Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس گفت: مسئولان باید دقت بیشتری به روستاها به ویژه مناطق محروم شهرستان بروجرد داشته باشند. - اخبار استانها -

فاطمه مقصودی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بروجرد اظهار داشت: با بررسی‌ها و سرکشی‌های دوره‌ای که در ماه‌ها و روزهای اخیر از روستاهای شهرستان بروجرد داشتیم متوجه شدیم که ساخت و سازهای جدید روستایی سبب شده تا تیرهای برق در محل سکونت و عبور و مرور مردم روستای گوشه محسن ابن علی و نلخاص قرار بگیرد که برای رفع دغدغه و نگرانی ساکنان این مناطق مشکل را به وزارت نیرو انتقال دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با پیگیری‌های لازم توانستیم از وزارت نیرو مبلغ 500 میلیون تومان اعتبار دریافت کنیم تا این نقل و انتقالات از حریم مسکن‌های روستایی انجام گیرد.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: خوشبختانه کار اصلاح و بهینه سازی رفع حریم شبکه برق‌رسانی 20 کیلو ولت این روستاها آغاز شده و به زودی این عملیات به پایان می‌رسد.

وی تاکید کرد: در این جابه‌جایی و این نقل و انتقال کلیه تیرهای برق چوبی برداشته شده و تیرهای بتنی جایگزین می‌شود هم اکنون نیز کار آزادسازی تیرهای برق از حریم خانه‌های مسکونی پنج روستا شروع شده که تا پایان سال 1400 کلیه روستاهایی که با این مشکل درگیر هستند کار اصلاح و بهینه سازی آنها نیز انجام می‌شود.

مدیرکل امداد مازندران: معوقات تسهیلات مسکن مددجویان مناطق محروم استان پرداخت می‌شودبسیج سازندگی در روستاها و مناطق محروم اردبیل مسجد می‌سازداهدای 2500 جلد کتاب به کتابخانه‌های مناطق محروم تهران

مقصودی در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با روستاهای دور افتاده و محروم شهرستان بروجرد  تصریح کرد: در بازدیدی که  از روستاهای دور افتاده داشتیم متوجه شدیم که روستای وجیه آباد از بخش مرکزی متاسفانه فاقد لوله کشی آب آشامیدنی است و اهالی این روستا برای مصارف خود از آب چشمه استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به وضعیت بد این روستا بیان کرد: اهالی روستای وجیه آباد برای مصرف خانگی، احشام و باغات و زمین‌های کشاورزی از آب چشمه استفاده می‌کنند و این دردناک است که بعد از گذشت این همه سال باز با این گونه مشکلات روبه‌رو هستیم.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس گفت: تصور ما از چشمه یک نهر بزرگ و پر آب بود ولی متاسفانه تنها نهری کوچک و کم آب این روستای کوچک و دور افتاده را آبرسانی می‌کند که فوق‌العاده غیر بهداشتی است.

وی گفت: روستای وجیه آباد حدود 30 خانوار سکنه دارد که سال‌ها است با این شرایط بد و نامناسب زندگی کرده‌اند که خوشبختانه به همت خیران عزیز و اداره آب و فاضلاب شهرستان بروجرد مشکل مردم این روستا تا فروردین 1400 برطرف می‌شود و رئیس اداره آبفا قول داده که در بهار سال آینده لوله‌کشی این روستا افتتاح شود.

مقصودی تاکید کرد: مسئولان باید دقت بیشتری به روستاها به ویژه روستاهای مناطق محروم داشته باشند.

انتهای پیام/642/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرستان بروجرد مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۹۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۳ روستای محروم خراسان رضوی از آب پایدار برخوردار شدند

به گزارش قدس خراسان، حسین امامی اظهار کرد: طرح‌های آبرسانی خراسان رضوی ویژه محرومیت زدایی در قالب جهاد آبرسانی به ۱۲۱ روستا از دی ماه ۱۴۰۰ با اعتبار پنج هزار و ۷۵۵ میلیارد ریال و جمعیت ۱۰۶ هزار و ۴۵۰ نفر با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) منعقد شده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی اضافه کرد: هم اینک این طرح‌ها از پیشرفت فیزیکی ۷۳ درصدی برخوردار است و تاکنون ۴۳ روستا از آب پایدار برخوردار شده‌اند.

وی گفت: اجرای خط انتقال به طول ۲۶۶ کیلومتر، اجرای شبکه توزیع به طول ۱۸۱ کیلومتر، احداث مخازن به حجم ۱۰ هزار و ۳۶۰ متر مکعب و حفر ۳۱ حلقه چاه ماشینی و دستی از اقدامات انجام شده است.

به گفته امامی، راه اندازی سه هزار و ۴۱۴ فقره انشعابات خانگی، احداث حوضچه‌های خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع به تعداد ۴۸۵ باب، ۱۷ مورد حصارکشی و ایجاد ۱۴ باب اتاقک پمپاژ و کلرزنی از دیگر فعالیت‌های انجام شده در این زمینه است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: امیدواریم روستاهای استان خراسان رضوی با تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های در دست اقدام رفع تنش، از وضعیت پایدار آبی در سال جدید برخوردار شوند.

وی بیان کرد: برای تأمین پایدار آب شرب در سال جاری نیز پروژه‌هایی نظیر حفر، تجهیز، جابجایی و احیای ۴۴۷ حلقه چاه، اجرا و بازسازی ۹۱۱ کیلومتر خط انتقال، ساخت مخزن ذخیره به ظرفیت ۱۱۹ هزار و ۳۲۰ متر مکعب و احداث و بازسازی ۱۴ ایستگاه پمپاژ با پیشرفت فیزیکی ۳۰ تا ۶۵ درصد در دست اجرا است.

امامی افزود: برای تکمیل این طرح‌ها ۱۳ هزار و ۶۴۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مسائل کارخانه
  • به برنامه تحولی در شهر و روستاها نیاز داریم
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • ۴۳ روستای محروم خراسان رضوی از آب پایدار برخوردار شدند
  • تهران از استان‌های محروم کشور است
  • ویزیت ۷۰ هزار نفر از مردم مناطق کم‌برخوردار لرستان
  • آئین گرامیداشت روز شوراها در گناوه برگزار شد
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس