیاز تولید، بازاریابی کالاها، مبادلات نهاده‌ها، مشاوره های حقوقی و فنی در این شرکت ها در حال انجام است.

 طباطبایی با تاکید بر اینکه موضوع برندسازی و بازاریابی متمرکز تولیدات را دنبال می کنیم، ادامه داد: صادرات پسته، خرما، سیب درختی، فلفل رنگی به ارمنستان و روسیه توسط این شرکت ها انجام شده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشاورزی کشاورزی شرکت های سهامی زراعی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۱۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین جعفری روز سه شنبه در مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان، گفت: تقویت شرکت های دانش بنیان ضروری است و مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت و هدفمند شود تا خلق ثروت از دانش صورت گیرد.

وی با بیان اینکه از ماموریتهای مهم حوزه تحقیقات کشاورزی موضوع دانش بنیان کردن و ارتقای بهره وری در این بخش است،افزود: همچنین ماموریت اصلی همکاران ما در مراکز تحقیقاتی باید حل مشکلات اساسی حوزه کشاورزی استان باشد و با همراهی و تقویت بخش خصوصی برای پیشبرد اهداف بخش کشاورزی کمک کنند.

جعفری با اشاره به اهمیت چشم انداز سند امنیت غذایی، گفت: در این سند که با همکاری و مشارکت بیش از ۳۰۰ نفر از اساتید، محققان و صاحبنظران تنظیم شده، بهره وری از سایر منابع پایه از جمله کاهش مصرف آب در تولیدات کشاورزی مورد تاکید قرار گرفته است.

معاون پژوهش و فناوری سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه یافته های تحقیقاتی و انتقال دانش باید به عرصه کشاورزی نفوذ کند و مراکز تحقیقاتی باید بتوانند این انتقال را تقویت کنند.، افزود امنیت غذایی اهمیت بسیار زیادی دارد و بستری برای همه امنیت ها به شمار می رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان نیز در این مراسم به اهمیت نقش دانش در ارتقای بهره وری در حوزه کشاورزی اشاره و تاکید کرد: اتفاقات خوب و بسیار مهمی از ابتدای انقلاب در بخش کشاورزی رقم خوده است و باید اتفاقات خوبی نیز در آینده در این بخش رقم بخورد.

روح اله حسنی تصریح کرد: حوزه کشاورزی از خصوصی‌ترین بخشهای اقتصادی است و نقش دانش در ارتقای بهره وری در این حوزه اهمیت ویژه ای دارد.

حسنی با بیان اینکه انتقال علم و دانش باید در راهبرد افزایش محصولات سالم مورد استفاده قرار گیرد، افزود: نقش تحقیقات در عرصه هایی از جمله حوزه گندم بسیار اثرگذار است و باید فرمول های افزایش تولید به دست کشاورزان برسد و نقش بخش خصوصی در این موضوع می تواند موثر باشد.

در این مراسم از زحمات نادر عباسی رئیس پیشین مرکز تحقیقات، قدردانی و محمدرضا عظیمی به عنوان رئیس جدید مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان معرفی شد.

کد خبر 6093814

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی سامان تخریب شد
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد
  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی