Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا محمدی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: معاونت‌های درمان و غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان تا پایان دی‌ماه امسال بیش از ۲۹ میلیارد ریال کمک هزینه حمایت مالی به بیماران خاص و صعب‌العلاج پرداخت کرده‌اند.

وی با اشاره به اینکه کمبودی در خصوص اقلام دارویی بیماران خاص در استان وجود ندارد، تصریح کرد: اولویت توزیع دارو در این بخش با تولیدات داخلی است و با توجه به تقاضای تعدادی از بیماران برای استفاده از برخی برندهای دارویی، این اقلام نیز به صورت محدود وارد کشور شده و در استان‌ها نیز توزیع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی مشکل عمده در تهیه و توزیع داروهای مربوط به بیماران سرطانی را افزایش قیمت این داروها دانست و یادآور شد: بسیاری از بیماران سرطانی در استان، بضاعت مالی اندکی دارند که دانشگاه علوم پزشکی در حد توان از این بیماران حمایت می‌کند.

وی اظهار داشت: در توزیع ۲ قلم دارویی مربوط به بیماران کلیوی در استان، کمبودهایی وجود دارد که پیگیری‌های لازم برای تهیه این داروها نیز در حال انجام است.

محمدی در ادامه افزود: تعداد انجمن‌های حمایتی در استان اندک است و مبالغی که برای کمک به بیماران جمع آوری می‌شود نیز در کاهش مشکلات دارویی آنان چندان اثر گذار نیست و در صورتی که بیمه‌گزاران در بازپرداخت فرانشیز (سهم بیمه گزار) اقلام دارویی بیماران خاص و صعب‌العلاج توجه ویژه‌ای داشته باشند می‌توان برای حمایت بیماران، برنامه‌ریزی مطلوب‌تری را در نظر گرفت.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری همچنین با اشاره به اینکه داروهای بیماران خاص و سرطانی به منظور جلوگیری از قاچاق و مازاد مصرف دارو در چارچوب سامانه مدیریت امور داروخانه‌ها تهیه و توزیع می‌شود، گفت: در استان هفت داروخانه عهده‌دار توزیع اقلام دارویی این گروه از بیماران هستند.

به گزارش ایرنا، بیماری‌های تالاسمی، هموفیلی، کلیوی و برخی گروه‌های دیابتی به‌عنوان بیماری‌های خاص شناخته می‌شوند و بیماری‌های سرطان، MS و EB نیز در گروه بیماری‌های صعب‌العلاج قرار دارند. تاکنون اطلاعات بیش از ۲هزار و ۴۰۰ نفر از بیمار خاص و سرطانی چهارمحال و بختیاری در سامانه نرم‌افزاری مربوط به این بیماران به ثبت رسیده است.

برچسب‌ها اقلام دارویی حمایت از بیماران خاص چهارمحال وبختیاری داروخانه سازمان غذا و دارو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقلام دارویی حمایت از بیماران خاص چهارمحال وبختیاری اقلام دارویی حمایت از بیماران خاص چهارمحال وبختیاری داروخانه سازمان غذا و دارو اخبار کنکور اقلام دارویی بیماران خاص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۲۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد

کمبود نگران‌کننده انسولین بیماران دیابتی در بریتانیا را به چالش کشیده و موجب افزایش استرس و اضطراب در میان ۴۰۰ هزار مبتلا به دیابت نوع یک در این کشور شده است‌.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بریتانیا در حال حاضر با کمبود داروهایی از جمله داروهای اختلال نقص‌توجه و بیش‌فعالی، صرع و انسولین مواجه است که این امر به‌ویژه موجب افزایش نگرانی میان بیماران دیابتی نوع یک و خانواده‌های آن‌ها شده است.

تأمین منظم انسولین در بدن برای زندگی ضروری است و دسترسی قابل‌اعتماد به آن بخشی حیاتی از زندگی مبتلایان به دیابت نوع یک به‌شمار می‌رود که بدن آن‌ها به دلیل یک وضعیت خود ایمنی، نمی‌توانند به‌طور طبیعی انسولین بسازد، بنابراین باید هر روز آن را تزریق و دوز انسولین خود را تنظیم کنند.

کمبود انسولین و افزایش خطر زندگی

اخبار مربوط به هر گونه کمبود این دارو موجب ایجاد اضطراب قابل‌توجهی در افراد مبتلا به دیابت نوع یک می‌شود که برای سلامتی این بیماران به‌شدت مضر است. مبتلایان به دیابت نوع یک در عرض چند روز بدون انسولین جان خود را از دست می‌دهند و استرس ناشی از کمبود آن این امر را تسریع می‌کند.

گفته می‌شود که کمبود دارو در بریتانیا یک امر عادی است که برگزیت به تشدید آن منجر می‌شود، با این حال اداره ملی سلامت بریتانیا درصدد اطمینان‌بخشی به مبتلایان به دیابت نوع یک برآمده است تا بدانند در صورت در دسترس نبودن محصولات انسولین معمولی که استفاده می‌کنند، می‌توانند از فرمول‌های جایگزین بهره ببرند. با این حال تعدادی از افراد به دلیل تزریق «دوز نامناسب» با مشکلاتی مواجه شده و به دلیل کتواسیدوز (یک عارضه جانبی بالقوه تهدید کننده زندگی دیابت نوع یک) در بیمارستان بستری شده‌اند.

بنابراین تأثیر کمبود این دارو بر بیماران و داروخانه‌های جامعه بریتانیا همچنان یک نگرانی عمیق محسوب می‌شود. این قبیل کمبودها نه‌تنها بر توزیع به موقع داروها تأثیر می‌گذارد، بلکه فشار زیادی را از نظر عملیاتی و مالی بر داروخانه‌های جامعه وارد می‌آورد. از سوی دیگر ماهیت نامطمئن عرضه دارو، شرایط تهدید کننده زندگی را برای بیماران سراسر بریتانیا برجسته کرده است و مردم خواستار ساماندهی سیستم شکننده عرضه داروهای بریتانیا توسط دولت شده‌اند.

کمبود نگران‌کننده انسولین به‌عنوان جدیدترین موردی که بریتانیا را تحت‌تأثیر قرار داده است، باعث ایجاد استرس بالایی برای ۴۰۰ هزار فرد مبتلا دیابت در این کشور شده است و گفته می‌شود این محصولات در میان کمبود تولید جهانی تا سال آینده در دسترس نخواهد بود.

کد خبر 749027

دیگر خبرها

  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • حبس و جزای نقدی بیش از ۷۴ میلیارد ریالی دو متهم پرونده اخلال در نظام توزیع دارویی آذربایجان غربی
  • بهره برداری از پایگاه اورژانس ۱۱۵ در اردل
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • گیاهان خوراکی خودرو؛ گنجینه‌ای ارزشمند در چهارمحال و بخیاری