Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-28@12:33:59 GMT

ایمنی ترمز خودروهای سنگین ارتقا یافت

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۸۹۱۴۸

ایمنی ترمز خودروهای سنگین ارتقا یافت

شرکتی دانش‌بنیان به حوزه طراحی و تولید مجموعه کامل سیستم‌های هیدرولیکی ماشین‌آلات سنگین ورود کرد و این سیستم برای نخستین بار در کشور تولید شد.

شرکت دانش‌بنیان مپسام به عنوان مجموعه‌ای فناور در حال توسعه، تولید و تکمیل مجموعه کامل سیستم‌های هیدرولیکی «ماشین‌آلات سنگین» و «خطوط فرآوری و تولید مواد معدنی» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت به صورت متمرکز در حوزه طراحی و تولید سیستم‌های هیدرولیکی ترمز ماشین‌آلات سنگین معدنی فعالیت می‌کند تا بتواند طیف گسترده‌ای از خودروهای سنگین با مدل‌های کوماتسو، بلاز، ترکس و کاترپیلار را تحت پوشش قرار دهد.

هیدرولیک، به معنی استفاده مهندسی از مایعات و خاصیت‌های فیزیکی آنها به صورت گسترده در انواع ماشین‌آلات از جمله خودرو برای انتقال و افزایش قدرت. به زبان ساده‌تر، فنی که انتقال و تبدیل نیرو را توسط مایعات انجام دهد هیدرولیک نام دارد.

ایمان علیزاده عصار مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان مپسام درباره محصول تولیدی این شرکت، گفت: در تلاشی فناورانه با همکاری شرکت جهاد نصر کرمان موفق به ساخت سیستم هیدرولیکی ترمز ماشین‌آلات سنگین که دانش فنی آن در انحصار شرکتی آمریکایی بود، شدیم.

وی افزود: ترمز طراحی شده در مجموعه ما حدود یک سوم قیمت مدل‌های مشابه ژاپنی و آمریکایی موجود در بازار است. این سیستم ایمنی ترمز را ارتقا داده است و کیفیت بالایی دارد. با توجه به اینکه ترمز یکی از مهم‌ترین قطعات در خودروهای سنگین است، تولید این قطعه در کشور گامی بزرگ برای توسعه فناورانه صنعت خودروسازی محسوب می‌شود.

این فعال دانش‌بنیان ادامه داد: طراحی، ساخت و انجام تست‌های موفق آزمایشگاهی و عملیاتی به صورت کامل توسط متخصصان شرکت مپسام با دقت بالا انجام  شده است. در حال حاضر نیز این محصول حساس و ایمن بر روی تراک‌های TEREX100 معدن 1 و 3 شرکت صنعتی و معدنی گل‌گهر استفاده می‌شود.

به گزارش «انرژی امروز» از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، وی مزایای این محصول را «عملکرد تا فشار کاری 241 بار»، «کیفیت بالا هم‌پای محصول شرکت آمریکایی»، «امکان سرویس‌دهی آسان و کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری»، «قیمت پایین‌تر از نمونه‌های خارجی» و «گارانتی معتبر و ارائه خدمات پس از فروش» عنوان کرد.

 

برچسب هاترمز خودرو سیستم های هیدرولیکی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ترمز خودرو سیستم های هیدرولیکی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو سیستم های هیدرولیکی ماشین آلات سنگین دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۹۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، مقامات ایمنی خودروی آمریکا اعلام کردند که تحقیقات آنها در مورد سیستم خودران تسلا حداقل ۱۳ تصادف مرگبار را شناسایی کرده است که این ویژگی در آنها دخیل بوده است. تحقیقات همچنین نشان داد که ادعا‌های این خودروساز الکتریکی با واقعیت مطابقت ندارد.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) فاش کرد که طی تحقیقات ایمنی ۳ ساله خود بر سیستم‌های خودران، که در آگوست ۲۰۲۱ آغاز شد، حداقل ۱۳ تصادف تسلا را شناسایی کرد که شامل یک یا چند کشته، و جراحات جدی بسیاری بود که در آنها سوء استفاده راننده از سیستم نقش آشکاری داشت.

همچنین شواهدی یافت شده است که ضعف سیستم تعامل راننده تسلا برای قابلیت‌های عملیاتی مجاز خودکار مناسب نبوده است، که منجر به شکاف ایمنی در این حوزه شده است.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه هاهمچنین این نگرانی را مطرح کرد که نام سیستم خودران تسلا ممکن است رانندگان را به این باور برساند که اتوماسیون قابلیت‌های بیشتری نسبت به آن دارد و رانندگان را به اعتماد بیش از حد به اتوماسیون دعوت کند.

تسلا در ماه دسامبر اعلام کرد که بزرگترین فراخوانش تا کنون، شامل ۲.۰۳ میلیون وسیله نقلیه آمریکایی - یا تقریباً تمام وسایل نقلیه خود در جاده‌های ایالات متحده - برای اطمینان از توجه بهتر رانندگان هنگام استفاده از سیستم پیشرفته کمک راننده خود بوده است.

این اداره پس از شناسایی نگرانی‌های ناشی از حوادث تصادف پس از نصب به‌روزرسانی نرم‌افزار فراخوان خودرو‌ها «و نتایج آزمایش‌های اولیه خودرو‌های اصلاح‌شده، دومین تحقیق خود را آغاز می‌کند.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها  گفت که تسلا به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری را برای رسیدگی به مسائلی که به نظر می‌رسد مرتبط با نگرانی‌هایش است، منتشر کرده است، اما آنها را بخشی از فراخوان یا تصمیم دیگری برای رفع نقصی که خطر ایمنی غیرمنطقی دارد، قرار نداده است. همچنین به بیانیه تسلا استناد کرد که بخشی از راه حل، هم مالک را ملزم به انتخاب می‌کند و هم به راننده اجازه می‌دهد تا به راحتی آن را برگرداند».

تسلا در ماه دسامبر گفت که کنترل‌های سیستم نرم‌افزاری خودران ممکن است برای جلوگیری از سوءاستفاده راننده کافی نباشد و می‌تواند خطر تصادف را افزایش دهد.

تسلا بلافاصله به درخواست برای اظهار نظر در این مورد پاسخ نداد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • ایمنی بالای خودروهای دوگانه‌سوز با سوخت CNG با وجود تخریب‌های مافیای بنزین
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن