Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، بنابر آمارهای رسمی در سال ۹۲ میانگین شاخص بهره مندی روستاییان کشور از آب آشامیدنی سالم ۷۸ درصد بود، در حالی که این میزان با اختلاف ۹ درصدی برای روستانشینان مازندرانی رقم ۶۹ درصد را داشت. مسئله ای که بخش قابل توجهی از روستاییان یکی از پرآب‌ترین و پر باران ترین استان کشور را از برخوداری آب سالم محروم می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما طی سالهای فعالیت دولت تدبیر و امید و با انجام پروژه های زیربنایی در حوزه ایجاد شبکه توزیع و انتقال آب ، شاخص بهره مندی روستاییان مازندران از آب سالم نه تنها به سطح مناسبی ارتقا یافت، بلکه حتی از شاخص کشوری نیز ۲ درصد پیشی گرفت.

شرکت آب و فاضلاب مازندران برای رسیدن به  این شاخص مطلوب در حوزه آب آشامیدنی سالم روستاهای مازندران در زمان فعالیت دولت تدبیر و امید پرونده اجرای شبکه آبرسانی به ۲۷۹ روستا را به بهره برداری رساند که با اجرای این طرح ها ۷۰۹ روستا که شامل ۲۴ درصد روستاهای استان و ۲۹ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار است را برخوردار از نعمت آب سالم کرد. 

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مازندران در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: از سال ۱۳۹۲ تاکنون ۲۷۹ پروژه آبرسانی در روستاهای استان اجرا شد تا از این طریق تامین آب آشامیدنی سالم برای روستاییان فراهم شود. 

مجید عبداللهی افزود: با بهره برداری از این پروژه ها ۱۷۴ هزار و ۹۶ خانوار به تعداد ۵۲۸ هزار و ۷۸۹ نفر از روستاییان مازندران برخوردار از آب آشامیدنی سالم و لوله کشی شدند که این جمعیت شامل ۳۹ درصد جمعیت روستایی استان می شود. 

استان مازندران بیش از سه میلیون نفر جمعیت دارد که ۴۶ درصد این جمعیت در روستاها ساکن هستند .

مدیر عامل شرکت آبفای مازندران رقم اعتبار صرف شده برای اجرای این پروژه ها را سه هزار و ۲۶۴ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: برای اجرایی شدن این پروژه ها لوله گذاری خطوط انتقال و شبکه توزیع آب به طول سه هزار و ۶۴۱ کیلومتر و اصلاح و بازسازی خطوط انتقال و شبکه توزیع آب به طول یک هزار و ۴۳۱ کیلومتر اجرا شده است .

وی همچنین به دیگر فعالیت های انجام شده برای اجرای پروژه های آبرسانی روستایی در هفت سال فعالیت دولت تدبیر و امید در مازندران اشاره و تصریح کرد: حفر ۱۰۶ حلقه چاه عمیق ، بهسازی ۱۰۳ دهنه چشمه ، احداث ۸۶ هزار و ۹۰۰ متر مکعب مخازن زمینی و هوایی و احداث ۲۴۳ واحد ایستگاه پمپاژ بخشی از اقدامات لازم برای محرومیت زایی مردم مازندران از نعمت آب سالم بود.

ارتقای شاخص برخورداری روستاییان مازندران از آب آشامیدنی 

عبداللهی با اشاره به اینکه تا قبل از روی کارآمدن دولت یازدهم شاخص آبرسانی به  روستاهای مازندران ۹ درصد از میانگین کشوری کمتر بود ، گفت : تا سال ۹۲ این شاخص در مازندران ۶۹ درصد و در کشور ۷۸ درصد بود . 

وی ادامه داد : با اقداماتی که در این دولت انجام شد نه تنها مازندران به شاخص کشوری رسیده ، حتی از این شاخص نیز پیشی گرفته است.

به گفته مدیر شرکت آب و فاضلاب مازندران با طرح های آبرسانی انجام شده در این مدت ۵۰۰ هزار نفر از جمعیت روستاهای مازندران که شامل نیمی از جمعیت روستایی این استان می شود برخوردار از آب آشامیدنی شدند .

وی در خصوص برخی مشکلات در خصوص قطعی آب در روستاهای مازندران آنهم در برخی مواقع گفت : قطع برق و معیوب بودن وسایل برقی از قبیل پمپ و الکتروپمپ و از کار افتادن تاسیسات برقی ایستگاهها باعث بروز چنین مشکلی می شود . 

عبداللهی ادامه داد : علاوه بر این کاهش ناگهانی یا تدریجی حجم آب منابع آبی روستاها از قبیل چاه و چشمه و شکستگی احتمالی در خطوط انتقال از دیگر عوامل بروز قطعی آب در روستاها است . 

بیش از پنج هزار کیلومتر لوله فرسوده آب در روستاهای مازندران 

مدیر شرکت آب و فاضلاب مازندران از فرسودگی لوله های شبکه توزیع آب به عنوان دغدغه همیشگی این شرکت در ارائه خدمات مطلوب تر به مشترکان خود عنوان کرد و گفت : در حال حاضر پنج هزار و ۳۰۰ کیلومتر لوله فرسوده شبکه توزیع آب در روستاهای استان به بازسازی نیاز دارد . 

وی افزود: در دولت یازدهم و دوازدهم بیش از یکهزار و ۳۶۰ کیلومتر شبکه فرسوده توزیع آب بازسازی شد . 

برچسب‌ها روستائیان آب و فاضلاب مازندران توسعه روستایی آب آشامیدنی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روستائیان آب و فاضلاب مازندران روستائیان آب و فاضلاب مازندران توسعه روستایی آب آشامیدنی اخبار کنکور آب و فاضلاب مازندران روستاهای مازندران آب آشامیدنی سالم شرکت آب و فاضلاب آب آشامیدنی شبکه توزیع آب پروژه ها آب سالم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۱۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت هوای تهران امروز در چه وضعی است؟

به گزارش خبرآنلاین، استقرار سامانه بارشی و بارش باران از عصر دوشنبه تاکنون باعث شد تا کیفیت هوای تهران در /سه‌شنبه/ چهارمین روز از اردیبهشت ماه سال جدید نیز در وضعیت قابل قبول یا همان سالم قرار بگیرد.

ایرنا در گزارشی نوشت: بارش باران که از عصر دیروز میهمان پایتخت نشینان شده منجر به ثابت بودن کیفیت هوا همچون روزهای گذشته شده بطوریکه شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای شهر تهران روی عدد ۸۱ و در شرایط قابل قبول یا همان سالم قرار دارد البته در ۲۴ ساعت گذشته نیز شاخص کیفیت هوا با قرار گرفتن روی عدد ۷۷ در شرایط سالم بود.

بر اساس اطلاعات دریافتی از ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوای شهر تهران تمامی نقاط پایتخت در وضعیت سالم قرار دارد و هیچ نقطه‌ای از پایتخت ناسالم نیست.

از ابتدای امسال تاکنون، پایتخت نشینان پنچ روز هوای پاک و ۲۹ روز هم هوای سالم استنشاق کردند.

سال گذشته و براساس روز شمار شاخص آلودگی در مجموع ۱۰ روز هوای پاک، ۲۳۶ روز هوای قابل قبول، ۱۰۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز هوای ناسالم برای تمامی گروه‌ها در پرونده شاخص آلودگی هوای پایتخت ثبت شده است.

شاخص کیفیت هوا معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898527

دیگر خبرها

  • شاخص کیفی ۲۲ شهر سالم و پاک ثبت شد / اردبیل پاک‌ترین هوا را دارد
  • هوای کلانشهر اصفهان سالم است
  • کیفیت هوای کلانشهر اصفهان سالم است
  • باران بهاری هوای مشهد را پاک کرد
  • زاهدان رکوردار هوای ناسالم در کشور/ شاخص کیفی ۲۴ شهر سالم و پاک ثبت شد
  • کیفیت هوای تهران در شرایط قابل قبول قرار دارد
  • هوای کلانشهر مشهد در شرایط سالم قرار دارد
  • هوای تهران بارانی و سالم است
  • کیفیت هوای تهران امروز در چه وضعی است؟
  • سالم بودن هوای کلانشهر مشهد؛ سه شنبه ۴ اردیبهشت