Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماجرای رفتار زشت و زننده نماینده مجلس با سرباز راهور که با واکنش گسترده جریان انقلابی و مطالبه برخورد حداکثری مجلس با وی مواجه شد روی دیگری هم داشت و آن رسوایی دوباره مدعیان اصلاحات بود.

به گزارش مشرق، روز شنبه فیلمی از مواجهه یک نماینده مجلس با سرباز راهور در فضای مجازی منتشر شد که واکنش‌های بسیاری را به همراه داشت؛فیلمی از یک سرباز وظیفه که وقتی مانع ورود نماینده مجلس به خط ویژه شد با برخورد تند این نماینده رو به رو شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از انتشار این فیلم سردار ‌اشتری، فرمانده نیروی انتظامی در اظهارنظری گفت: در صورت احراز تقصیر نماینده مجلس، نیروی انتظامی از حق کارکنان خود به جدیت دفاع خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: سوء‌استفاده اصلاح‌طلبان از ماجرای درگیری نماینده و سرباز راهور/ کارنامه سیاه جریان اصلاحات در مواجهه با سربازان وطن +تصاویر

سردار مهدی حاجیان، سخنگوی نیروی انتظامی نیز در این‌باره گفت: سردار حسین‌اشتری؛ فرمانده نیروی انتظامی بلافاصله دستور ویژه‌ای برای حمایت از حقوق سرباز وظیفه راهور و پیگیری موضوع از طریق معاونت حقوقی و بازرسی نیروی انتظامی صادر کرد.

دستور فوری قالیباف برای بررسی و برخورد بدون مسامحه با نماینده

بلافاصله پس از این اظهار نظر محمدباقر قالیباف رئیس‌مجلس شورای اسلامی ضمن واکنش به این اتفاق عنوان کرد: در برابر قانون همه مساوی هستند؛ مجلس به کسانی که به وظیفۀ قانونی خود عمل می‌کنند افتخار می‌کند و ‎اولین مدافع حقوق آنهاست.

قالیباف تاکید کرد: در حادثۀ اخیر، به محض شنیدن اولین گزارش‌ها، دستور بررسی دقیق ماوقع صادر شد؛ درصورت احراز تخلف، هیئت نظارت بر نمایندگان بدون مسامحه بررسی و برخورد قانونی خواهد کرد. در ادامه نیز هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان شب گذشته به ریاست امیرحسین قاضی زاده هاشمی، نایب‌رئیس‌مجلس تشکیل جلسه داد تا به قید فوریت برای احقاق حق یک سرباز وظیفه به مسئله رسیدگی کند.

رسانه‌ها و همچنین کاربران شبکه‌های اجتماعی جریان انقلابی هم به طور گسترده‌ای به این موضوع پرداختند و از مجلس شورای اسلامی برخورد قاطع با این موضوع را مطالبه کردند.

در سوی دیگر ماجرا اما جریان سیاسی که از زمان روی کار آمدن مجلس یازدهم درپی دستاویز قرار دادن هر مسئله‌ای برای تخریب مجلس بود این ماجرا را بهانه‌ای کرد تا شاید از این رهاورد به اهداف از پیش طراحی شده خود برسد.

مدعیان اصلاحات و ماهیگیری سیاسی از آب گل‌آلود!

روزنامه‌های اصلاح‌طلب و چهره‌هایی از این جریان طلبکارانه به ماجرا ورود کردند تا بتوانند این بار منافع جناحی‌شان را به وسیله دلسوزی برای سرباز قانون‌مدار پیش ببرند.

حسام‌الدین آشنا، مشاور رسانه‌ای رئیس‌جمهور با انتشار توئیتی نوشت: «چه زود دست بزن پیدا کرده‌اند!». پروانه سلحشوری، از لیدرهای حاشیه‌سازی مجلس گذشته نیز توئیتی منتشر کرد و رفتار زشت این نماینده را به نظارت استصوابی ربط داد! سلحشوری نوشت: «در یکی از نطق‌های سالیانه گفتم «اگر نظارت استصوابی نبود، شاید حق افراد شایسته دیگری بود که نماینده‌ مردم باشند.» سیلی امروز هم فقط یک سیلی بر روی گونه‌ سرباز نبود. این سیلیِ‌ نظارت استصوابی شورای نگهبان به ملت است». محمود صادقی، دیگر چهره حاشیه‌ساز مجلس گذشته فضا را مهیا دید تا به این وسیله ابراز وجود کند. صادقی با انتشار توئیتی نوشت: «اینکه یک مقام خطاکار به صورت یک سرباز وظیفه‌شناس سیلی می‌زند، بسیار تلخ و تأسف برانگیز است؛ اما اینکه آن سرباز باوجود اطلاع از مقام و موقعیت او، راه را برایش باز نمی‌کند، بسیار شیرین و غرورانگیز است.»

روزنامه‌های جریان اصلاحات نظیر آفتاب یزد، آرمان و اعتماد هم در صفحات اول خود به این موضوع واکنش نشان دادند و با تیترهایی نظیر «سیلی بر صورت قانون»، «سیلی به خدمت» و «سیلی بر چهره قانون» این موضوع را برجسته کردند.

قطعا رفتار زشت و زننده این نماینده مجلس محکوم است و مجلس شورای اسلامی باید با برخوردی قاطع و درس‌آموز با فرد خاطی این ماجرا را به پایان برساند. پرداختن رسانه‌ها و ‌اشخاص به این موضوعات امری بدیهی است اما جریانی که افراد و رسانه‌های آنها همواره متهم به رفتار دوگانه هستند حق اظهارنظر در این موارد ندارند.

از محکومیت برخورد با سرباز تا ماله‌کشی قتل عمد میترا استاد!

به عنوان نمونه در موردی مشابه در سال ۹۷ و زمانی که نماینده اصلاح‌طلب مجلس به کارمند اداره گمرک توهین کرده بود و اقدام وی نیز با واکنش گسترده در فضای مجازی مواجه شد ، روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد ضمن حمایت تلویحی از نماینده هتاک هم قبیله خود تیتر زد: « درازهی بهانه است اصل مجلس نشانه است!» اما همین روزنامه در ماجرای اخیر در رفتاری دوگانه و قبیله‌ای توهین نماینده مجلس اصولگرا به سرباز راهور را «سیلی بر چهره قانون!» تعبیر کرده است.

ماجرای قتل عمد میترا استاد توسط محمدعلی نجفی با اسلحه غیر مجاز و شلیک پنج گلوله ننگی است که از چهره جریان اصلاحات پاک نخواهد شد. چهره اصلاح‌طلبی که سابقه وزارت، معاونت رئیس‌جمهور و شهرداری تهران را در کارنامه خود دارد اما بعد از رخداد این ماجرا رسانه‌ها و تریبون داران این ماجرا که همواره با هیاهوی فراوان مدعی حقوق بشر، حقوق زنان و... هستند در این باره روزه سکوت گرفتند چرا که قاتل خودی بود. باید تاکید کرد که نجفی به صورت همسرش سیلی نزده بود بلکه وی را عامدانه به قتل رساند.

رفتار زشت عباس آخوندی، وزیر ناکارآمد ولی مدعی عصبانی راه و شهرسازی و از جمله برندهای اصلاح‌طلبی با خانم خبرنگار در حیاط پاستور از نمونه دیگری از ادب و متانت اصلاح‌طلبان است. حمله به ماموران نیروی انتظامی اعم کادر و سرباز و همچنین ضرب و شتم آنها در جریان فتنه‌های سنوات گذشته و به خصوص سال ۸۸ که همه مورد حمایت جریان اصلاحات بود سندی دیگر برای نشان دادن دلسوزی دروغین این جریان برای سرباز قانون‌مدار خیابان انقلاب است.

اصلاح‌طلبان سابقه بدترین و زننده‌ترین برخوردها را دارند و هم سابقه سکوت درباره این رفتارهای زشت و زننده و حتی دفاع از این موارد. مطالبه مردم به مثابه نشستن عرق شرم بر پیشانی این جماعت است اما آن چیز که می‌بینند وقاحت روز افزون.

منبع: کیهان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا شهید سلیمانی سردار حسین اشتری اصلاح طلبان محمود صادقی نیروی انتظامی سیلی سیلی به خدمت مجلس اصولگرا نیروی انتظامی جریان اصلاحات نماینده مجلس سرباز وظیفه سرباز راهور رفتار زشت رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۷۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا ، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد.

به گزارش مشرق، حسن رشوند طی یادداشتی نوشت: تنها سه روز به برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی مانده است و قرار است تکلیف ۴۵ کرسی از ۲۷۰ کرسی باقی مانده مجلس در این دور از انتخابات مشخص شود. با برگزاری انتخابات در ۱۱ اسفند سال گذشته ، ممکن است بیشتر مردم تصور کنند که پرونده انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بسته شده است ، در حالی که چنین نیست و هنوز ۲۲ حوزه انتخابیه است که یا فاقد نماینده برای مجلس دوازدهم هستند یا هنوز نتوانسته اند همه کرسی های نمایندگی حوزه انتخابیه خود را تکمیل کنند.نکته مهم اینکه از میان ۴۵ نماینده راه نیافته از این حوزه ها ، ۱۶ نماینده از آن پایتخت است که به جهت نقش سیاسی که همواره نماینده های تهران در مجلس داشته اند، دور دوم این انتخابات از اهمیت بسزایی برخورداراست.

مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده اهمیت بسزایی دارد چرا که نماینده‌ای با پشتوانه رأی بالا ، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای است که پشتوانه رأی بالایی ندارد. همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت مجلس هم بالا خواهد بود و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

با این نگاه می توان گفت که دور دوم انتخابات مجلس که قرار است در جمعه این هفته ۲۱ اردیبهشت ماه همزمان با آغاز دهه «کرامت » برگزار می شود ، اهمیت زیادی دارد.

اما چه کسانی می‌توانند در دور دوم رای بدهند؟

براساس تبصره ۴ ماده۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، کلیه رأی‌دهندگان مرحله دوم منحصراً در حوزه انتخابیه‌ای که در مرحله اول انتخابات رأی داده‌اند شرکت خواهند کرد و همچنین کسانی که در مرحله اول در هیچ یک از حوزه‌های انتخابیه رأی نداده باشند در مرحله دوم انتخابات می‌توانند شرکت کنند.بنابراین فرصتی که در ۱۱ اسفند برای مشارکت همه مردم فراهم شده بود تا بتوانند از این حق خود استفاده کنند ، به راحتی در این دوره قابل تجدید نیست و صرفا افرادی که در دور اول انتخابات حضور داشتند مجازند برای تکمیل نمایندگان خود در آن حوزه انتخابیه که کسری نمایندگی دارند ، پای صندوق رای حاضر شوند.

چرا انتخابات دور دوم تهران مهم است؟

در انتخابات مرحله اول ملت ایران موفق شدند ۲۲۵ نماینده خود را شناسایی و انتخاب کرده و روانه مجلس کنند و در این مرحله که هنوز ۴۵ کرسی دیگر باقیمانده و این عددی قابل توجهی است ، از اهمیت زیادی برخوردار است. به ویژه اینکه بیش از یک سوم از این تعداد یعنی ۱۶ نماینده از آن تهران است .چند نکته در اهمیت حضور در دور دوم انتخابات تهران وجود دارد که تکلیف را بر شهروندان پایتخت نشین سنگین کرده است:

الف) درست است که از لحاظ رای دادن به مصوبات مجلس یا تحقیق و تفحص ها بین نماینده ای که در یک شهرستان با جمعیت ۱۰ هزار نفری انتخاب شده است با تهران ۱۰ میلیون نفری تفاوتی وجود ندارد اما نمی توان از این واقعیت غافل بود که نمایندگان تهرانی موتور محرک مجالس در ادوار گذشته بوده است و به نوعی وزن مجلس را با نمایندگان تهرانی آن می سنجیدند. حالا اگر نمایندگان جدید وارد شده در مجلس دوازدهم می خواهند این ریل را تغییر دهند بحثی نیست ولی درست یا غلط ، تاکنون چنین مبنایی عمل می شده است.

ب ) درست است که در دور دوم انتخابات میزان مشارکت همچون دور اول خیلی بر سر زبان ها نیست و دشمن هم از مشارکت پایین دور دوم نسبت به دور اول نتوانسته بهره بردای سوء داشته باشد ولی در باره انتخابات تهران این کاملا متفاوت است. به ویژه اینکه بیش از نیمی از نمایندگان پایتخت( ۱۶ نفر) هنوز به مجلس راه نیافته اند و میزان مشارکت پایین می تواند خوراک تبلیغاتی را برای رسانه های دشمن فراهم کند.

ج ) غالبا مردم و نخبگان جامعه ، نمایندگان تهران را نسبت به نمایندگان شهرستان ها سیاسی تر می بینند و این تنها مختص جامعه ما نیست و این نگاه در دیگر جوامع غربی و غیر غربی نیز وجود دارد. همیشه نمایندگان پایتخت ها افراد سیاسی و مطلع تر نسبت به ارتباطات درون حاکمیت هستند و از آنجا که ۱۶ نماینده از ۳۰ نماینده تهران در دور دوم قرار است به مجلس راه یابند ، اهمیت این دوره انتخابات تهران را مضاعف کرده است.

د ) خواسته یا ناخواسته تاکنون این نمایندگان پایتخت بودند که در مظان رئیس و هیات رئیسه مجلس قرار داشتند و هرچند نمایندگان جدید راه یافته در این دوره و جریان های سیاسی حامی آنها در بیرون مجلس مدعی هستند که در مجلس دوازدهم قصد دارند این قاعده را بهم زنند اما آنها نیز نیک می دانند همه ابزارهای تغییر در دست آنها نیست و این وزن ائتلاف های سیاسی است که تعیین کننده رئیس ، هیات رئیسه و حتی ریاست کمیسیون های مجلس است. بنابراین انتخاب ۱۶ نماینده تهران که ظرفیت هیات رئیسه و کمسیون های مجلس آینده را داشته باشند ، مهم است .با همین رویکرد است که انتخابات دور دوم تهران اهمیت فوق العاده پیدا می کند.

اما ۸ نکته راهبردی در اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس

نکات راهبردی اهمیت مشارکت مردم در این دور از انتخابات به این قرار است:

۱- سیره امامین انقلاب در همه دوره های انتخاباتی چه دور اول یا باقی مانده های آنها در دور دوم ، همواره مورد تاکید بوده است و این بزرگواران بر اهمیت مشارکت مردم و برگزاری انتخابات تاکید کرده‌اند. از منظر امامین انقلاب نه تنها جمهوریت ، بلکه اسلامیت نظام هم وابسته به انتخابات است.

۲- امسال که رهبر انقلاب شعار سال را به مردمی سازی اقتصاد اختصاص داده اند ، حضور خوب و معنادار مردم در دور دوم انتخابات به نوعی لبیک به پیام نوروزی رهبر انقلاب در عرصه مردمی سازی سیاسی در کنار مردمی سازی اقتصاد خواهد بود.

۳- انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

۴- مشارکت و حضور مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

۵- با تکمیل همه کرسی های مجلس که با انتخابات دور دوم محقق خواهد شد ، شاهد مجلسی با نظارت هر چه قوی تر ، دقیق‌تر و سالم‌تر خواهیم بود و چنین مجلسی می‌تواند در اجرای قوانین و نظارت بر عملکرد دستگاههای اجرایی موثرتر باشد.

۶- مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و اینکه نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد. ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

۷- حضور مردم در دور دوم با توجه به سرد بودن تنور انتخابات در این دوره که کاملا طبیعی است ، می‌تواند یک پیام بازدارنده در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، داشته باشد.

۸- مشارکت مردم، اعتماد عمومی را در جامعه افزایش می‌دهد. فضا که مثبت شود ظرفیت‌ها هم افزا می‌شود. البته مشارکت باید در همه سطوح اعم از تصمیم گیری، مطالبه گری، نظارت و اجرا دنبال شود. مردم باید مورد اعتماد قرار گیرند تا اعتماد کنند.

دیگر خبرها

  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • (تصاویر) سیلی برای زندگی!
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • (ویدئو) نماینده مجلس: تلویزیون میدان فرهنگ و هنر را تقریبا واگذار کرده است
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • نماینده مجلس: هر مرد ترکیه 15 شریک جنسی دارد!
  • اصلاح قوانین اسلحه و مهمات برای جلوگیری از وقوع جرم است