Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@22:40:47 GMT

قیمت منطقی هر کیلو مرغ زنده ۱۷ هزار تومان

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۸۶۷۵۰

به گزارش اکوفارس به نقل از باشگاه خبرنگاران، ملک نیا مدیرکل امور طیور وزارت جهاد کشاورزی در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر تصریح کرد: نرخ مصوب تنظیم بازار هر کیلو مرغ زنده ۱۴ هزار و ۴۰۰  تومان درب مرغداری  و نرخ هر کیلو مرغ در خرده فروشی ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان است که مهرماه مصوب شده است.

او ادامه داد: از مهر ماه تاکنون هزینه های تولید در این حوزه از جمله نرخ ذرت و کنجاله، جوجه ریزی ، ریزمغذی ها و واکسن افزایش یافته که بر اساس آن دوباره قیمت مصوب مرغ بررسی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول بیان کرد: دو هفته پیش قیمت جدید پیشنهادی وزارت جهاد کشاورزی را به سازمان حمایت اعلام کردیم تا به ستاد تنظیم بازار اعلام و مصوب شود.

او در خصوص چرایی افزایش مکرر  قیمت مرغ که کالای پرمصرف خانوار است، تصریح کرد: بیشتر نهاده ها وارداتی است و در این مدت قیمت جهانی نهاده ها به دلیل شرایط کرونایی تغییر کرده است.

ملک نیا بیان کرد: در ۶ ماه اول سال مشکلاتی در تامین نهاده ها داشتیم که باعث تغییر قیمت در مهر ماه شد. در حال حاضر خیلی درصد بالایی افزایش قیمت مرغ نداریم و حداکثر ۵ درصد خواهد بود.

او افزود: الان مرغداران مشکل خاصی در تامین نهاده ندارند و بخش زیادی از مشکلات توزیع نهاده رفع شده است.

این مقام مسئول در واکنش به صحبت رئیس سازمان حمایت مبنی بر گرانی مرغ به دلیل کمبود عرضه گفت: هیچ کمبودی در تولید و  عرضه مرغ نداریم. در آبان ماه ۱۱۰ میلیون قطعه، در آذر ۱۱۳ میلیون و در دی ماه ۱۲۳ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته است و برای دو ماه آخر سال پیش بینی شده ۱۲۵ تا ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام گیرد.

ملک نیا گفت: حدود ۹۰ درصد مرغداران از نحوه کنونی توزیع نهاده‌های دامی رضایت دارند.

گزارشی از تخلف گران‌فروشی مرغ نداشتیم

در ادامه برنامه اسفنانی، معاون سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد:  قیمت مرغ در روزهای اخیر تغییر چندانی نداشته و ما هم گزارشی مبنی بر افزایش قیمت مرغ در بازار نداشتیم.

او ادامه داد: ممکن است برخی فروشندگان بصورت محدود تخلف کرده باشند اما گرانی مرغ محسوس نبوده است.

قیمت منطقی هر کیلو مرغ زنده ۱۷ هزار تومان

در ادامه کمالی سروستانی مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی در خصوص مشکلات این بخش گفت: قیمت نهاده‌ها ، انواع واکسن و ریزمغذی ها ، هزینه حمل و نقل گران شده و این عوامل در افزایش قیمت مرغ موثر است. قیمت کنجاله سویا از دو هزار تومان به سه هزار و ۷۰۰  تومان افزایش پیدا کرده است.

او افزود: سامانه بازارگاه بخش زیادی از مشکلات تامین نهاده را برطرف کرد اما چون برخی مرغداران، نهاده دیر به دستشان می‌رسد، مجبور می‌شوند که بخشی از نهاده‌ها را از بازار آزاد تهیه کنند.

این مقام مسئول بیان کرد: در سال‌های گذشته مرغدار قبل از جوجه ریزی نهاده هایش را تامین می‌کرد، اما امسال اینگونه نیست. مرغدار با هزینه چند برابر نهاده‌ها را تامین می‌کند.

مشاور اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی افزود:  مهرماه هم قیمت مصوب مرغ مصلحتی اعلام شده بود که مرغداران به این معترض بودند.

او ادامه داد: به طور متوسط امسال هر کیلو مرغ زنده به قیمت ۱۲ هزار و ۴۰۰ تومان فروخته شده است .

کمالی سروستانی تاکید کرد: اگر ۱۰۰ درصد نهاده ها از بازارگاه تامین شود باز هم با احتساب ۱۲ درصد سود مرغدار، قیمت هرکیلو مرغ زنده  ۱۷ هزار تومان است.

او در واکنش به صحبت رئیس سازمان حمایت مبنی بر گرانی مرغ به دلیل کمبود گفت: در حال حاضر هیچ کمبودی در تولید و عرضه مرغ نداریم و برخی واحدها حتی مرغ مازاد هم دارند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: کیلو مرغ زنده هزار تومان جوجه ریزی قیمت مرغ نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۶۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، مسعود سرگلزائی گفت: یکی از فعالیت‌های مهم دامپزشکی برای ارتقای بهداشت عمومی، کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی و خوراک دام است که این کنترل در تمام مراحل پرورش و کشتار دام، مرحله عرضه، مصرف فرآورده دامی و تولید و حمل خوراک دام با نظارت و اقدامات بهداشتی انجام می‌شود.
رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی سیستان و بلوچستان ادامه داد: سال گذشته بر جابجایی تعداد ۲۳ هزار و ۴۶۸ محموله انواع فرآورده خام دامی به مقدار ۲۵۲ هزار تن، هشت هزار و ۵۵ محموله دام زنده به مقدار ۴۱۰ هزار راس، ترخیص و حمل بهداشتی ۲۶۷ هزار تن به داخل کشور، صادرات آبزیان پنج هزار تن به خارج کشور و ترخیص و حمل بهداشتی هزار و ۷۵۰ تن آبزیان به داخل کشور نظارت بهداشتی شده است.
سرگلزایی تاکید کرد: در نظارت‌های بهداشتی قرنطینه‌ای محصولات تحت نظارت دامپزشکی از نظر وضعیت ظاهری، نشانه گذاری، دارا بودن وضعیت بهداشتی استاندارد از محل تولید فرآورده، شرایط بهداشتی خودروی متقاضی حمل، دمای مناسب محصول در طی مسیر از مبداء تا مقصد، تطابق محصول با گواهی بهداشتی صادره توسط اداره دامپزشکی مبدا و درصورت لزوم انجام نمونه برداری صورت می‌پذیرد؛ پس از تائید همه شرایط بهداشتی و قرنطینه‌ای اجازه بارگیری، حمل، تخلیه و مصرف محصولات مرتبط با دامپزشکی داده خواهد شد.
وی تاکیدکرد: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان، استانی مرزی در همسایگی دو کشور پاکستان و افغانستان و در ارتباط با آب‌های آزاد جهان است؛ بنابراین نظارت‌های بهداشتی قرنطینه‌ای در زمینه واردات، صادرات و ترانزیت کالا به منظور حفظ سلامت جمعیت دامی و انسانی کشور اهمیت ویژه‌ای دارد.

دیگر خبرها

  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • گوجه سبز سر به فلک کشید؛ هر کیلو گوجه سبز چند؟
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • سرانه مصرف برنج به ازای هر ایرانی ۳۵ کیلو است
  • توصیه ارزی همتی به دولت با عنوان خیرخواهانه
  • توصیه همتی به دولت: فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید