Web Analytics Made Easy - Statcounter

نرگس عسگری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: نخستین مرکز جامع درمان معتادان با رویکرد تداوم درمان همزمان با سراسر کشور در شهر گندمان افتتاح می‌شود.

مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: این مرکز با هدف بازتوانی افراد مبتلا به اختلال سوءمصرف مواد تاسیس شده است.

وی افزود: در مرحله نخست فرد مبتلا به اعتیاد به وسیله معرف و یا خانواده به مرکز معرفی می‌شود و در مرحله بعدی و به مدت دو هفته عملیات سم‌زدایی و خروج مواد سمی از بدن انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عسگری اضافه کرد: در مرحله بعدی فرد به مدت سه و نیم ماه در مرکز اقامت می‌کند و برنامه‌های آموزشی متعدد اشتغال و حرفه‌آموزی را فرا می‌گیرد و وارد فاز سکونت و آماده‌سازی شغلی می‌شود.

وی توضیح داد: در مراحل بعدی آموزش‌های مختلف نظیر جامعه‌پذیری و برگشت به خانواده انجام می‌شود.

مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری گفت: افرادی که با موفقیت از این مرکز خارج می‌شوند عضو باشگاه فارغ‌التحصیلان خواهند شد و هر ماه یک بار در جلسه بازآموزی و آموزش مطالب شرکت می‌کنند.

وی افزود: کادر درمانی این مرکز شامل پزشک، روان‌شناس، روان‌پزشک و روان‌کاو اجتماعی به صورت فرد به فرد و برحسب وضعیت، نوع مواد، خانواده و اجتماع برای هر یک از مراجعین یک پلان تعریف می‌کند و فعالیت فرد را تا پایان دوره یک ساله پیگیری می‌کند.

عسگری اضافه کرد: این مراحل به منظور جلوگیری از بازگشت فرد به دوره مصرف انجام می‌شود که یکی از مهمترین مشکلات افراد معتاد بازگشت به دوره مصرف است.

وی عنوان کرد: خانواده باید در این دوره همراه فرد دارای اعتیاد باشد و آموزش‌های خانواده نیز در این دوره درمانی انجام می‌شود.

مدیرکل بهزیستی چهامحال و بختیاری ادامه داد: اشتغال این افراد بعد از درمان بسیار مهم است و در مرکز آموزش‌های حرفه‌آموزی برقرار است و حمایت‌هایی از طرف بیمه‌های خویش‌فرمایی و کارفرمایی از طرف سازمان بهزیستی انجام می‌شود که بتوانند از لحاظ مالی استقلال پیدا کنند.

وی گفت: مرکز جامع درمان معتادان در شهر گندمان 200 نفر در طول سال ظرفیت دارد و در حال حاضر 20 مددجو در مراحل مختلف تحت درمان هستند.

انتهای پیام/68024

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری گندمان انجام می شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۰۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد

 
میثاق دست‌پاک   بیان کرد: شعار امسال هفته سلامت «سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت» است، علت نام‌گذاری این هفته با شعار سلامت خانواده و مردمی‌سازی سلامت، حمایت‌طلبی و پررنگ کردن ضرورت دسترسی به خدمات باکیفیت و مقرون‌به‌صرفه در هر نقطه از کشور که قرار داشته باشیم.

وی افزود: توجه به برابری در سلامت و حرکت به سمت رفع ناعدالتی‌های احتمالی در دریافت خدمات و پیامدهای سلامت به‌ویژه در گروه‌های آسیب‌پذیر یا حاشیه‌نشین باتکیه‌بر نقش بنیادین مردم در خلق، تأمین و حفظ سلامت همگانی، تقویت بهداشت و تاب‌آورتر سازی نظام سلامت جهت آمادگی روبروشدن با تهدیدات احتمالی سلامت با ابعاد و مشخصات ناشناخته از دیگر دلایل نام‌گذاری این شعار است.

رئیس مرکز بهداشت و سلامت ایرانشهر تصریح کرد: در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی خدمات گسترده‌ای مثل، شناسایی جمعیت تحت پوشش از نظر تعداد نفرات به تفکیک سن و جنس، تشکیل پرونده سلامت، شناسایی مشکلات اثرگذار بر به‌سلامت، ارائه بسته‌های خدماتی به افراد تحت پوشش، انجام واکسیناسیون روتین انجام می‌پذیرد.

وی در ادامه گفت: ارجاع شیرخوارانی که در 6ماهه اول تغذیه انحصاری با شیر مادر ندارند به مراکز مشاوره شیردهی، ارجاع مادران باردار به کلاس‌های آموزشی برای زایمان، مشاوره فردی و خانوادگی، مراقبت از بیماران در معرض خطر، ارجاع مراجعه‌کننده به پزشک در صورت نیاز و ارزیابی الگوی تغذیه به مردم شریف شهرستان در طیف‌های مختلف سنی از دیگر خدماتی است که در مراکز سلامت ارائه می‌شود.

میثاق دست‌پاک یادآور شد: تجویز مکمل‌های غذایی شامل اسیدفولیک، قرص مولتی‌ویتامین میترال یددار، مکمل یدو فولیک، قرص آهن، قطره آهن و ویتامین AD، قطره مولتی‌ویتامین و مکمل ویتامین D مطابق با دستور عمل‌های کشوری، ثبت اطلاعات پرونده سلامت در سامانه و پیگیری انجام مراقبت‌های دوره‌ای کلیه دانش‌آموزان و موارد دارای اختلال و نیازمند مراقبت ویژه از دیگر وظایف جامعه سلامت است.

وی در خصوص ارتباط سلامت خانواده و جوانی جمعیت تشریح کرد: واحد سلامت خانواده متشکل از زیر شاخه‌هایی است که به نوبه خود روی سلامت و بنیان خانواده کار می‌کنند، چرا که زمانی که هر یک از اعضای خانواده سلامت روح و روان و جسم خود را داشته باشند قطعاً باعث تشکیل خانواده سالم و ترویج تشکیل خانواده خواهد شد.

رئیس مرکز بهداشت اذعان کرد: برنامه‌های سلامت خانواده فرصتی برای جوان‌سازی جمعیت شد، برنامه‌های سلامت برنامه‌های متعددی هستند که در راستای توانمندسازی خانواده‌ها برای ازدواج و تحکیم نهاد خانواده و همچنین برای افزایش رضایت‌مندی زناشویی، کاهش عوارض سقط‌جنین و کاهش عوارض بارداری که موجب می‌شود ما بارداری را کمتر ببینیم و عوارض ناشی از زایمان‌ها پیگیری‌هایی انجام می‌دهد که در مجموع باعث می‌شود توانمندی خانواده‌ها در خصوص ازدواج و فرزندآوری بیشتر شود.

وی اظهار کرد: زمانی که جوانان ما فرصت مناسبی برای ازدواج داشته باشند، خانواده‌های جدید بیشتری تشکیل خواهد شد که به بهبود سواد سلامت باروری، امکان باروری ایمن کمک خواهند کرد.

دست‌پاک خاطرنشان کرد: ما موارد برنامه‌ریزی‌شده‌ای را در اختیار خانواده‌ها قرار می‌دهیم که در انتخاب خود در زمینه تعداد فرزندان و فاصله‌گذاری بینشان و جلوگیری از سقط‌های عمدی و غیرعمدی و همین‌طور در کاهش مرگ‌ومیر نوزادان و کودکان زیر ۵ سال نقش به سزایی را سلامت خانواده ایفا می‌کند که باز هم به اهدافی که ما در زمینه جوانی جمعیت دنبال می‌کنیم برسیم.

وی افزود: تأخیر در ازدواج و نارضایتی از زندگی مشترک و مواردی که ذکر شد اگر وجود داشته باشد در خانواده منجر به افزایش طلاق خواهد شد و طیف وسیعی از رفتارهای پرخطر را در جامعه خواهیم دید و نهاد خانواده مورد تهدید قرار می‌گیرد که یکی از مهم‌ترین پیامدهای آن کاهش نرخ ازدواج و تک‌فرزندی و شیوع بالای ناباروری است.

دست‌پاک همچنین در خصوص پزشک خانواده گفت: در حال حاضر برنامه پزشک خانواده شهری و روستایی در شهرستان ایرانشهر در حال اجرا است، فقط در برنامه شهری مشکل کمبود پزشک را داریم که پیگیر حل مشکل مربوطه هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد
  • دشمن در حال ترویج معضل بی هویتی در جامعه است
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت در گیلان برگزار شد
  • پلمب مرکز غیرمجاز مامایی در اردبیل/متهم به مراجع قضایی معرفی شد
  • پلمب مرکز غیرمحاز مامایی در اردبیل/متهم به مراجع قضایی معرفی شد