Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، آیت‌الله مصطفی محامی نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان در دیدار مهدی شمس‌آبادی دادستان عمومی و انقلاب زاهدان، اظهار داشت: وجود زمینه‌های مختلف جرم از جمله قاچاق، مواد مخدر، مسائل امنیتی و غیره در سیستان‌وبلوچستان کار را برای دستگاه قضا سخت کرده و این مجموعه باید حساس و هوشیار عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت بیان داشت: نتیجه هوشمندی و دقت در رسیدگی به پرونده‌ها، قضاوت‌های درست و عادلانه است.

امام جمعه زاهدان با اشاره به تهدیدها و تطمیع‌های در معرض دست اندرکاران دستگاه قضا، خواستار تحفظ بر سلامت مجموعه شد و این کار را از جهات مختلف حائز اهمیت دانست و گفت: تقویت تعهد دینی، فرهنگ‌سازی و افزایش انگیزه بین کارکنان و همچنین  نظارت، بازرسی و حفاظت از مجموعه از جمله اقدامات مهم در این زمینه است.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان با تاکید بر جسارت و قوت بیشتر در رسیدگی به برخی پرونده‌های کلان، بیان کرد: ضمن رعایت قانون، ریسک‌پذیر باشیم تا به نتیجه مطلوب برسیم که در غیر این صورت فساد دامنگیر خواهد شد.

آیت‌الله محامی گفت: پیشگیری تا زمانی که فساد به حد بالایی نرسیده موثر است و اگر فساد به آن حد رسید باید برخورد سریع و مجازات قاطعانه در دستور کار قرار گیرد و در ادامه نیز اطلاع‌رسانی شود تا برای متخلفان دیگر بازدارنده باشد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان تصریح کرد: گاهی در مرحله دادسرا نیز برخی موارد نیاز به اطلاع‌رسانی دارد تا فضای عمومی، آمادگی ذهنی پیدا کرده و با مجموعه همراهی کنند.

وی خاطرنشان کرد: نباید دستگاه‌ها به گونه‌ای عمل کنند که در کارشان شبهه ایجاد شود و مورد اتهام قرار بگیرند که ادامه این روند دامنه سوءظن و اتهامات را وسیع خواهد کرد.

این استاد درس خارج حوزه علمیه اظهار کرد: سیستم قضایی پناهگاه مردم باشد و در مسائل مهم جامعه وارد شود که در صورت تزلزل در ایفای این نقش، آسیب‌های فراوانی ایجاد خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در سیستان‌وبلوچستان افزود: در مواردی، عدم اقدام و برخورد مناسب از سوی دستگاه قضا عامل ایجاد مشکلات زیادی شده که معضل حاشیه‌نشینی، مصداق بارز این کم‌کاری‌هاست و اگر برخوردها، قاطعانه صورت می‌گرفت امروزه درگیر معضلات موجود نبودیم.

امام جمعه زاهدان گفت: برخی مشکلات از قبیل صف‌های طولانی گاز که هر سال اتفاق می‌افتد، قابل حل هستند و انتظار می‌رود مسئولین تدابیر لازم را اندیشیده و برای حل مشکلات مردم‌ تلاش کنند.

همچنین در ابتدای این دیدار مهدی شمس‌آبادی دادستان عمومی و انقلاب زاهدان به بیان گزارشی از عملکرد این مجموعه پرداخت و گفت: کیفی‌سازی در روند رسیدگی به پرونده‌های متخلفین و رعایت عدالت از جمله مهمترین اهداف پیش روی دستگاه قضا در سیستان‌و‌بلوچستان است.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان نماینده ولی فقیه آیت الله محامی دستگاه قضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۶۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان ـ بیرجند

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان از ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در محور مواصلاتی زاهدان- بیرجنددر سال ۱۴۰۳ با هدف توسعه ترانزیت و رونق اقتصاد این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، مهدی پارسی از ساخت 25 کیلومتر بزرگراه در محور مواصلاتی زاهدان- بیرجند در سال 1403 با هدف توسعه ترانزیت و رونق اقتصاد استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان با بیان اینکه ارتقای محور زاهدان_ بیرجند به بزرگراه علاوه بر کاهش تصادفات توسعه اقتصادی و گردشگردی سیستان و بلوچستان را به همراه دارد، گفت: این اداره کل تلاش دارد تا پایان سالجاری با تکمیل و بهره برداری از 25 کیلومتر باند دوم در دست ساخت در این مسیر، زاهدان را به صورت بزرگراه به سفید آبه متصل کند.

وی با بیان اینکه برای احداث هر یک کیلومتر بزرگراه در این استان به اعتباری حدود 35 میلیارد تومان نیاز است که این موضوع می‌طلبد تا اعتبارات بیشتری برای اجرای طرح‌های راهسازی به استان تخصیص داده شود، افزود: برای محقق شدن اهداف پیش بینی شده سالجاری در این محور مهم استان باید بیش از 200 پل و آبرو در مسیر ساخته شود چرا که به دلیل موقعیت جغرافیایی منطقه بنا بر ضرورت در سنوات گذشته نیز احداث این پل ها با تعداد کمتر یا بیشتر در دستور کار قرار داشت.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: در چهار سال اخیر 53 کیلومتر بزرگراه با اعتبار یک هزار میلیارد تومان در محور زاهدان- بیرجند به بهره برداری رسیده و همچنان سه کارگاه با ایجاد اشتغال برای 350 نفر در حال انجام تعهدات سال جاری این اداره‌کل در این مسیر هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتفاع بارش در زاهدان به ۳۱ میلی متر رسید
  • تداوم بارش‌های رگباری درشمال سیستان و بلوچستان
  • سرعت رسیدگی به پرونده ۸ مهر انتظار از قوه‌ قضائیه است
  • پرونده قضایی ۸ مهر زاهدان در اولویت رسیدگی قرار می‌گیرد
  • سرعت، دقت و اتقان در رسیدگی به پرونده هشت مهر زاهدان را از قوه‌ قضائیه انتظار داریم
  • بارش‌های بهاری در سیستان و بلوچستان ادامه دارد
  • نخستین پایگاه اورژانس بانوان در زاهدان افتتاح شد
  • فرودگاه بین‌المللی زاهدان میزبان زائران سرزمین وحی شد
  • ۱۵ هزار متر از اراضی ملی زاهدان رفع تصرف شد
  • ساخت ۲۵ کیلومتر بزرگراه در مسیر زاهدان ـ بیرجند