Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه گفت: مرحوم استاد سید هادی خسرو شاهی سابقه درخشانی از خود در وزارت امور خارجه و در بحث نهضت‌های اسلامی باقی گذاشت.

به گزارش برنا، محمد جواد ظریف در مراسم بزرگداشت مقام علمی و فرهنگی مرحوم استاد سید هادی خسروشاهی گفت: یک سال از درگذشت مرحوم استاد شیخ هادی خسروشاهی همکار خوب ما در وزارت امور خارجه گذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظریف اظهار کرد: بار دیگر این مصیبت بزرگ و جانکاه را خدمت خانواده مرحوم استاد، دوستان ایشان و همرزمانشان و شاگردان و علاقه‌مندان ایشان تسلیت عرض می‌کنم صد حیف که استاد رفتند و بیشتر حیف که زمانی رفتند که امکان تقدیر مردم قدرشناس ما از زحمات ایشان در مراسم تشییع جنازه و بزرگداشت ایشان وجود نداشت و این غمی است که از زمان درگذشت مرحوم استاد سید هادی خسروشاهی  بر دل همه ما باقی مانده است.

 او خاطر نشان کرد: ایشان از همکاران خوب و برجسته وزارت امور خارجه بودند چه در دوران مسئولیت در واتیکان و چه در دوران مسئولیت در قاهره با تلاش فراوان و با بینش بسیار عمیق و انقلابی مسئولیت خودشان را انجام دادند و سابقه درخشانی از خودشان در وزارت امور خارجه و اصولاً در بحث نهضت‌های اسلامی باقی گذاشتند.

وزیر امور خارجه تاکید کرد: استاد خسرو از پیشگامان تقریب و وحدت جهان اسلام بودند به عنوان کسی که به مرحوم سید جمال الدین اسدآبادی عشق می‌ورزید و ایشان را به عنوان یک نمونه تلاش برای وحدت اسلامی و بیدار کردن جهان اسلام می‌شناخت استاد خسروشاهی در همه زمینه‌ها هم در معرفی نهضت اسلامی در داخل ایران...و هم در معرفی ایران اسلامی در جهان اسلام و حتی در دوران مسئولیتشان در واتیکان به جهان مسیحیت تلاش فراوان کرد.

ظریف تصریح کرد: آثار ارزشمند استاد خسروشاهی قبل از انقلاب برای همه کسانی که علاقه‌مند به نهضت اسلامی بودند، آثار بسیار گرانقدر و با ارزشی بود و جوانان این کشور را در کنار مرحوم شریعتی‌های اسلامی آشنا می‌کرد و از طرفی بعد از انقلاب شناسایی نهضت‌های اسلامی جهان عرب و جهان اسلام و شناساندن آن‌ها به داخل کشور و داشتن یک دید بسیار روشن بین و روشنگر نسبت به این نهضت‌ها و حرکت‌های اسلامی مثل اخوان المسلمین و در واقع داشتن یک دید واقع‌بین که نقاط قوت اخوان را به خوبی نشان می‌دهد و همچنین نقاط ضعفمان را با یک دید مشفقانه و برادرانه مشاهده و بیان می‌کرد و حتی تذکر می‌داد و رهبران این گروه‌ها که ایشان را به عنوان یک شخصیت فرهیخته انقلابی وارسته و یک مبارزه برای وحدت اسلامی به خوبی می‌شناختند و حتی نقدها و انتقادهای ایشان را هم می‌پذیرفتند و می‌شنیدند.

او ادامه داد: از معدود افرادی بود که در سلک دیپلماسی می‌توانست با اقشار مختلف جوامع اسلامی ارتباط برقرار کند با حوزه‌های دینی گروه‌های سیاسی با انقلابیون و کسانی که الزاماً همراه و همفکر ایران نبودند، ولی مرحوم استاد خسروشاهی را به عنوان یک شخصیت فرهیخته و یک انقلابی و مبارز که سابقه دیرینه‌ای هم در این حوزه داشت، می‌شناختند.

وزیر امور خارجه گفت: جای استاد سید هادی خسروشاهی همواره در وزارت امور خارجه خالی خواهد بود ولی یادگارهایی که ما از ایشان در تالیفات و راهنمایی‌ها و نصیحت‌هایی که به بنده و همکارانم داشتند یاد ایشان همواره در خاطر ما و همه دوستان ما در وزارت امور خارجه و به واقع در جامعه نخبگی ایران و جهان اسلام همیشه زنده و پر فروغ خواهد بود و به واقع در جامعه نخبگی ایران و جهان اسلام همیشه زنده و پر فروغ خواهد بود.​

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ظریف وزارت امور خارجه استاد سید هادی هادی خسروشاهی مرحوم استاد جهان اسلام نهضت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۴۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسعود اسکویی که بود؟/رفت،صدایش ماندگار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ او که متولد سال ۱۳۱۸ بود، از سال ۱۳۴۵ به استخدام تلویزیون ملی ایران درآمد و سابقه حدودا ۵۷ سال گزارشگری و فعالیت در رادیو و تلویزیون را داشت. مرحوم اسکویی از جمله گزارشگران و مفسران ورزشی بود که در رشته‌های مختلف از جمله والیبال سال‌ها سابقه فعالیت داشت.

این پیشکسوت ورزش و رادیو دوره تخصصی گزارشگری را در B.B.C و دوره تهیه‌کنندگی را به مدت یک‌سال در تلویزیون T.D.F آلمان گذراند. اسکویی با گزارش بازی دوستانه فوتبال بین تیم‌های پرسپولیس و کویت در سال ۱۳۵۰ وارد کار گزارشگری ورزشی شد.

مرحوم اسکویی قدیمی‌ترین مجری، کارشناس و گوینده ورزشی صداوسیما بود و در برنامه‌هایی مختلف از جمله «جهان ورزش والیبال» و «گزارش ورزشی از شبکه دو سیما و «صدای ورزش»، و «عصر جمعه با رادیو» حضور داشت. او همچنین سابقه مدیریت در بخش روابط عمومی رادیو ورزش را نیز در کارنامه کاری خود داشت.

مرحوم اسکویی چندی پیش به دلیل شکستگی ناحیه پا و لگن در بیمارستان لاله عمل جراحی شد و مدتی در بخش مراقبت های ویژه تحت نظر پزشکان بود و امروز، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۸۵ سالگی دار فانی را وداع گفت.

خبرآنلاین درگذشت مسعود اسکویی را به خانواده ایشان و همچنین اهالی ورزش و صداوسیما تسلیت می‌گوید.

258 258

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901773

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: ایران همه خدمه کشتی توقیف‌شده استونی را آزاد کرد
  • پیشنهاد امیرعبداللهیان به ایرانیان خارج از کشور
  • دیدار و گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با سفیر ایران در لبنان
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند.
  • مسعود اسکویی که بود؟/رفت،صدایش ماندگار شد
  • شلیک به مغز انقلاب اسلامی
  • برگزاری نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • آغاز به کار نشست مقدماتی پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری‌های اسلامی در گامبیا
  • نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا