Web Analytics Made Easy - Statcounter

 ترافیک شهرهای مختلف با توجه به مقتضیات اجتماعی، فرهنگی، صنعتی، جغرافیایی و شهرسازی به وجود می‌آید که سبب آن را می‌توان به بافت‌های فرسوده، نداشتن فرم و شکل معابر از یک الگوی خاص توسعه (شعاعی، شطرنجی، هسته‌ای، خطی و...) و نبود تناسب هندسی خیابان‌ها و میدان‌ها اشاره کرد. در کشور ما هم به دلیل رشد بی‌رویه جمعیت و افزایش سریع تعداد وسایل نقلیه و در مقابل، ثابت بودن معابر، این معضل بیشتر خود نمایی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهر تهران هم به‌عنوان کلانشهر کشور از این قاعده مستثنا نیست و به دلیل وضعیت معابر و کیفیت خیابان‌ها منجر به تراکم اتومبیل‌ها در مسیرهای ارتباطی می‌شود. در این میان، پل‌های هوایی می‌تواند به بهبود امنیت اجتماعی‌ـ ترافیکی شهر، از جمله محدوده غرب تهران کمک کند. در این سال‌ها، پل‌های زیادی نصب شده‌اند. درحالی که نیاز به بازنگری در جانمایی پل‌های عابرپیاده و احداث پل‌های جدید با توجه به گسترش محدوده شهری و تغییر بافت مناطق غربی در سال‌های اخیر احساس می‌شود.

چون جانمایی تعدادی از پل‌های عابرپیاده در مناطق غربی از جمله منطقه‌۲۱، بنا به ضرورت زمان ساخت آنها بوده است. از سویی، احداث مجتمع‌های مسکونی و تجاری جدید در نقاط مختلف این مناطق از جمله مجتمع‌های بازار بزرگ «ایران مال»، «کورش» و «شهر فرش» در مناطق ۵، ۲۱ و ۲۲ زمینه‌ساز جذب و تولید سفر شده و معابر را نیازمند ایجاد شرایطی کرده است تا برای‌ تردد کاربران ترافیک و به‌ویژه عابران پیاده ایمن‌تر شوند. هم­چنین افزایش پل‌های عابرپیاده در محل‌هایی که ضرورت آنها احساس می‌شود، به‌طور قابل ملاحظه‌ای در افزایش ایمنی عابران پیاده مؤثر است.

مناطق غربی تهران نیاز به پل عابر مکانیزه دارند چون مکانیزه کردن پل‌های عابرپیاده به‌ویژه در منطقه ۲۱ که هیچ پل مکانیزه‌ای ندارد، می‌تواند عامل مهمی در ترغیب عابران پیاده به‌ویژه کودکان، افراد سالخورده و دیگر شهروندان به استفاده از پل‌های عابرپیاده باشد، هم­چنین موجب تسهیل در استفاده از پل‌های عابرپیاده می‌شود. بررسی‌ها نشان می‌دهد اقبال عمومی افراد در استفاده از پل‌های عابرپیاده مکانیزه در مقایسه با پل‌های غیرمکانیزه بیشتر است. ضمن اینکه مکاتبات پلیس راهور با شهرداری‌های مناطق غرب درباره مکانیزه کردن پل‌های عابرپیاده موجب شده است تا تعدادی از پل‌های عابرپیاده غیرمکانیزه به پل‌های عابرپیاده مکانیزه تبدیل شوند و پیگیری درباره تبدیل سایر پل­های مورد نیاز نیز ادامه دارد.

کد خبر 580845 برچسب‌ها منطقه ۲۱ ترافیک - شهری همشهری محله عابر پیاده

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۲۱ ترافیک شهری همشهری محله عابر پیاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۱۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد

ایسنا/زنجان رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه زنجان گفت: رغبت مردم به استفاده از موتورسیکلت بیش از گذشته افزایش یافته و همین مساله موجب بروز تصادفات در جاده‌ها به ویژه شهرها شده است و طبق آمارها ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می دهد.

سرهنگ مهدی میناخانی امروز (شنبه ۸ اردیبهشت ماه) در مراسم گرامی‌داشت روز ایمنی و حمل نقل استان، اظهار کرد: استفاده از موتورسیکلت به دلیل مزیت‌ به ویژه سهولت دسترسی آن بیش از گذشته است و کارخانه‌های تولیدکننده موتورسیکلت نیز موتورسیکلت‌های متنوعی را تولید می‌کنند که در مقایسه با خودرو قیمت پایین‌تری دارد.

رئیس اداره کنترل و نظارت بر عملیات جاده‌ای پلیس راه زنجان با بیان اینکه در بررسی پرونده‌های پزشکی قانونی نیز صدمات وارده به سر در فوتی‌های تصادفات موتورسیکلت بیش از گذشته است، گفت: باید برنامه‌های پیشگیرانه در این خصوص عملیاتی شود.

وی با بیان اینکه جمعیت راکبان در روستاها بیشتر است و به همین دلیل فرهنگ‌سازی برای گروه‌های هدف انجام می‌شود، گفت: کلاه ایمنی در حدود ۷۵ درصد از صدمات سنگین در تصادفات پیشگیری می‌کند و امیدواریم شاهد رعایت نکات ایمنی از سوی کاربران جاده‌ای باشیم.

میناخانی با اشاره به اینکه طی سال گذشته چهار درصد از مجموع تصادفات کل استان در جاده‌ها مربوط به موتوسواران بود که اغلب این تصادفات نسبت به داخل شهر به فوت راکبان منجر شد، افزود: یکی از وسائلی که در کاهش صدماتهنگام تصادفات نقش اساسی دارد، استفاده از کلاه ایمنی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چاره‌ای جز احداث تقاطع سپاه نداریم
  • آغاز طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در گیلان
  • اجرای طرح ارتقاء ایمنی تردد عابرین و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • بازنگری در مکان‌یابی پل‌های عابر پیاده در قم/۱۰ پل عابر پیاده مکانیزه اجرایی می‌شود
  • ترافیک پرحجم و روان در معابر پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری رخ می‌دهد
  • آغاز ترافیک صبحگاهی تهران/ افزایش ترافیک در معابر بزرگراهی
  • آغاز ترافیک‌صبحگاهی تهران/افزایش ترافیک در معابر بزرگراهی