Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@10:47:32 GMT

بی توجهی به آئین‌های دهه فجر کم لطفی به انقلاب است

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۸۶۳۱۷

بی توجهی به آئین‌های دهه فجر کم لطفی به انقلاب است

ایسنا/مرکزی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: بی توجهی به آئین‌های گرامیداشت دهه مبارک فجر کم لطفی به انقلاب است.

حجت‌الاسلام عباس دانشی امروز یکشنبه پنجم بهمن ماه در هفتادونهمین جلسه مشترک ستاد دهه فجر و شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه که در دفتر امام جمعه برگزار شد بر پرهیز از تجمعات در برگزاری آیین‌های دهه فجر تاکید کرد و افزود: در طول سال های اخیر توجه چندانی به بزرگداشت آیین‌های دهه فجر نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گرچه امسال نیز به دلیل شیوع بیماری کرونا بسیاری از برنامه‌ها تحت الشعاع قرار خواهد گرفت.

وی بر تلاش مضاعف برای بزرگداشت برنامه‌های دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی با تمامی ظرفیت‌ها تاکید کرد و افزود: نباید نسبت به بزرگداشت دهه فجر بی تفاوت باشیم بلکه باید در سالگرد پیروزی انقلاب با آرمان‌های انقلاب و امام و شهدا تجدید پیمان کرده و پیروزی انقلاب را به صورت شایسته و بایسته گرامی بداریم.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در خصوص ترویج فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی نیز گفت: کمک به توسعه زیرساخت‌ها و تسریع در صدور مجوزها و موسسات تک منظوره را در اولویت قرار داده و برای موسسات فرهنگی چندمنظوره نیز تلاش خواهیم کرد تا روند اخذ مجوز آنها تسریع یابد.

وی بر ضرورت تشکیل کارگروه یا شورای پیوند صنعت و هنر در استان تاکید کرد و افزود: ضعف منابع مالی در حوزه فرهنگ و پایین بودن سرانه‌های هنری و فرهنگی می‌طلبد تا حوزه صنعت بتواند در کنار شورای فرهنگ عمومی کمبودها را جبران کند و به عنوان یک بازوی حمایتی قرار گیرد.

وی فرهنگ را وجه تمایز انقلاب اسلامی با سایر انقلاب‌ها دانست و گفت: انقلاب اسلامی انقلاب فرهنگی است و باید برای تعالی و صیانت از دستاوردهای آن تلاش کرد.

حجت‌الاسلام دانشی همچنین گفت: شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه یکی از موفق‌ترین شوراهای مشورتی در سطح کشور به شمار می‌رود که تصمیمات سازنده آن موجب کاهش بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در سطح جامعه شده است.

امام جمعه ساوه نیز گفت: توانمندسازی مجموعه‌های فرهنگی و هنری و حمایت مالی از موسسات برای ارتقای شاخص‌ها ضرورت دارد.

حجت‌الاسلام سید ابراهیم حسینی به ظرفیت بالای ساوه در حوزه فرهنگی و هنری اشاره کرد و  افزود: تحصیل افزون بر ۴۰۰ طلبه بانو در این شهرستان ظرفیت بزرگی برای ترویج سبک زندگی اسلامی و توسعه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی به شمار می‌رود.

وی بیان کرد: تعامل و پرهیز از کار جزیره‌ای در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و هنری در پیشبرد امور موجب کاسته شدن رقابت منفی خواهد شد.

فرماندار ساوه نیز گفت: تخصیص اعتبارات فرهنگی برای موسسات فرهنگی منجر به توسعه فعالیت‌ها خواهد شد.

علی میرزایی افزود: شورای فرهنگ عمومی استان باید پیگیر اخذ اعتبارات سهم کمک مالی موسسات قرآنی و فرهنگی باشد. همچنین طرح‌های محتوایی برای اجرا مطرح و اعتبارات مالی آنها نیز تامین شود.

وی بر ضرورت همکاری ادارات با موسسات قرآنی دارای مجوز برای برگزاری آیین‌ها و مراسم تاکید کرد و افزود: یکپارچه سازی و ارزیابی کمی و کیفی موسسات با آموزش مربیان قرآنی باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

فرمانده سپاه ناحیه ساوه نیز به خلاء سازماندهی در حوزه آموزش قرآن اشاره کرد و افزود: باید امور قرآنی ساماندهی شده و متولی آن بدرستی مشخص و تکالیف همگان در این حوزه تبیین و تدوین شود.

سرهنگ پاسدار حجت‌الله دستجانی افزود: مشارکت عمومی و برنامه ریزی مدون با بهره گیری از ظرفیت امور خیرخواهانه می‌تواند موجب توسعه فعالیت ها شود.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی نیز گفت: سازمان‌های مختلفی در مساجد فعالیت دارند و به جای توسعه فعالیت‌های فرهنگی مساجد از ظرفیت این اماکن دینی برای توسعه فعالیت‌های سازمان خود بهره‌برداری می‌کنند.

حجت‌الاسلام مصطفی ذوالفقاری افزود: مجموعه‌هایی که در مساجد فعالیت دارند باید به مسجد خدمات ارائه دهند و فعالیت ها مسجدمحور باشد، نباید صرفا از ظرفیت و فضای فیزیکی مساجد بهره‌گیری شود.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه نیز بر ضرورت حمایت از فعالان فرهنگی و قرآنی مومن و انقلابی تاکید کرد و گفت: دعوت از خیرین برای حمایت و کمک به ارتقای توانمندی فعالان قرآنی و فرهنگی است.

حسین محمودی فر افزود: فعالان قرآنی این شهرستان توانمند و دارای ایده‌های خلاقانه‌ای هستند، و برای توسعه فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی نیازمند حمایت مالی هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي فرهنگ عمومي دهه فجر ساوه استانی فرهنگی و هنری استانی شهرستانها شورای فرهنگ عمومی توسعه فعالیت توسعه فعالیت ها قرآنی و فرهنگی حجت الاسلام دهه فجر نیز گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۶۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دیدار از نخستین نمایشگاه ملی قرآن در افغانستان اظهار داشت حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سید روح الله حسینی» رایزن فرهنگی ایران در کابل در بازدید از نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان، با اشاره بر اشتراکات زبانی، تاریخی، فرهنگی، اجتماعی، نژادی و زبانی بین ایران و افغانستان تصریح کرد، در این نمایشگاه یکی از بارزترین نقاط اشتراک دو کشور که قرآن کریم است، به نمایش گذاشته شده است.

وی افزود: حضور پررنگ گروه‌های قرآنی و قاریان ایرانی در این نمایشگاه که جلوه دیگری از نزدیکی بیش از پیش ایران و افغانستان را به نمایش گذاشت، نویدبخش شروع تازه‌ای از وزش نسیم روح‌بخش قرآن در دوره حاکمیت جدید، به عنوان ریسمان مستحکم الهی بین دو کشور ایران و افغانستان خواهد بود.

حسینی ادامه داد: این امیدواری اکنون به‌وجود آمده که نمایشگاه قرآن شروعی پربرکت برای استمرار نمایشگاه‌های دیگر در ولایات مختلف افغانستان باشد.

افغانستان| با عمل به قرآن ملت سرافراز باقی می‌مانیمگشایش بزرگترین نمایشگاه قرآنی در افغانستان

نخستین نمایشگاه ملی قرآن کریم در افغانستان، عصر چهارشنبه(12 اردیبهشت 1403) با حضور فرهنگیان، اساتید حوزه و دانشگاه و شماری از مقام‌های حکومتی در کابل گشایش یافت.

این نمایشگاه با شعار «جامعه افغانی، تربیت قرآنی» به مدت هفت روز از ساعت 10 صبح الی 4 بعدازظهر آغاز به کار کرده است. در این نمایشگاه 25 غرفه قرآن کریم و آثار مرتبط با آن به نمایش گذاشته شده است.

انتهای پیام/.

 

دیگر خبرها

  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • اسبقیان: چهار آئین نامه برای ارتقا فرهنگ هواداری تدوین می‌شود
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • ابراهیم رئیسی یک ماده قانونی را برای اجرا ابلاغ کرد+ جزئیات
  • ابلاغ ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی»
  • شعر میرنوروز آمیخته با مضامین قرآنی است
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • خط حزب‌الله ۴۴۲ | شعله‌ای در دل تاریکی
  • حضور قاریان ایرانی در نمایشگاه کابل جلوه‌ای از همدلی دو ملت