Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@21:57:59 GMT

آنچه من گوش کردم انتقاد نبود، انتقام بود

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۹۰۰۱۷

آنچه من گوش کردم انتقاد نبود، انتقام بود

سخنان جناب آقای جهان بزرگی از شبکه چهار سیما موجب واکنش‌های زیادی شد. ضمن ابراز گلایه از عملکرد صدا وسیما در خصوص دعوت از ایشان برای شرکت در یک برنامه زنده، واقعا این سؤال مطرح است که چرا اخیراً بیان و قلم برخی روحانیون خیلی تند شده است؟

همه انتقاد و نقد را لازم و ضروری می‌دانیم؛ چه از رئیس جمهور و دولت و یا هرکس دیگر، ولی آنچه من گوش کردم انتقاد نبود، انتقام بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوستان به‌خوبی می‌دانند این حرف‌ها عوارض و تبعات منفی در بین عامه مردم و نخبگان خواهد داشت.  برخی ترجیح می‌دهند هزینه سیاست منفی خودشان را از کیسه فردی ملبس به لباس روحانیت پرداخت کنند. این افراد به اسم دفاع از انقلاب بی‌رحمانه تیشه به ریشه انقلاب وآرمان‌های امام و مقام معظم رهبری می‌زنند. بنابراین باید بین نقد و انتقاد و توهین و افترا فرق گذاشت.

آیا آقای جهان بزرگی به تبعات گفته‌هایشان فکر کرده است؟ و اینکه چه ظلمی در حق نظام و روحانیت نموده است؟ اگر ما طلبه هستیم و لوازم و اقتضائات آن را پذیرفته‌ایم، چرا بایستی این گونه بی‌محابا سخن بگوییم؟ مخاطبان ما چه در محافل علمی و چه در مسجد و محراب و چه در صدا و سیما از ما چه می‌آموزند؟

 به فرمودۀ امام راحل(ره) قرار بوده است که اگر یک روز این جعبه جادویی صدا و سیما را به دست ما بدهند، ایران را از جهت معارف و اخلاق گلستان بکنیم. چه شده است که خروجی بعضی برنامه‌های رسانه ملی جمهوری اسلامی ایران، ضد فرهنگ و ضد اخلاق بوده و موجبات ضدیّت بیشتر با روحانیت را فراهم آورده است؟

چه شده است که برخی ازهم لباسی‌های ارجمند در چند ماه اخیر حرف‌های حساب نشده را با لحن‌های تند و زننده که بیشتر بوی انتقام و منیّت می‌دهد تا بوی نصح و نصیحت، بر زبان جاری می‌کنند؟ متاسفانه این شیوه ناپسند در ماه‌های اخیر از سوی برخی از روحانیون در مجلس و یا در قم و یا در صدا و سیما و فضای مجازی شیوع پیدا کرده است.

 مردم، تحلیل‌های کوچه بازاریِ خودشان را بهتر از صدا و سیما در هر کوی و برزنی عرضه می‌کنند. مردم انتظار دارند وقتی شخص روحانی را در قاب سیما و یا برفراز منبر وعظ می‌بینند؛ علم، معرفت، اخلاق، ادب، کرامت و سبک زندگی بیاموزند.

آیه شریفه «لا تَقفُ مالَیسَ لَکَ بِه عِلم» می‌فرماید در هر شرایطی که هستید حرف بدون علم و اطلاع نزنید. اگر می‌خواهید تحلیل و اظهار نظر کنید و قضاوت کنید، باید مستند به عقل و کارشناسی باشد.

وقتی مردم حرف‌های امثال آقای جهان بزرگی را استماع می‌کنند، در درجه اول صدا و سیمای جمهوری اسلامی را مقصر می‌شمارند که چرا تریبون را دراختیار ایشان گذاشته است؟ حقیقتاً هزاران طلبۀ فاضل و موجه و صاحب ایده و متخلق به اخلاق و معنویت در حوزه علمیه وجود دارد که هیچ‌گاه از آنان در صدا وسیما دعوت نمی‌شود. چرا؟

امروز جمهوری اسلامیِ مظلوم گرفتار کسانی شده است که در ناکارآمد نشان دادن نظام از یکدیگر گوی سبقت می‌ربایند. سیاه‌نمایی‌هایی که در رسانه‌های رسمی جمهوری اسلامی صورت می‌گیرد، مردم همۀ آن ها را پای ناکارآمدی نظام می‌نویسند. ادامه این وضعیت چه جای امیدی برای مردم باقی می‌گذارد که بخواهند در روز انتخابات با شور واشتیاق پای صندوق رأی حاضر شوند؟

امید است دوستان روحانی مراعات شرایط اجتماعی را بنمایند و ساده‌اندیشانه  به حرف‌ها و تحلیل‌های شیطنت آمیز افراد رِند توجه نکنند و لباس و مرام و صفای باطن روحانیت اصیل تشیع را فدای اغراض بندبازان سیاسی نکنند.

 این مطلب را با کلامی از حضرت امیرالمومنین(ع) پایان می‌دهم که فرمود: «من کمال السعاده السعی فی صلاح الجمهور» (غررالحکم، ح ۹۳۶۱)از نشانه‌های رشد و کمال و فضیلت، تلاش در راه بهبود زندگی، معیشت وآسایش تمام مردمان است.

 نماینده پیشین مردم قم

برچسب‌ها حوزه علميه صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران قم دولت شبکه چهار سیما

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حوزه علميه صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران حوزه علميه صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران قم دولت شبکه چهار سیما اخبار کنکور جمهوری اسلامی صدا و سیما حرف ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۰۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصارهای پارک لاله را بردارد

عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران از شهردار تهران خواست که در خصوص پارک لاله اطلاع رسانی درست و حصارهای ایجاد شده را بردارد.

به گزارش ایسنا، سوده نجفی در تذکر پیش از دستور خود ضمن تبریک روز جهانی ماما اظهار داشت: تذکر امروز بنده در خصوص ضرورت تعیین مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران است که بعد از تغییرات مدیریتی که در سازمان میادین میوه و تره‌بار صورت گرفت، برای این سازمان از دیماه سال گذشته سرپرستی تعیین شده که هم اکنون نیز در حال فعالیت می باشد. ضمن خسته نباشید به ایشان که عملکرد خوبی در این مدت داشته است، از شهردار تهران می خواهم وضعیت مدیریت این سازمان را تعیین و تکلیف کند.

وی ادامه داد: لازم است شهرداری به بند "د" ماده ۱۳ اساسنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران مصوب آبان ۱۴۰۲ در انتصاب فرد مورد نظر مورد توجه کند که در آن قید شده است انتخاب مدیرعامل سازمان از بین افراد واجد شرایط با حداقل مدرک کارشناسی ارشد و داشتن ۵ سال سابقه مدیریتی و اجرایی مرتبط که حداقل ۳ سال آن سابقه کار در شهرداری تهران باشد. سرپرست فعلی سازمان این شرایط را ندارد.

نجفی با اشاره به تغییرات مدیریتی در اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری گفت: لازم می دانم از زحمات و خدمات خانم حسینی در اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران تشکر کنم و برای مدیر جدید آرزوی موفقیت دارم.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در تذکر دیگری گفت: به استناد بند ۲۳ قانون وظایف شوراهای اسلامی است. همانطور که در روزهای اخیر شاهد بودیم بخش قابل ملاحظه ای از پارک لاله که گفته می شود ۳ هزار متر می باشد توسط شهرداری حصار کشی شده و بر اساس اخباری که به صورت غیر رسمی از شهرداری شنیده ایم قرار است در آن مجموعه فرهنگی ساخته شود و تاکید داشتند که ساخت این مجموعه بدون قطع درختان صورت خواهد گرفت. 

وی گفت: شهرداری منطقه عنوان می کند که این اقدام توسط سازمان بوستان ها صورت گرفته و ما نقشی نداشتیم اما دستور توقف داده ایم. سئوال بنده این است وقتی گفته می شود بدون قطع درختان یعنی در این محوطه بزرگ حدود ۳ هزار متر که حصار کشی شده هیچ درختی وجود ندارد؟. 

نجفی ادامه داد: این با واقعیت تطابق ندارند و پارک لاله فاقد فضای این چنینی است که در آن درختان تنومند وجود نداشته باشند. البته گویا ظاهرا با پیگیری های اعضای شورا دستور توقف هرگونه اقدامی توسط معاون خدمات شهری صادر شده؛ اما وجود این حصار و اخباری که در خصوص ساخت و ساز در این پارک منتشر شده است نگرانی هایی برای شهروندان به وجود آورده است.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در پایان گفت: از شهردار تهران می خواهم به فوریت نسبت به اطلاع رسانی درست و دقیق نسبت به این موضوع اقدام و دستور دهند تا حصارهایی که در این پارک کشیده شده است را بردارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آنچه در مراسم تحلیف «پوتین» گذشت+ فیلم
  • برنامه دولت برای تقویت سرود/ انتقاد از مجموعه‌هایی که نیامدند
  • رهبر انقلاب: آنچه امروز در غزه اتفاق می‌افتد، راه را نشان خواهد داد
  • آنچه در یکصد و پنجاه و دومین جلسه شورای شیراز گذشت
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • رئیسی: آنچه دولت را در دل مردم جای می‌دهد، صداقت است
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصارهای پارک لاله را بردارد
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند