Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@00:54:37 GMT

قتل عام به سبک فایزر - مدرنا

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۸۶۷۸۷

قتل عام به سبک فایزر - مدرنا

موج گسترده تمسخر رسانه‌های غربی به ویژه رسانه‌های فارسی‌زبان معاند علیه توانمندی ایران در تولید واکسن و پنهان کردن قتل عام توسط فایزر - مدرنا به وضوح نشان از عصبیت آنها از این اتفاق داشت، چه، هم بیان‌گر ناکارآمدی سیاست ضدانسانی فشار حداکثری نزد افکار عمومی دنیا بود و هم همه رشته‌های آنان برای تحقیر ملت ایران و القای ناتوانی جمهوری اسلامی پنبه شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا به نقل از نور نیوز، از ابتدای همه‌گیری جهانی کووید19 موضوع تولید واکسن به عنوان مهمترین عامل مبارزه با این ویروس ناشناخته در دستور کار بسیاری از کشورهای مدعی در حوزه بهداشت و سلامت قرار گرفت تا جایی که رقابت در آن به مسائل سیاسی داخلی و بین‌المللی کشورها نیز کشیده شد.

عمده دلیل گرم شدن تنور این رقابت نیز علاوه بر حیاتی بودن ماجرا، به توان تولید قدرت و ثروت این موضوع بر می‌گشت که در صورت تحقق می‌توانست جایگاه ویژه‌ای را برای اولین سازندگان واکسن کرونا ایجاد کند.

اتفاقات پیش آمده حول تولید واکسن طی ماه‌های گذشته، چه آنجا که در دعوای دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان آمریکایی به عنوان یک مزیت شب انتخاباتی مد نظر قرار گرفت و چه آنجا که وسیله‌ای برای قدرت‌نمایی کشورهای غربی در مواجهه با رقبای خود شد، همگی شواهدی بر این مدعاست.

در این فرآیند نیز مشابه بسیاری از موضوعات پیش آمده جهانی طی ادوار مختلف، انحصارطلبی حرف اول را می‌زد و آنجا که می‌رفت این انحصار از سوی کشورهای دیگر شکسته شود، نه تنها فضای رسانه‌ای به کمک آمد تا به زور تبلیغات مانع از دست رفتن چنین لقمه چرب و نرمی شوند، بلکه دانشمندانی چون محسن فخری‌زاده که در خط مقدم این انحصارشکنی قرار داشت را ترور کردند.

کار تا آنجا بالا گرفت که بارها صدای کارشناسان سازمان بهداشت جهانی نیز در مورد این انحصارطلبی‌ها در آمد، اما انگار قرار بود این موضوع نیز به عرصه‌ای برای ثروت‌اندوزی غربی‌ها و تحقیر سایر ملت‌ها تبدیل شود.      

ماجرا اما زمانی از دست غربی‌ها در رفت و عملیات رسانه‌ای آنها شدت گرفت که علاوه بر تولید واکسن در کشورهای غیر هم‌سو با آنها، ایران نیز به این جرگه پیوست و با وجود تحمل سنگین‌ترین رژیم‌های تحریمی ذیل راهبرد فشار حداکثری ترامپ، مجموعه‌های مختلف دانش‌بنیان توانستند به این مهم دست پیدا کنند.

سیلی آخر به صورت این جماعت بی‌اخلاق و خودبرتربین هم زمانی نواخته شد که رهبر انقلاب در اقدامی شجاعانه و با هدف صیانت از جان و سلامت ملت، از ممنوعیت واردات واکسن‌های آمریکایی و انگلیسی سخن گفت.     

موج گسترده تمسخر رسانه‌های غربی به ویژه رسانه‌های فارسی‌زبان معاند علیه توانمندی ایران در تولید واکسن به وضوح نشان از عصبیت آنها از این اتفاق داشت، چه، هم بیان‌گر ناکارآمدی سیاست ضدانسانی فشار حداکثری نزد افکار عمومی دنیا بود و هم تمام رشته‌های آنان برای تحقیر ملت ایران و القای ناتوانی جمهوری اسلامی پنبه شده بود.

حال تنها چند هفته از این اتفاقات نگذشته که ورق برگشته و نتیجه آن همه خباثت و تزویر به سر خط روزانه رسانه‌های خودشان تبدیل شده و هر روز خبری درباره تلفات ناشی از «فایزر» و «مدرنا» منتشر می‌شود.

تنها به چند نمونه از این تیترها توجه کنید:  

رویترز: دبی به دلیل عدم استقبال از فایزر به واکسن چینی متوسل شد

بیزنس اینسایدر: واکسن فایزر تاکنون حدود ۹۰ نفر را به کام مرگ فرستاد

راشاتودی: کالیفرنیا پس از ثبت موارد زیاد واکنش‌های منفی، تزریق واکسن مدرنا را متوقف می‌کند

گاردین: توقف تزریق واکسن فایزر در ژاپن، استرالیا، نیوزیلند و تایوان

رسانه‌های فرانسوی: موج کشته‌های واکسن فایزر به فرانسه رسید

رسانه‌های انگلیسی: کرونا در انگلیس در یک ماه، ۲۴ هزار قربانی گرفت و سردخانه‌ها پر شده‌اند

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا واکسن کرونا واکسن ایرانی کرونا فایزر واکسن ایرانی مدرنا واکسن کرونا ایرانی تولید واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۶۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسجد اولین نهاد و جایگاه  قضاوت، محل عبادت، علم و دانش، علما، مفسران و پایگاه تبلیغاتی اسلام است که حرمت بالایی دارد.

یوسف خجیر (عضو هیئت‌علمی گروه ارتباطات) در مقاله‌ای با عنوان «آسیب‌‌شناسی استفاده از شبکه‌های اجتماعی مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد کشور» به این موضوع می‌پردازد که فرق اساسی بین نهاد و سازمان آن است که نهادها در پیش‌برد تغیرات جامعه و کارکرد آن به وجود می‌آیند و فرد، مقام یا دولت در پیدایش آن دخیل نیستند.

در این مقاله آمده است که هویت یکی از مسائل مهم در جامعه است که در فرآیند گروهی حاصل می شود و این رسانه‌ها هستند که فرایند گروهی را تشکیل می‌دهند و باید گفت مسجد نیز یک رسانه جمعی است که برای رسیدن به کارکردهای خود و رساندن پیام خود، نیاز به ابزار های متنوع و مناسبی دارد که یکی از آنها شبکه‌سازی است که یک نیاز ضروری است.

به زعم این پژوهشگر هدف این پژوهش شناسایی نقاط چهارگانه قوّت، ضعف، فرصت و تهدید شبکه‌های اجتماعی برای مساجد و ارائۀ راهبرد استفادۀ بهینه از این شبکه‌ها برای ارتقای فعالیت‌های تبلیغی و رسانه‌ای مساجد کشور است. چهارچوب نظری این پژوهش سازمان شبکه‌ای‌ شده بری ولمن (Barry Wellman)  برگرفته از کلان‌ نظریه جامعه شبکه‌ای‌ شده اوست.

مساجد برای رسیدن به کارکردهای خود و رساندن پیام خود، نیاز به ابزار های متنوع و مناسبی دارد که یکی از آنها شبکه‌سازی است که یک نیاز ضروری است

خجیر در این مقاله می‌نویسد: روش این پژوهش آمیخته کیفی کمّی است. در بخش کیفی از روش تحلیل مضمون و در بخش کمّی از روش تجزیه‌ و‌ تحلیل راهبردی یا سوات به‌عنوان روش آینده‌پژوهی استفاده شده است. در روش نخست، جامعۀ آماری نخبگان دانشگاهی و خبرگان حوزه شبکه‌های اجتماعی فعال در امور دینی و مساجد هستند که از بین آنها نمونه به روش هدفمند با معیار تدریس و تألیف بیش از پنج سال در حوزۀ رسانه‌های جدید و دین و فعالیت مستمر اجرایی در بخش امور دینی و مساجد و آشنایی کامل با فضای شبکه‌ها انتخاب شده است.

* نقاط ضعف و قوت فضای مجازی در امور مساجد

به گفته این پژوهشگر یافته‌های این پژوهش نشان می‌دهد که انتشار اخبار و تقویت شبکه‌سازی بین مسئولان مساجد و شهروندان و بسیج‌سازی جزء قوّت‌های مهم؛ هم‌بستگی اجتماعی کاذب و درگیر شدن مسئولان مساجد و مردم در فضای مجازی و انتشار اخبار جعلی جزء ضعف‌های مهم؛ اقناع شبکه‌ای دین و جهانی شدن فعالیت‌های مساجد و تنوع و تعدد مخاطبان مساجد جزء فرصت‌ها؛ و ترویج خرافات دینی توسط مغرضان و اعتیاد مجازی فعالان امور مساجد و تضعیف خانوادۀ ایرانی‌اسلامی جزء نقاط تهدید است.

هماهنگی بین سازمان‌های متولی تولید محتوا، نرم‌افزار با مختصات ارزش‌های اسلامی‌ایرانی کشور و همکاری چندجانبۀ همه ذی‌نفعان ازجمله سیاست‌گذاران، دولت، سازمان‌های نظارتی و ... این حوزه باید به‌عنوان راهبرد مرجح مدّ نظر قرار گیرد

به زعم خجیر مهم‌ترین راهبرد طراحی و تولید و راه‌اندازی شبکۀ اجتماعی بومی توسط دولت برای تولید محتوای فرهنگی و دینی و تربیتی مناسب از سوی فعالان مساجد و برنامه‌ریزی نهاد‌های دولتی و غیردولتی دینی برای تولید و انتشار محتوای دینی در این شبکه‌ها است.

همچنین یافته‌های پژوهش نشان می‌دهد که هماهنگی بین سازمان‌های متولی تولید محتوا و نرم‌افزار و ایجاد محتوا با مختصات ارزش‌های اسلامی‌ایرانی و ارائۀ خدمات ارتباطی مبتنی بر ارزش‌های فرهنگی و دینی کشور و همکاری چندجانبۀ همه ذی‌نفعان ازجمله سیاست‌گذاران، دولت، سازمان‌های نظارتی، بخش خصوصی و سایر دست‌اندرکاران این حوزه باید به‌عنوان راهبرد مرجح مدّ نظر قرار گیرد.  

 در یک جمع‌بندی کلی باتوجه به یافته‌های این پژوهش، بین آزادی طرح مطلب در شبکه‌های مجازی اجتماعی و احراز جایگاه حوزه عمومی توسط این شبکه ها ارتباط معنی دار وجود دارد. آزادی طرح مطلب در شبکه‌های اجتماعی مجازی بر تغییر حوزه عمومی از مسجد به شبکه‌های اجتماعی مجازی تأثیر مثبت و معنی دار دارد.

در پایان لازم به ذکر است که بین رابطه دسترسی آسان و غیر مکان‌مند و غیر زمان‌مند بودن شبکه‌های مجازی و احراز جایگاه حوزه عمومی توسط این شبکه‌ها ارتباط معنی دار وجود دارد، در نتیجه دسترسی آسان به شبکه‌های مجازی بر تغییر حوزه عمومی از مسجد به شبکه‌های اجتماعی مجازی تأثیر گذار است.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • نقش حیاتی تولید در گره گشایی مشکلات جامعه
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای شعار سال تدوین شد
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی
  • محمدرضا مقدسی عضو شورای سیاستگذاری جایزه ملی سرآمدان ایران شد
  • لزوم توجه به پیوست فرهنگی و رسانه‌ای جهت اجرای شعار سال