Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه رئیس اداره جنگل‌داری و جنگل‌کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه از برنامه‌ریزی برای اجرای طرح زراعت چوب در سطح 700 هکتار از اراضی زراعی استان طی امسال خبر داد.

عبدالعلی جلیلیان در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه سال گذشته طرح زراعت چوب در سطح 300 هکتار از اراضی زراعی استان اجرایی شد، اظهار کرد: امسال بنا داریم این طرح را در سطحی بیش از دو برابر سال گذشته و در سطح  700 هکتار از اراضی زراعی استان اجرایی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلیلیان اضافه کرد: توقف بهره‌برداری از جنگل های شمال به دلیل اعلام تنفس این جنگل ها در کنار بالارفتن قیمت چوب و نیاز صنایع و کارخانجات به چوب از دلایل توسعه طرح زراعت چوب در استان است.

رئیس اداره جنگل‌داری و جنگل‌کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت: طرح زراعت چوب در شهرستانهای گرمسیر شامل دو شهرستان قصرشیرین و سرپلذهاب با گونه اکالیپتوس و در شهرستانهای سردسیر مثل کرمانشاه، هرسین، صحنه، سنقروکلیایی و کنگاور هم با گونه صنوبر خواهد بود.

جلیلیان با بیان اینکه متقاضیان اجرای طرح زراعت چوب حمایت می‌شوند، ادامه داد: طرح زراعت چوب در اراضی زراعی قابل اجرا بوده و متقاضیان با مراجعه به ادارات منابع طبیعی شهرستان‌ها می‌توانند تسهیلات با نرخ سود 18 درصد با دوران مشارکت دو ساله در اجرای طرح، تنفس شش ساله و در پایان دوره بازپرداخت ۲ساله دریافت کنند.

وی گفت: سهمیه استان برای دریافت تسهیلات پروژه های زراعت چوب 422 میلیون تومان بوده و به ازای هر هکتار هم هفت میلیون و 800 هزار تومان تسهیلات به متقاضیان  پرداخت می‌شود.

جلیلیان در ادامه با بیان اینکه امسال 400 هکتار از پروژه های مرتبط با زراعت چوب در استان در مرحله بهره‌برداری است، گفت: از ابتدای سال تاکنون 2400 مترمکعب چوب از پروژه‌های زراعت چوب در استان استحصال شده که این میزان احتمالا تا پایان سال حداکثر به سه هزار مترمکعب خواهد رسید.

وی اضافه کرد: استان کرمانشاه از نظر بهره برداری و توسعه طرح زراعت چوب در بین استان‌های زاگرس‌نشین رتبه سوم را دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی طرح زراعت چوب كرمانشاه هکتار از اراضی زراعی طرح زراعت چوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۸۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت کلزا از مزارع نیشکر خرمشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، در راستای اجرای طرح تناوب زراعی و استفاده بهینه از زمین‌های آیش، ۱۰۰ هکتار از مزارع این شرکت به کشت کلزا اختصاص یافته بود.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر امیرکبیر با اشاره به میانگین برداشت ۱.۸ تن کلزا در هکتار، این رقم را نسبتاً مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه و تلاش بی‌وقفه کارشناسان و کارکنان زراعت، شاهد عملکرد مناسبی در کشت کلزا بوده‌ایم.
کشت کلزا علاوه بر افزایش حاصلخیزی خاک و کنترل علف‌های هرز، نقش مهمی در تأمین روغن خوراکی و کاهش وابستگی به واردات دارد.
به گفته منصور همدان نژاد: برنامه‌ریزی برای افزایش سطح زیر کشت کلزا در سال‌های آینده در دستور کار شرکت قرار دارد.
"آیش" به زمینی گفته می‌شود که برای مدتی به حال خود رها شده و در آن زراعت انجام نمی‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • اختصاص عمده کشت نهال در کشور به خوزستان
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع نیشکر خرمشهر
  • آغاز برداشت گندم از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • توسعه مزارع تولید چوب در کرمانشاه
  • اجرای طرح کشت چوب در ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی خوزستان
  • عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • طرح ملی زراعت چوب در لالی اجرا شد