Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فیلسوف مطرح آمریکایی با شرح عملکرد مخرب دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به اقدامات او علیه ایران اشاره کرده و آن را از جمله اقدامات تحریک آمیزی تلقی کرد که خطر جنگ هسته‌ای را در چند سال گذشته افزایش داده است.

به گزارش روزنامه آلمانی وسر کیوریر،  نوآم چامسکی، فیلسوف آمریکایی در بخشی از یک گفت و گو با این روزنامه با شرح دستاوردهای مخرب عملکرد دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا در زمینه های مختلف در پاسخ به این سوال که چه چیزی موجب افزایش خطر وقوع یک جنگ فاجعه بار هسته ای در زمان ریاست جمهوری ترامپ شد،  گفت: یک مقررات کنترل تسلیحاتی با زحمت زیاد در طی تقریبا ۶۰ سال وضع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ترامپ آن را از هم گسیخت. تقریبا به طور کامل از بین رفته است. علاوه بر این،  ترامپ و دیگر اقدامات موجب تولید و توسعه تسلیحات هسته ای جدید و بسیار خطرناک تر شدند. همراه شدن این موضوع با اقداماتی تحریک آمیز در دیگر جاهای جهان و طیفی از حملات توجیه نشده علیه ایران، از ترور گرفته تا خرابکاری، جنگ سایبری و تحریم های فلج کننده، تا حد زیادی موجب افزایش خطر جنگ هسته ای شده است.

بر اساس این گزارش،  اظهارات چامسکی در پی این مطرح می شود که دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۸ با ناقص تلقی کردن توافق هسته ای که میان ایران و شش قدرت جهانی انجام شده بود، از این توافق خارج شد و دولتش در راستای سیاستی موسوم به  «فشار حداکثری» تحریم های متعددی را تا روزهای آخر روی کار بودن بر ایران اعمال کرد. /ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۲۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت

هفته کاری که به اتمام رسید، شاخص کل بورس ۱‌.۷۲ درصد کاهش یافت و در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار واحدی قرار گرفت و شاخص کل هم‌وزن با کاهش ۱.۶۸ درصدی در پله ۷۵۰ هزار و ۸۴۳ واحدی قرار گرفت و شاخص کل فرابورس نیز با کاهش ۱.۶۱ درصدی در ارتفاع ۲۵ هزار و ۱۹۳ واحدی ایستاد.

کوروش آسایش، کارشناس بازار سرمایه در خصوص روند بازار سرمایه به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در این هفته کاری، شاخص صنعت حمل و نقل با افزایش ۴.۴ درصدی بیشترین رشد را در بین صنایع بورسی تجربه کرد و بعد از آن صنعت انتشار و چاپ در جایگاه دوم قرار گرفت. صنعت استخراج نفت به جز کشف هم با افت ۱۰.۷۷ درصدی بیشترین کاهش را تجربه کرد.

او اظهار کرد: مجموع ارزش معاملات خرد و حق تقدم‌ها در این هفته کاری ۱۵ هزار و ۶۸ میلیارد تومان بود. جزئیات ارزش معاملات خرد روزانه به این شکل بود که شنبه ۳ هزار و ۷۸۴ میلیارد تومان، یکشنبه ۳ هزار و ۹۵ میلیارد تومان، دوشنبه ۳ هزار و ۵۳ میلیارد تومان، سه شنبه ۲ هزار و ۸۶۸ میلیارد تومان و چهارشنبه ۲ هزار و ۸۰۸ میلیارد تومان ارزش معاملات بر روی تابلو ثبت شد.

خروج هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام 

او گفت: میانگین سرانه خرید افراد حقیقی در این هفته کاری ۲۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و میانگین سرانه فروش آن‌ها ۲۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان بوده است. همچنین در این هفته هزار و ۳۴۴ میلیارد تومان نقدینگی افراد حقیقی از بازار سهام خارج شد. 

فراهم شدن مجالی برای رشد سهام بازار محور در کوتاه مدت 

در ادامه هم رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اوایل هفته کاری با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی کامودیتی‌ها شاهد شروع متعادلی بودیم، اما در جدال عرضه و تقاضا، فروشندگان برنده بودند و دوباره یک هفته‌ اصلاحی و خسته کننده را سپری کردیم. فقط شاهد نوساناتی در محدوه‌های حمایتی سهام بودیم، تعداد محدود، سهام بازیگر محور هم مجالی برای نوسان و رشد کوتاه مدتی داشتند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: افزایش نرخ انرژی و افزایش مالیات ستانی در کنار افزایش نرخ بهره شرکت‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد و عدم تعدیل نرخ دلار نیما از بعد درآمدی را دچار مشکل می‌کند و حاشیه سود‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از افت تولید، با افزایش نرخ‌های منطقی در صنایع برای پوشش رشد هزینه‌ها موافقت می‌شود.

او افزود: انتشار اوراق سنگین توسط دولت و بالا ماندن نرخ بهره، ابهام سقف معافیت مالیاتی و ... خریدار را یک قدم عقب‌تر در انتظار نگه می دارد. هر بار با نزدیک شدن به محدوده‌ حمایتی شاخص و سهام شرکت‌های بزرگ تر، شاهد سفارش‌های حمایتی بازارساز و نوسانات مثبت هستیم منتهی تا زمانی که این دور باطل ادامه دارد حرف خاصی برای گفتن نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • درگیری اسد با صدام حسین سر حمایت از ایران! / گنجینه جواهرات ملی ایران از نمای نزدیک / ستاره مصنوعی چینی، شش برابر داغ‌تر از خورشید! / دو شگرد برای افزایش بهره‌وری روزمره / روش تشخیص ایمیل‌های کلاهبرداری
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • حضور مخرب هوش مصنوعی در سینما/ به جوانان اعتماد کنیم
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • افزایش کمک‌های مالی برای کمپین انتخاباتی ترامپ
  • تاثیر مخرب دروغگویی بر سلامت مغز
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • ظرفیت تصفیه خانه‌های آب کرج ۶۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت
  • پاسخ کوبنده نوام چامسکی به نسل کشی صهیونیست‌ها + فیلم