Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین دوره مجازی افرا به همت معاونت پژوهش و فناوری سازمان بسیج دانشجویی و با هدف ارائه روش­‌های مناسب برای رفع یا بهبود مسائل برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سجاد قادری، مسئول واحد آموزش معاونت پژوهش و فناوری سازمان بسیح دانشجویی، گفت: اولین دوره مجازی افرا به همت معاونت پژوهش و فناوری سازمان بسیج دانشجویی در آذر و دی ماه ۹۹ برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دوره­ افرا ابتدا به دنبال شناخت مسائل کشور بوده و سپس با بیان روش­های مناسب جهت ارائه راهکار برای رفع یا بهبود آن مسائل تلاش می‌کند. دانش­ پژوهان این دوره ضمن آشنایی با مسائل حوزه­ فنی ­مهندسی، با نمونه­‌های موفق این حوزه نیز آشنا شده و توانمندسازی، مهارت افزایی با رویکرد تشکیل هسته ­های پژوهشی را در طول دوره آموزش خواهند دید.

قادری تاکید کرد: دوره افرا در مورد حوزه ها­ی تخصصی هر صنعت مثل اجزای صنعت مورد نظر، رشته ­های مرتبط با آن صنعت، ارتباط بین رشته­ ها، صنایع وابسته، مدل ورود به صنعت و ... به صورت کلی و ماکروسکوپی محتوا را منتقل می‌کند.

وی تاکید کرد: همچنین با رویکرد مساله محوری بسیج دانشجویی که در سالیان اخیر اتخاذ شده مسائل اولویت دار هر صنعت توسط اساتید چهره کشوری و متخصصان صنعتی ارائه می‌شود.

مسئول واحد آموزش معاونت پژوهش و فناوری سازمان بسیح دانشجویی اظهار داشت: در حوزه­‌های تخصصی مسائل مورد نیاز کشور و مشکلات موجود صنعتی در دو حوزه­ی نظری (پژوهشی) و عملی (کاربردی) بررسی شده و عناوین تمام مسائل صنعت بیان شده و مسائلی که از اهمیت بیشتری برخوردار هستند و با توجه به نیاز کشور در اولویت هستند به صورت مفصل شرح داده میشود.

وی با بیان اینکه از جمله برجسته‌ترین بخش‌های دوره افرا، حضور چهره‌های موفق صنعتی، مراکز و پژوهشگران فعال و با تجربه است، افزود: ارائه تجربه‌های موفق در این دوره باعث خواهد شد تا دانشجویان این توانایی را در خود ببینند که همانند پژوهشگران موفق که اکثرا هم همسن و سال خودشان هستند این مسیر را طی کنند و پروژه‌های خود را به نتیجه برسانند.

قادری ادامه داد: یکی از اهداف برگزاری دوره مجازی افرا توانمندسازی افرادی است که به تازگی وارد عرصه پژوهش شده‌اند. این توانمندسازی به صورت مهارتی در زمینه‌های مختلف انجام می­ شود که در این دوره مهارت پروپوزال نویسی که از نیاز‌های ابتدایی هر پژوهشگری هست توسط قناد زاده به مخاطبان دوره افرا آموزش داده شد.

وی گفت: به منظور درک فضای واقعی جامعه و با استفاده از مهارت‌هایی که در دوره آموزش داده شد چالش‌های پژوهشی مختلفی طراحی شد که پژوهشگران از این طریق علاوه بر اینکه استفاده از مهارت‌ها در واقعیت را درک میکنند، با راه و روش به نتیجه رساندن یک کار پژوهشی نیز آشنا می‌شوند.

مسئول واحد آموزش معاونت پژوهش و فناوری سازمان بسیح دانشجویی ابا بیان اینکه به دلیل محدودیت‌های کرونایی این دوره به صورت آفلاین برگزار شد، تصریح کرد: بسیاری از پژوهشگران به دلیل مواجه جدیدی که با مسائل پیشروی صنایع مختلف داشتند سوالات مختلفی در ذهن آن‌ها شکل گرفته بود لذا در انتها نشست آنلاینی با پژوهشگران و کارشناسان هر حوزه برگزار شد تا پژوهشگران سوال‌های خود را بپرسند تا ابهامات مربوط به مطالبی که مطالعه کرده بودند برطرف شود.

قادری ادامه داد: اساتید برجسته کشوری مانند دکتر جهانگیریان معاون وزیر و رئیس سازمان هواپیمایی کشور، دکتر امیر جعفرپور معاون دفتر صنایع حمل و نقل وزارت صمت، سردار احمدی میانجی دبیر سابق قرارگاه اقتصاد مقاومتی ستاد کل سپاه، دکتر خراسانی هیئت علمی پژوهشکده صنایع رنگ ایران و دکتر قنادزاده عضو ارشد مذاکره با هیئت‌های تجاری بین المللی از جمله اساتید این دوره بودند.

وی تصریح کرد: تعداد ثبت نام کنندگان در این دوره ۱۷۲۴ نفر بود که که ۴۳۷ نفر در حوزه نفت و گاز، ۴۵۵ نفر در حوزه فناوری اطلاعات، ۴۸۶ نفر در حوزه هوافضا، ۲۸۲ نفر در حوزه حمل و نقل و ۱۹۶ نفر در حوزه پلیمر شرکت کردند که ۸۲ درصد آقا و ۱۸ درصد خانم بودند.

مسئول واحد آموزش معاونت پژوهش و فناوری سازمان بسیح دانشجویی گفت: دوره علمی افرا هم اکنون آخرین مراحل خود را طی می‌کند. آزمون و چالش پژوهشگران در دو سطح نگارشی و فنی و علمی در حال ارزیابی است که پس از بررسی طرح نامه‌ها از ایده‌ها و طرح‌های برتر در مراسم اختتامیه تقدیر به عمل آمده و از آن‌ها تا سقف ۴۰ میلیون تومان حمایت خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مساله محوری رئیس سازمان هواپیمایی کشور نفت و گاز فن آوری اطلاعات هوافضا بسیج دانشجویی نفر در حوزه برگزار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۵۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فرزاد جهان‌بین در مراسم تجلیل و تقدیر از استادان و معلمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان با تبریک روز معلم و گرامیداشت سالروز شهادت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری، با اشاره به حدیث امیرالمومنین حضرت علی علیه‌السلام با تأکید بر اینکه دانایی باید توانایی به همراه بیاورد، عنوان کرد: تحلیل روند شرکت در کنکور در بیست سال رنشان می‌دهد اقبال مردم به آموزش عالی کم شده و از دلایل اصلی آن ناتوانی نظام آموزش عالی در پیوند دانایی و توانایی بوده است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به خطر جایگزینی آموزش غیررسمی با آموزش رسمی افزود: وقتی یک سیستم به حد اشباع می‌رسد در قوس نزول و سقوط می‌افتد و اگر نتوان با تحلیل درست گذشته، ایده جدیدی ارائه کرد و سیستم را در منحنی جدیدی قرار داد، کار آن سیستم تمام است.

عضو شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها با اشاره به سخنرانی ۱۸ فروردین دکتر طهرانچی با بیان اینکه دانشگاه جامع دارای چهار رکن است، خاطرنشان کرد: باید نظام تربیتی، نظام علمی، نظام فرهنگی و نظام فناوری در دانشگاه باید باهم باشند و این ایده جدید نجات‌بخش آموزش عالی است.

جهان‌بین متذکر شد: تربیت تخصصی براساس آمایش سرزمینی و تلفیق تئوری با عمل و قدرت استفاده دانش برای حل مسائل مردم و قراردادن آن در خدمت منافع آنها از ارکان این ایده جدید و آموزش عالی است، چراکه دانش‌آموختگان براساس نیاز‌ها و ظرفیت‌های موجود در منطقه امکان بهره‌برداری درست و مناسب از دانش خود را کسب خواهد کرد.

وی با اشاره به نظام فرهنگی و تربیتی بیان کرد: خواسته جامعه و خانواده‌ها از آموزش عالی فراهم بودن محیطی سالم و ارزشی برای پرورش و تربیت نسلی فرهیخته، امیدوار، باکرامت، قانونمند، دارای اعتماد به نفس، سختکوش و ... است.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در دانشگاه باید از حافظه‌محور بودن عبور کرد و به یادگیری عمیق و کاربردی رسید، دانشگاه باید محل پرورش ذهن تحلیلی برای دانشجویان باشد و مهارت توانایی حل مسائل جدید با استفاده از داشته‌های موجود را به آنها بدهد و آنها را از ساده‌انگاری در فهم و‌حل مسائل برهاند و این امر در سایه توجه به نظام فرهنگی و تربیتی شکل می‌گیرد.

جهان‌بین مطرح کرد: اگر این چهار نظام در کنار یکدیگر قرار بگیرد و به صورت همزمان در دانشگاه اجرا شود، آموزش عالی تعالی خواهد داشت و از بحران خارج خواهد شد.

به گزارش آنا، تجدیدمیثاق با شهدای گمنام واحد زاهدان، دیدار و گفت‌وگو با معلمان مدارس سما به مناسبت روز معلم، دیدار و گفت‌وگو با استادان همیار فرهنگ، دیدار با فعالان تشکل‌ها و کانون‌ها و بسیج دانشجویی و حضور در منزل هیئت علمی تازه درگذشته، مرحوم دکتر سرگلزایی از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • قالیباف: ایجاد تحول در آموزش و پرورش، موجب تحول در کشور است
  • مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد