Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق نظر کارشناسان محور قم-جعفریه یکی از محورهای پرتردد استان و دارای نقاط حادثه خیز است که در سال بارها و بارها تصادفات همراه با فوت بسیاری در آن رخ می دهد که نیازمند عزم و همت جدی مسئولین استان برای اتمام چهار باند شدن این محور بعد از هشت سال و رفع نقاط حادثه خیز آن دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  قم فردا، ایران اسلامی در بین کشورهای منطقه از امنیت مطلوبی برخوردار است و همیشه از گزند دشمنان ایمن بوده اما آنچه قابل‌تأمل است تصادفات و حوادث ترافیکی است که بعضاً قربانیان آن از حملات تروریستی بیشتر است و این امر قابل‌تأمل است و باید نقاط حادثه‌خیز و یا دلایل بروز چنین حوادثی پیگیری و بررسی گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استان قم در جوار 17 محور مواصلاتی کشور قرارگرفته است و بیشترین ترددها در محورهای مواصلاتی منتهی به استان قم قرار دارد ترافیک و تردد در این محورها گاهی تصادفات و حوادثی را به همراه داشته است طبق آمارهای راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان قم محورهای مواصلاتی استان به‌ویژه محور جعفریه نقش مهمی در تصادفات منجر به فوت در استان داشته و این امر باید بیشتر از سوی مسئولان مربوطه پیگیری و علت‌یابی شود.

افزایش تردد در محور قم – جعفریه در ایام شیوع کرونا 

از همین رو محسن بهشتی با اشاره به گزارش اداره ایمنی راه و حریم سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای قم از کاهش حدود یک سوم ترددها در ایام شیوع کرونا در بیش از 20 محور ارتباطی استان خبر داد و اظهار کرد: البته دو محور پردیسان -  کهک و همچنین محور قم - جعفریه در این مدت افزایش تردد را تجربه کرده اند.
وی افزود: این گزارش نشان می دهد بیشترین آمار فوتی در محورهای ارتباطی قم و در ماه های اخیر به ترتیب مربوط به آزادراه قم – تهران، محور قدیم قم – تهران، محور قم – سلفچگان و همچنین محور قم – جعفریه بوده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم در ادامه دلیل اصلی وقوع تصادف در محورهای ارتباطی استان را عدم توجه به جلو و همچنین عدم رعایت حق تقدم عنوان و اضافه کرد: گزارش وضعیت ایمنی محور قم – جعفریه حاکی از آن است که با وجود کاهش تصادف ها در این محور در مدت هفت ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، شدت تصادف ها بیشتر بوده که یکی از دلایل مهم آن، افزایش تردد موتور سیکلت در این محور است، بویژه آن که این محور، بیشترین آمار تردد موتور سیکلت را در بین محورهای استان دارد.
بهشتی ادامه داد: این گزارش بیانگر آن است که برای کاهش تصادفات واژگونی، کاهش تصادف در تقاطع فرعی به اصلی، توسعه شبکه بزرگراهی محور، کاهش تخلفات سرعت، کاهش تخلف اضافه بار و همچنین ارتفای ایمنی موتورسواران و بهبود مدیریت صحنه و خدمات تروما، اقداماتی در ماه های اخیر انجام شده است، اما در عین حال تردیدی نیست که وضعیت فعلی محور قم – جعفریه قابل قبول نیست و نیاز به اقدامات بیشتر کاملا احساس می شود.


محور قم - جعفریه امسال به بهره‌برداری کامل می‌رسد
اما در خصوص محور قم-جعفریه باید گفت که این محور هشت سال است که در حال چهارباند شدن است و هر سال قطعه کوچکی از این محور انتخاب و اقدامات لازم انجام می شود و در این بین هر از چندگاهی وعده هایی در خصوص اتمام پروژه داده می شود که با بروز مشکلاتی همچون عدم تامین اعتبار و... بازهم برعمر بهره برداری کامل این پروژه اضافه می شود.
حال با این وجود عباس فراهانی، معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی قم گفت: طرح چهار خطه کردن محور قم- جعفریه که از سال ۹۱ آغاز شده،‌ امسال به بهره‌برداری کامل می‌رسد.
وی افزود: محور قم- جعفریه به طول ۳۸ کیلومتر است که احداث ۸۰ درصد این محور به‌صورت چهار خطه اجرایی شده است.۲۰ درصد باقی‌مانده این محور شامل تقاطع قلعه سنگی و چهار کیلومتر انتهایی از  جعفریه تا بزرگراه ساوه-سلفچگان است که حدود ۱۳۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.
فراهانی ادامه داد: مسیر رفت چهار کیلومتر انتهایی محور به اتمام رسیده و تا ۲ هفته دیگر زیر بار ترافیک می‌رود و اجرای مسیر برگشت این محور نیز ۲ ماه به طول می‌انجامد. همچنین تامین اعتبار احداث تقاطع قلعه سنگی به طول ۱.۲ کیلومتر، به نیمه دوم امسال موکول شده است که در صورت تحقق، این طرح در طول چهار ماه به اتمام خواهد رسید.
عدم تامین اعتبار از دلایل هشت ساله تاخیر محور قم-جعفریه
وی کمبود اعتبار را یکی از علت‌های تاخیر هشت‌ساله در چهار خطه کردن محور قم- جعفریه عنوان و بیان کرد: وجود مجتمع‌های دامی، ظرفیت صنعتی و اقتصادی منطقه، رفت‌وآمد قشرهای مختلف به‌ویژه دانشجویان به دانشگاه‌های شهرهای اطراف و تردد شهروندان استان های آذربایجان های غربی و شرقی، کردستان،‌ زنجان و قزوین ضرورت احداث و تکمیل این محور را پراهمیت‌تر نموده است.
معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی قم افزود: با توجه به بهره‌برداری از آزادراه حرم تا حرم (قطعه قم - گرمسار) و افزایش حجم ترافیک عبوری استان‌های غربی و شمال غربی به قم، راه‌اندازی محور قم - جعفریه موجب کاهش حوادث جاده‌ای و هزینه‌های مربوط به استهلاک و سوخت و صرفه‌جویی در زمان شده و طول این محور در مقایسه با مسیر ساوه - سلفچگان - قم، ۲۰ کیلومتر نزدیک‌تر است.


ترمیم محور قم جعفریه از ابتدای سال آینده
از طرفی باید گفت که  حدود ۳۰۰ متر از محدوده کاروانسرای سنگی بار‌ها موجب تصادف رانندگان شده و نیاز به ترمیم دارد که در این خصوص نوروزپور، معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان از اخذ مجور برگزاری مناقصه ترمیم محور قم جعفریه بطول ۲۱ کیلومتر خبر داد و گفت: در صدد هستیم تا پایان بهمن سال جاری مناقصه را برگزار و مشاور مربوطه را انتخاب کنیم تا عملیات اجرایی این طرح بطول ۲۱ کیلیومتر و با اعتبار ۲۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از ابتدای سال ۴۰۰ اجرا شود.
وی در خصوص ترمیم محدوده کاروانسرای سنگی نیز قول مساعد داد تا هفته آینده عملیات ترمیم این مقطع به اتمام برسد.

در هر صورت مسئولین استان باید به نقاط حادثه استان توجه ویژه داشته باشند تا هر چه سریعتر این این نقاط را امن کنند و یکی از این محورهایی که فوت های بسیاری در آن رخ می دهد محور قم جعفریه است. باید برای این محور اعتبار ویژه ای در نظر گرفته شود و ایمن سازی های لازم هم هرچه سریعتر صورت بگیرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نقاط حادثه خیز محور قم جعفریه بهره برداری هشت سال جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۲۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، آیت‌ الله سید احمد علم‌ الهدی، در دیدار با سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که روز دوشنبه به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، با تأکید بر ضرورت رسیدگی دولت به سفره و معیشت مردم اظهار کرد: طرح کالابرگ الکترونیک از جمله طرح‌های موفق اقتصادی در سال‌های اخیر بود که نفع آن به صورت مستقیم به سفره‌های مردم رسید. با وجود این، نباید محدود به اجرای این طرح‌های معیشتی بمانید. در هر شرایط، تمرکز و توجه اصلی شما باید ناظر بر کنترل گرانی باشد. گرانی را باید به هر طریق کنترل کنید ولو اینکه زبان زور پای کار باشد.

وی ادامه داد: اقتدار حکومتی باید در دو عرصه ارز و گرانی پای کار بیاید. البته در سال‌های اخیر، سیاست‌هایی اتخاذ شده که مردم به چشم دیده‌اند تهدیدهای دشمن همچون هویت آن‌ها توخالی است اما در هر حال، تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت همچنان باید در دستورکار دولت باشد.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: این یک حقیقت است که با وجود تلاش‌های مستمر و مجدانه در دولت سیزدهم، همچنان دستاوردهای دولت برای مردم به مرحله تجسم عینی نرسیده و ملموس نشده است. به همین دلیل، تأکید ویژه ما بر رسانه و انعکاس فعالیت‌هاست تا بر مردم روشن شود که در چه حوزه‌هایی کار شده و در چه عرصه‌هایی نیاز به فعالیت وجود دارد.

وی افزود: عمده مطالبه مردم در شرایط فعلی متمرکز بر عرصه‌های اقتصادی است و این‌طور نیست که شما تصور کنید همه‌چیز با ارائه آمار و اعداد و ارقام حل می‌شود. خیر؛ در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود. جامعه باید به طور واضح، زیر و بم ماجرا را بداند و تحقق این هدف جز با تقویت اطلاع‌رسانی و به‌کارگیری قدرت رسانه صورت نمی‌گیرد.

امام جمعه مشهد تأکید کرد: در همه قضایا، رمز موفقیت شما مقارن با میزان اخلاصی است که در عمل دارید. وقتی انسان در عمل مخلص باشد، کار او کار خدا می‌شود و در این شرایط، ذات اقدس پروردگار به اراده قاهر خودش اجازه نخواهد داد کار بر زمین بماند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۱۰ درصدی تصادفات سالانه با رفع نقاط حادثه خیز از امسال اجرایی می‌شود
  • چهار میلیون متر مربع از معابر بجنورد نیازمند آسفالت
  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • پیش‌بینی وضعیت هوا طی چهار روز آینده/ بارش باران و رعد و برق در این نقاط
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • تلف شدن ۲۰ راس گوسفند
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • پائز و چند انتخاب سورپرایز کننده
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • نقاط حادثه خیز در خوزستان ۵۰ درصد کاهش یافت