Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش درباره میزان استقبال خانواده از روزهای ابتدایی بازگشایی مدارس و نحوه نظارت ها گفت: هنوز زود است که درباره این تصمیم داوری کنیم. در پایان این هفته یک گزرشی از مجموعه استان ها و شهرستان ها خواهیم گرفت تا ببینیم وضعیت چگونه بوده است.

محسن حاجی میرزایی در هجدهمین نشست گفت وگوی هفته وزارت آموزش و پرورش که با حضور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، با بیان اینکه آموزش و پرورش یک نهاد بزرگ است و فصل مشترک زیادی با جامعه، دستگاه ها و نهادهای مختلف دارد اظهار کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران یکی از همین مجموعه ها است که فصل مشترک زیادی با آن داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از یک سو فرهنگیان یکی از جامعه ایثارگران هستند چه در دوران دفاع مقدس و چه سال های پس از آن همواره در توسعه و ترویج  فرهنگ ایثار و پایبندی به این فرهنگ پیشگام بوده است. بیش از ۴۰ هزار شهید فرهنگی نشانه ای است از آنکه این نهاد به این فرهنگ تعلق دارد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه حوزه تربیت ایثارگران و مدارس شاهد یکی از موضوعات مشترک میان ما و بنیاد شهید است گفت: در این باره در جلسه امروز صحبت شد و بر بهبود وضعیت این مدارس و تقویت کیفی آنها نیز تاکید شد. همچنین درباره املاک و مدارس نیز گفت وگوی خوبی انجام شد و روی چارچوب تفاهم کردیم و در اجرا هم کارگروهی کار را پیش خواهد برد و تصور نمی کنم مشکل حادی در این زمینه وجود داشته باشد.

حاجی میرزایی در پاسخ به پرسش دیگری درباره میزان استقبال خانواده از روزهای ابتدایی بازگشایی مدارس و نحوه نظارت ها گفت: هنوز زود است که درباره این تصمیم داوری کنیم. در پایان این هفته یک گزرشی از مجموعه استان ها و شهرستان ها خواهیم گرفت تا ببینیم وضعیت چگونه بوده است. حتما اطلاع رسانی خواهیم کرد. البته خبرهای پراکنده ای از کشور داریم و فعالیت های آموزشی در  جریان است و برخی خانواده ها تمایل داشتند فرزندشان آموزش حضوری ببیند اما آمارگیری کلی را پایان هفته انجام می دهیم.

وی ادامه داد: تا اکنون که گزارشی از ابتلا به کرونا نداشته ایم و اعلام نظر در این باره هم هنوز زود است. دستورالعملی را وزارت بهداشت ابلاغ کرده و ما موظف به اجرای دقیق آن هستیم و به مدیران مدارس تاکید کردیم مراقبت لازم را انجام دهند. از خانواده ها هم درخواست کردم خودشان هم به مدرسه سر بزنند و مطمئن شوند برنامه مراقبت های ما چگونه است.

درخواست صدور مجوز استخدامی جدید در آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش درباره استخدام معلمان حق التدریسی و نهضتی گفت: مشمولان قانون که اکنون کاملا روشن شده و مشخص است که در تمام استان ها چه کسانی مشمول می شوند. در قانون آمده همه ساله و تا پایان برنامه ششم توسعه به میزان ردیف و بودجه ای که اختصاص می یابد، باید جذب صورت بگیرد.

وی افزود: ردیف اختصاص یافته برای امسال ۲۵ هزار و ۵۰۰ نفر است که به ترتیب از بالاترین امتیاز جذب شده اند. برای مابقی هم از سازمان اداری استخدامی خواسته ایم مجددا ردیف اختصاص بدهند. پیگیری خواهیم کرد و طبق قانون باید تا پایان سال به استخدام در بیایند و به این ترتیب پرونده این مصوبه بسته خواهد شد.

توضیحات حاجی میرزایی درباره اصابت صاعقه به کانکس و سوختگی سه معلم

حاجی میرزایی درباره حادثه ناشی از صاعقه و رعد و برق و اصابت آن به یک کانکس در کنگرستان که منجر به سوختگی ۳ معلم شده بود گفت: این یک حادثه بود و ممکن است در هرزمانی و در هرنقطه از کشور چنین حادثه ای اتفاق بیفتد. ما اولویت اولمان این است که همه دانش آموزان از امکان آموزش برخوردار باشند حتی اگر در چادر یا کانکس و واحد استیجاری است. در درجه اول باید اطمینان یابیم هیچ دانش آموزی از آموختن محروم نخواهد شد؛ در گام دوم باید برای اصلاح فضای آموزشی اقدام کنیم.

وی افزود: متناسب با اعتباراتی که داریم و در مقایسه با گذشته چهار برابر شده است و دولت اعتبارات خوبی را به توسعه فضاهای آموزشی اختصاص داده؛ تلاش می کنیم فضاهای آموزشی را  بهبود دهیم. سال گذشته و امسال تمام مدارس خشت و گلی را جمع آوری کردیم و مدارس کانکسی و سنگی کاهش یافته و به تدریج متناسب با اولویت ها پیش می رویم. همچنان ۲۲ درصد از فضاهای آموزشی نیازمند توجه ویژه است و یا باید روی مقاوم سازی آنها کار شود یا روی بازسازی مجدد که جزو اولویت های ماست.

/ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: حاجی میرزایی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۲۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، کلام الله صفری پیش از خطبه های نماز جمعه اردبیل و در گرامیداشت هفته معلم یاد و خاطره علامه شهید مطهری را گرامی داشت و اظهار کرد: این متفکر قرن معاصر عمر پربرکت خود را صرف شناخت اسلام و قرآن و آشنایی بیشتر مردم با مکتب حسینی کرد.

وی خاطرنشان کرد: معلمان جامعه ما در ردیف خردمندان و متفکران همواره سعی کرده اند تا در تربیت و تعالی نسل های آینده تلاش و کوشش کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با اشاره به فعالیت های آموزشی و پرورشی دولت سیزدهم در استان اردبیل گفت: یکی از این سیاست ها بحث مولدسازی، صدور اسناد مالکیت و تجاری سازی واحدهای آموزشی با ارزش مناطق شهری بوده که در استان اردبیل نیز در این زمینه با حمایت استاندار اردبیل گام های جدی برداشته شده است.

صفری افزود: بعد از گذشت ۱۲ سال رتبه بندی معلمان با تامین اعتبار مورد نیاز اجرایی شد تا بخشی از دغدغه های معیشتی معلمان نیز رفع شود.

وی گفت: در حل مشکلات کمبود فضاهای آموزشی گام های جدی برداشته شده و در سه سال دولت سیزدهم ۷۸ مدرسه در قالب ۳۱۳ کلاس درس به بهره برداری رسیده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از در حال احداث بودن ۶۷ باب مدرسه در قالب ۵۲۱ کلاس درس خبر داد و تصریح کرد: به زودی بزرگترین مجتمع آموزشی استان با نام دارالفنون افتتاح خواهد شد که ۳۰۰ میلیارد تومان بانک عامل در قالب مسئولیت اجتماعی در آن سرمایه گذاری کرده است.

صفری از عزم دولت برای احداث ۲ هزار کلاس درس در استان خبر داد و بیان کرد: قرار است نیمی از این کلاس های درس به همت دولت، ۵۰۰ کلاس درس به همت خیرین و ۵۰۰ کلاس درس نیز با محوریت نوسازی مدارس احداث و تحویل آموزش و پرورش داده شود.

وی از توزیع شیر رایگان در بین ۱۲۰ هزار دانش آموز و توسعه خدمات الکترونیکی در واحدهای آموزشی خبر داد و گفت: کلیه مدارس به اینترنت پرسرعت متصل شده و برای صرفه جویی در مصرف کاغذ خدمات الکترونیکی در قالب پنجره واحد دولت انجام می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از برچیده شدن مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز در استان، توزیع ۲۴ هزار جلد کتاب راه موفقیت، تهیه و پخش ۶۰ برنامه تلویزیونی آموزشی و ۳۰ هزار دی.وی.دی در بین دانش آموزان مناطق محروم و عشایری خبر داد.

صفری اضافه کرد: تصحیح الکترونیکی اوراق در این دو سال مورد توجه بوده تا ضریب تاثیرگذاری نمرات دانش آموزان در پایه دهم، یازدهم و دوازدهم به ۶۰ درصد برسد.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار کرد: تعداد مراکز سنجش سلامت و تحصیلی دانش آموزان از ۱۰ مرکز به ۲۵ مرکز افزایش یافته و در این زمینه استان اردبیل رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

صفری خاطرنشان کرد: ۹۰ درصد دانش آموزان بدو ورود به پایه اول ابتدایی سنجش شدند و این طرح تا بیستم اردیبهشت ماه ادامه دارد و امیدواریم با همکاری فرمانداران، بخشداران و دهیاران این طرح به سرانجام رسیده و ۱۲ درصد باقیمانده جمعیت واجد شرایط در آن شرکت کنند.

وی گفت: ۵ میلیارد تومان شهرداری ها از بابت ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنائی متقبل شدند که جای سپاس و قدردانی از همت شهرداران در این موضوع داریم.

صفری بیان کرد: سرانه فضاهای ورزشی اردبیل در این دولت از ۲۰ سانتیمتر به ۵۱ سانتیمتر افزایش یافته و در کنار آن شاهد تکمیل ۲۰ باب نمازخانه و زیباسازی ۳۵۲ واحد آموزشی با همراهی جهادگران بودیم.

کد خبر 6095703

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • تربیت صحیح و اسلامی فرزندان ایران، دغدغه اصلی معلمان دلسوز
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی