Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

مجتبی یوسفی در تحلیلی از انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: فضای فعلی جامعه خیلی فضای انتخاباتی نیست که دلیل آن را می‌توان در وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم و نوع برنامه‌های اقتصادی دولت دید که مردم را در مضیقه و فشار قرار داده است، اقداماتی که نگرانی و ناراحتی برای مردمی ایجاد کرده که همواره پای انقلاب و نظام بوده‌اند، البته که هنوز مقداری زود است که بخواهیم پیش‌بینی کنیم چه کسانی در عرصه‌ی انتخابات ورود می‌کنند ولی با این وجود احزاب و جریان‌های مختلف در حال برآورد فضای انتخاباتی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با این پیش‌بینی که انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ متفاوت با سایر انتخابات ها خواهد بود، ادامه داد: اقبال مردم به سمت چهره‌های جدید است، به نظرم دیگر مردم در قالب دو طیف خاص سیاسی در کشور انتخاب نمی‌کنند و به برنامه‌ها رای می‌دهند بدان معنا که عده‌ای خاص در کشور برای معرفی کاندیداها تصمیم گیری می‌کردند و مردم با اعتماد به آنها رای می‌دادند، این بار به دلیل عملکرد ضعیف دولت در حوزه اقتصادی و عدم اطمینان به وجود آمده، افکار جدید شکل گرفته و مردم با نگاه متفاوت به جریانات سیاسی نگاه می‌کنند. این وضعیت را در انتخابات مجلس شورای اسلامی مشاهده کردیم که نیمی از نمایندگان با چهره‌های جدید وارد مجلس شدند. قطعا در انتخابات ریاست جمهوری هم، چنین خواهد شد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در حال حاضر جریانات سیاسی در حال بررسی شرایط بوده تا با گفتمان و برنامه جدیدی ورود کنند، قطعا گفتمان عدالت و موضوعات مربوط به وضعیت اقتصادی کشور آن هم توام با واقعیات و با داشتن برنامه مورد اقبال خواهد بود، نه این‌که تنها شعار دهند. در این بین درباره‌ی عملکرد گذشته افراد قضاوت می‌شود این‌که چه کسانی و از چه طیفی آنها را معرفی می‌کنند. برآورد خودم این است که در سال جدید وضعیت مشخص می‌شود ولی به طور کلی انتخاب مردم در این دوره از انتخابات منحصر به اصولگرا و اصلاح‌طلب نیست و جبهه‌بندی‌ها می‌شکند بدان معنا که دیگر مردم براساس برچسب اصولگرا یا اصلاح‌طلب رای نمی‌دهند و آنها به برنامه و سوابق افراد نگاه می‌کنند. این‌که برنامه و سوابق‌شان چقدر عملیاتی بوده و می‌تواند مشکلات کشور را حل کند.

یوسفی درباره چگونگی ایجاد شور و نشاط انتخاباتی اظهار کرد: معمولا مردم نشان داده‌اند منافع ملی کشور را با عملکرد بد دولت‌ها به خطر نمی‌اندازند چون انتخابات به خصوص انتخابات ریاست جمهوری از بعد بین‌المللی بسیار مهم بوده و میزان مشارکت مردم از اهمیت بسیاری برخوردار است. البته که همواره میزان مشارکت در انتخابات در کشور ما خیلی بالاتر از کشورهایی است که حتی در آنجا رای دادن اجباری بوده و اگر افراد رای ندهند یکسری حقوق و مزایا را از دست خواهند داد. در کشور ما مردم منافع ملی را از همه چیز مهم‌تر می‌دانند.

وی ادامه داد: با این وجود ایجاد نشاط انتخاباتی منوط به اقدامات دولت و مجلس شورای اسلامی در ماه‌های آینده و به طور خاص درباره‌ی بودجه است که چطور بتوان گرانی‌ها را اصلاح کرد و برای حل مشکلات مردم اقدام نمود. همچنین اجازه ندهیم تورم بیشتر از این به مردم فشار بیاورد. وقتی مردم ببینند که فکر جدیدی برای اصلاح مشکلات است و نگاه به درون به جای نگاه به کشورهای خارجی حاکم شده آنها هم کمک کرده تا شور و هیجان برگردد.

نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی درباره‌ی گزینه‌های مطرح برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: آقای محسن رضایی و دهقان رسما حضورشان را در انتخابات اعلام کرده‌اند، حداقل ۱۰ نفر هم به طور غیررسمی فعالیت کرده و جزو گزینه‌های مطرح هستند که از جمله آنها می‌توان به فتاح، ظریف و لاریجانی اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مجتبی یوسفی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ۱۴۰۰ انتخابات ریاست جمهوری مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۹۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلاجقه، روز سه‌شنبه در دیدار با تیبولیته انگارته روبارد - وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی - با اشاره به پیشرفت‌های علمی کشورمان در حوزه‌های مختلف از جمله محیط زیست اظهارکرد: ایران آماده اعطای بورس به دانشجویان آفریقای مرکزی برای کسب علم در تمامی حوزه‌های فنی مهندسی، پزشکی و بالاخص حوزه محیط زیست است.

وی با اشاره به اینکه جمهوری آفریقای مرکزی از سال ۲۰۱۶ سعی کرده تا از زیر پرچم استعمار غرب خارج شود، افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره از ندای آزادی‌خواهی در هرگوشه از جهان حمایت کرده است و در این راستا هر توانی که در حوزه محیط زیست داریم را در اختیار مردم و دولت شما قرار خواهیم داد.

معاون رییس جمهوری تصریح کرد: کشور ما در کلیه زمینه‌های فناوری علمی به‌ویژه انرژی‌های نو، مدیریت منابع آب و پساب، مدیریت پسماند، حفاظت از زیستگاه‌های طبیعی و توسعه رشته‌های دانشگاهی مختلف در حوزه محیط زیست می‌تواند نیازهای مردم آفریقای مرکزی را تامین کند و در این راستا حتماً پیگیری‌ها و هماهنگی‌های لازم برای دعوت از وزیر محیط زیست این کشور برای حضور در ایران انجام خواهد گرفت.

سلاجقه با تاکید بر اینکه در آموزه‌های دینی و فرهنگی کشور ما ارتباط با ملت‌های جهان مبتنی بر انسانیت و تقوا تعریف شده است و رنگ و نژاد هیچ جایگاهی در تعریف روابط و ارتقای سطح مراودات ندارد، افزود: امیدوارم با توجه به موج جدید استعمارستیزی که در کشورهای آفریقای مرکزی آغاز شده است، استثمار برای همیشه از منطقه قاره کهن آفریقا رخت ببندد و مردم شریف این کشورها در صلح و آرامش باشند.

در ادامه این جلسه تیبولیته انگارته روبارد - وزیر شرکت های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی - با اشاره به مشکلاتی که کشور فرانسه طی سال‌ها استعمار برای آفریقای مرکزی ایجاد کرده است، اظهارکرد: من امروز به عنوان نماینده کشور آفریقای مرکزی اعلان می‌دارم که متاسفانه فضای رسانه‌های کذب و دروغ ما را از این کشور و ظرفیت‌های عالی پیشرفت آن محروم کرده و رشد چشمگیر جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها و نگاه انسانی شما به ارتباطات سرآمد جهان است. ما به‌صورت جدی در جمع‌آوری و مدیریت پسماندها در شهرها و روستاهای کشورمان دچار مشکل هستیم.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات اقتصادی باعث شده تا مردم و جوامع محلی دست به برداشت بی‌رویه از جنگل‌های آفریقای مرکزی بزنند، یادآور شد: این برداشت‌ها به همراه تغییرات اقلیمی باعث شده تا توازن فصل‌های ما که قبلاً شش ماه بارندگی و شش ماه خشکی بوده، تغییر یابد و ما اکنون برخی سال‌ها چهار ماه بارندگی یا چهار ماه خشکی داریم و این آسیب جدی به کشاورزی ما وارد کرده است.

وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی گفت: ما نیازمند واردات فنآوری‌های نوین و تربیت نیروی انسانی کارآمد هستیم و در این خصوص از جمهوری اسلامی ایران درخواست داریم تا در این زمینه به ما کمک کند.

کد خبر 6093483

دیگر خبرها

  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم
  • تخصیص جدید اعتبارات سفر ریاست جمهوری به خراسان شمالی
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • بازسازی ۷۵ درصدی گنبد یخدان میرفتاح ملایر
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست