Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، هفته روابط‌عمومی که هرساله از ۲۷اردیبهشت‌ماه تا دوم خردادماه برگزار می‌شود در سال ۱۴۰۰ با تجلیل و تقدیر از تلاش‌ها و فعالیت‌های روابط‌عمومی‌های برتر در حوزه تولید محتوا، پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا و رونمایی از منشور ملی روابط‌عمومی برگزار خواهد شد.

سیدغلامرضا کاظمی‌دینان مشاور دبیرکل یونسکو و رئیس شورای سیاست‌گذاری هفته روابط‌عمومی ضمن تشکر از تلاش‌های بی‌وقفه‌ی تمام سازمان‌ها و نهادهای مسئول در زمینه مقابله با ویروس کرونا به نقش تاثیرگذار روابط‌عمومی‌های این ارگان‌ها اشاره کرد و گفت: بی‌هیچ دریغی در بحران شیوع ویروس کرونا، روابط‌عمومی‌های ارگان‌ها، سازمان‌ها و وزارت‌خانه‌های مرتبط با پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا پویایی غیرقابل وصفی از خود به نمایش گذاشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: موفقیت در برنامه‌ بهبود سلامت و کیفیت زندگی افراد جامعه و اقداماتی که در بحث آموزش، پیشگیری، کنترل و مقابله با این ویروس انجام شد، بدون در نظر گرفتن نقش روابط‌عمومی‌ها میسر نمی‌شد. به همین منظور در نظر است تا در هفته روابط‌عمومی که از ۲۷اردیبهشت‌ماه تا دوم خردادماه سال ۱۴۰۰ برگزار می‌شود به پاس تلاش‌های‌شان در آگاهی‌بخشی، اطلاع‌‍‌رسانی، شفاف‌سازی و مبارزه با تاثیرات مخرب این ویروس بر جامعه، از روابط‌عمومی‌های برتر در حوزه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا تقدیر و تجلیل شود.

کاظمی دینان اضافه کرد: برای این منظور نیاز است تا روابط‌عمومی‌ ارگان‌ها مستندات خود را در حوزه‌های مختلف در زمینه فعالیت در موضوع کرونا برای دبیرخانه هفته روابط‌عمومی ارسال کنند که شیوه ارسال و دیگر اطلاعات مورد نیاز متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری هفته روابط‌عمومی در ادامه با اشاره به اینکه «منشور ملی روابط‌عمومی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال تدوین است» تاکید کرد: این منشور با حضور اساتید و صاحب‌نظران روابط‌عمومی کشور در کارگروهی که به همین‌منظور تشکیل شده در حال تدوین است و چند کمیته مختلف از جمله «کمیته تولید محتوا با رویکرد بررسی چالش‌ها و راه‌حل‌های پیشنهادی»، «کمیته نظرخواهی برای رسیدن به اجماع ملی از طریق ارسال و جمع‌بندی فراخوان‌هایی برای اعلام نظر از سراسر کشور» و «کمیته تلفیق و تدوین پیش‌نویس» به عنوان کمیته‌های تخصصی پیشنهادی در حال کار روی این منشور هستند.

او درباره لزوم تدوین منشور ملی روابط‌عمومی گفت: تدوین منشور ملی روابط‌عمومی علاوه بر اینکه منجر به تأسیس نوعی نظام صنفی خواهد شد باعث دلگرمی دانش‌آموختگان روابط‌عمومی، جلوگیری از ورود مدیران ناکارآمد به عرصه روابط‌عمومی، خروج از مدیریت غریزی و ورود به تخصص‌گرایی و حرفه‌ای‌گری در بدنه روابط‌عمومی کشور خواهد شد.

کاظمی‌دینان در انتها اظهار امیدواری کرد که این منشور در هفته روابط‌عمومی سال ۱۴۰۰ رونمایی و با تدوین و تصویب آن جامعه روابط‌عمومی ارتقا یافته و از انسجام و یکپارچگی برخوردار خواهد شد.

پیش‌تر، سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر ضرورت تأسیس نظام ملی روابط‌عمومی تصریح کرد: حسن تشکیل این نظام این است که متخصصان روابط عمومی، احراز صلاحیت می‌شوند و افراد متخصص در جایگاه کارشناسی و مدیریت روابط‌عمومی‌ها قرار می‌گیرند.

کد خبر 5130327

منبع: مهر

کلیدواژه: روابط عمومی ویروس کرونا تولید محتوا نمایشگاه مجازی کتاب تازه های نشر معرفی کتاب پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی کتاب موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران قاسم سلیمانی ترجمه پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات صنعت نشر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی کتاب و کتابخوانی رایزنی فرهنگی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی مقابله با ویروس کرونا هفته روابط عمومی روابط عمومی روابط عمومی ها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۱۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت را که فاقد مجوز بهداشتی بوده یا ادعای درمانی داشته‌اند، اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: کدام مواد سمی در رژ لب‌ها وجود دارند؟

سازمان غذا و دارو فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomixو فرآورده "تیزن مخلصه سعال حکیم مومن تبریز" را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

براساس این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفا بخش)، فرآورده معجون فاقد مجوز Lukaci Epimediumlu،شربت گیاهی تری تراپیست(مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام این‌که این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیرمجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد، از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام لازم را به عمل آورند.

در پایان، شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان جهت دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1228713 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • واکنش تند مدیر روابط عمومی بانک مرکزی به انتقاد میرسلیم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تدوین مستند «یک جهان آواز» به پایان رسید
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است