Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر بیرکس، از اعضای تیم کرونای دولت ترامپ می‌گوید، افرادی در کاخ سفید ترامپ کووید-۱۹ را یک حقه می‌دانستند و مشاورانی ناشناس داده‌های "موازی" درباره کروناویروس به رئیس جمهور می‌دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از گاردین، دبورا بیرکس، هماهنگ کننده سابق پاسخ به کروناویروس در دولت آمریکا در مصاحبه‌ای با سی بی اس پاسخ دولت ترامپ به همه گیری کروناویروس را زیر سوال برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که مشاوران جو بایدن به توصیف برنامه‌های این رئیس جمهور جدید آمریکا برای کنترل کووید ۱۹ پرداختند- چالشی که به گفته رون کلین، رئیس دفتر بایدن، به سبب کنار رفتن ترامپ از ریاست جمهوری بدون به کارگیری یک برنامه توزیع واکسن سخت تر شده است. بر اساس آمارهای دانشگاه جانز هاپکینز در مریلند، بیش از ۴۱۷۰۰۰ نفر در آمریکا دراثر کووید ۱۹ از مجموع ۲۵ میلیون نفر مبتلا به این ویروس جان خود را از دست داده اند.

بیرکس در مصاحبه ای به یک برنامه شبکه سی.بی.اس اظهار کرد، در کاخ سفید و در کلیت دولت "افرادی وجود داشتند که به طور قطعی معتقد بودند که این (ویروس) یک حقه است."

این پزشک سابق ارتش دلیل این تردید را به تجارب متفاوت مردم با این ویروس نسبت داد.

او اظهار کرد: آنها شاهد بودند که کسانی کووید گرفتند و خوب بودند و سپس آنها ما را واداشتند در این باره صحبت کنیم که این بیماری چقدر شدید است و چطور می‌تواند این تلفات باورنکردنی را در میان مردم آمریکا موجب شود.

بیرکس با این پرسش مواجه شد که آیا بخشی از تقصیر این تردید را به گردن دونالد ترامپی که مکررا این ویروس را کم اهمیت خواند می‌اندازد؟ او گفت، برخی بیانیه‌ها از سوی رهبران سیاسی، پاسخ به کروناویروس را "از مسیر خارج ساختند".

او ادامه داد: وقتی شما یک همه گیری بیماری دارید که در آن متکی به تغییر رفتار هر آمریکایی هستید مساله ارتباط اهمیت مطلقا کلیدی داشته و هر بیانیه یک رهبر سیاسی که بدون سازگاری با الزامات سلامت عمومی منتشر شد، این پاسخ ما را از مسیر خارج کرد.  به همین دلیل من راه جاده را در پیش گرفتم چون در جاده من سانسور نمی شدم.

بیرکس که نقشی کلیدی در مبارزه علیه بیماری ایدز ایفا کرده گفت، معتقد است که انتخابات ۲۰۲۰ فاکتوری در زمینه نحوه به اشتراک گذاری اطلاعات درباره کروناویروس بود و همواره در دولت ترامپ "ترک سمتش در کاخ سفید را در نظر داشته است".

او گفت: من همواره احساس می کردم که انگار می توانم کارهای بیشتری انجام دهم ، صریح تر باشم، شاید به طور عمومی صریح تر باشد. من همه تبعات همه این مسائل را نمی دانستم.

بیرکس مدتها حامی یک پاسخ مبتنی بر داده به شیوع های بیماری بوده و گفت که چنین تلاشهایی ازسوی افراد مشغول به کار در کاخ سفید تحت رهبری ترامپ تضعیف می شدند. او گفت از زمانی که وارد این کاخ سفید شد تا زمانی که آن را ترک کرد مشاورانی نا شناس در حال دادن داده های "موازی" درباره کروناویروس بودند. وی افزود: من شاهد بودم که رئیس جمهور نمودارهایی را ارائه می‌داد که من هرگز نکشیده بودم. در آن زمان نمی دانستم این داده‌های موازی را چه کسی به رئیس جمهور می دهد اما فکر می‌کنم اسکات اطلس، نقشی در این میان داشت.

اطلس پزشکی بدون تجربه در بیماری های مسری مشاور ترامپ بود و اغلب نظراتش با دانشمندان تفاوت داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا دونالد ترامپ کاخ سفید رئیس جمهور دولت ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۲۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است

استاندار لرستان با اشاره به اینکه ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در استان در دولت سیزدهم بهره‌برداری شده است، گفت: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این یک روند مطلوب است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری لرستان، ابوطالب شفقت امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از بیمارستان نیایش خرم‌آباد با اشاره به روند مطلوب پیشرفت پروژه‌های خدمات درمانی در لرستان و توجه به همه شهرهای استان اظهار کرد: رشد پیشرفت طرح‌های خدمات درمانی در این استان ۵۵۰ درصد یعنی ۶.۵ برابر است که این یک روند مطلوب است.

وی افزود: فرماندار و شهردار بروجرد و اداره‌کل مسکن و شهرسازی استان باید در اولین فرصت زمینی را برای ایجاد یک بیمارستان در این شهرستان فراهم کنند تا در سفر دوم رئیس جمهور به استان شاهد کلنگ‌زنی بیمارستانی در سطح این شهرستان با حضور رئیس جمهور یا نمایندگان آیت‌الله رئیسی باشیم.

استاندار لرستان بیان کرد: بیمارستان نیایش خرم‌آباد در سال ۹۲ کلنگ‌زنی شد و تا پایان دولت دوازدهم تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیک داشت که طی ۲ سال و نیم اخیر این پیشرفت به ۶۵ درصد رسیده است.

شفقت ادامه داد: امیدواریم با فراهم کردن امکانات این بیمارستان سال آینده به بهره‌برداری برسد، چراکه این مجتمع بزرگ بهداشتی درمانی است که شامل اسکان بیماران و همراهان آن‌ها است و با حمایت ویژه به نتیجه خواهد رسید.

وی با اشاره به سفر دوم رئیس جمهور به لرستان گفت: میزان پیشرفت پروژه‌های استان باید بررسی و طرح‌های مختلف شهرستان‌ها بازدید شود و پس از آن اعلام خواهیم کرد تا میزبان رئیس جمهور باشیم؛ بنابراین زمان دقیقی برای این سفر پیش‌بینی نشده است.

کد خبر 749157

دیگر خبرها

  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • معاون رئیس جمهور از پتروشیمی دهدشت بازدید کرد + تصاویر
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • قبرس ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه را از سر گرفت
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف پاسخ داد