Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به نوشته روزنامه گاردین، آمریکا، انگلیس و اتحادیه اروپا به همراه ژان ایو لودریان، وزیر خارجه فرانسه به صورت مشترک روز یکشنبه از دولت روسیه انتقاد کرده و دستگیری‌های گسترده هزاران نفری در چندین شهر این کشور را یک "توهین غیرقابل تحمل" و "لغزش به سمت استبداد" توصیف کردند.

درگیری‌ها در مسکو، سن پترزبورگ، ولادیووستوک و سایر شهرهای روسیه روز شنبه صورت گرفت و چندین معترض با پلیس ضد شورش دیگر شدند که در پی آن، چندین نفر آسیب دیدند و نزدیک به ۳۰۰۰ نفر بازداشت شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آندژی دودا، رئیس جمهوری لهستان از اتحادیه اروپا خواسته تا تحریم‌ها علیه روسیه را بابت نوع رفتارش با الکسی ناوالنی، منتقد کرملین تشدید کند.

وی به فایننشال تایمز گفت: تنها راه اجتناب از درگیری‌ها، نظارت بر اجرای قوانین بین‌المللی است. تنها راه برای انجام این کار بدون استفاده از تفنگ، بمب و توپ، وضع تحریم است.

رئیس جمهوری لهستان همچنین گفت، جوزپ بورل، رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا باید برنامه‌هایی را برای سفر به روسیه در ماه آتی میلادی در نظر داشته باشد مگر آنکه ناوالنی آزاد شود.

وزرای خارجی اتحادیه اروپا قرار است امروز (دوشنبه) به بررسی واکشن‌هایشان به دستگیری ناوالنی بپردازند و بورل نیز گفته که اقدامات بعدی مورد بررسی قرار می‌گیرند.

مانفرد وبر، محافظه کار ارشد آلمانی و رئیس گروه راست میانه در پارلمان اتحادیه اروپا به روزنامه آلمانی RND گفت که دستگیری معترضان قابل تحمل نیست و روسیه باید با تحریم‌های مالی روبرو شود.

وی ادامه داد: غیرقابل قبول است که رهبری روسیه تلاش دارد تا با دستگیری هزاران معترض، اعتراضات را متوقف کند. وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا نباید اجازه چنین کاری را بدهند و باید آن را متوقف کنند. اتحادیه اروپا باید به سیستم پولی روسیه ضربه بزند.

وی ادامه داد: بعلاوه، تهدید توقف ساخت و ساز خط لوله نورد استریم ۲ که به معنای تحویل دو برابری گاز طبیعی از روسیه به آلمان است باید همچنان در دستور کار باقی بماند.

قانونگذاران اتحادیه اروپا روز پنجشنبه قطعنامه‌ای را تصویب کردند که بر اساس آن، از این بلوک خواسته شده تا تکمیل این خط لوله را به عنوان واکنشی به دستگیری ناوالنی متوقف کنند.

آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان که با وجود انتقادهایی از سوی اتحادیه اروپا همچنان به حمایتش از این پروژه ادامه می‌دهد، روز پنجشنبه گفت که دیدگاه درباره این پروژه با وجود پرونده ناوالنی تغییر نکرده است.

ربکا راس، سخنگوی سفارت آمریکا در مسکو نیز در خلال اعتراضات در توئیتی نوشت که آمریکا از حق تمامی مردم برای برگزاری اعتراضات صلح آمیز و آزادی بیان حمایت می‌کند. اقداماتی که از سوی مقام‌های روسی انجام شده سرکوب این حقوق است.

سفارت آمریکا در مسکو همچنین در توئیتی خواستار آزادی ناوالنی شده است.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین نیز گفت، اظهارات از سوی آمریکا نامناسب است و واشنگتن را به مداخله در امور داخلی روسیه متهم کرد.

310 310

کد خبر 1479753

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: روسیه اتحادیه اروپایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۲۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمهوری‌خواهان اعزام پلیس برای سرکوب دانشجویان را خواستار شدند

روزنامه گاردین نوشت: سناتور‌های ارشد جمهوری‌خواه با مداخله در تنش‌های فزاینده در دانشگاه‌های مهم آمریکا بر سر جنگ غزه، از دولت جو بایدن خواستند نیرو‌های پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) را برای سرکوب تظاهرات‌ها در حمایت از فلسطین که به بازداشت صد‌ها نفر منجر شده است، اعزام کند.

این روزنامه افزود: ۲۵ سناتور جمهوریخواه از جمله میچ مک کانل از رئیس جمهوری آمریکا خواسته اند «به سرعت نظم را به محیط دانشگاه‌ها بازگرداند».

مک کانل، رهبر اقلیت سنای آمریکا و جان تون معاون وی، در نامه‌ای خطاب به مریک گارلند دادستان و میگل کاردونا (Miguel Cardona) وزیر آموزش این کشور، مدعی شدند معترضان «یهودستیز» و «حامی تروریسم» هستند.

پلیس آمریکا دوشنبه این هفته، حدود ۱۵۰ معترض را در تظاهرات هواداران فلسطین در دانشگاه‌های ییل و نیویورک بازداشت و دانشگاه کلمبیا اعلام کرد کلاس‌های درس را تا پایان ترم به صورت مجازی برگزار خواهد کرد.

برخی از مسئولان ارشد دانشگاه‌ها به ویژه در دانشگاه کلمبیا، با انتقاد‌های شدید و درخواست‌های استعفا از سوی معترضان خشمگین از سرکوب دانشجویان مواجه شده اند.

بعد از ظهر روز سه شنبه (دیروز) ۲۵ سناتور جمهوریخواه به سرکردگی مک کانل در نامه‌ای به وزارت آموزش و پلیس فدرال آمریکا خواستار دخالت فوری به بهانه برقراری نظم در دانشگاه ها، تحت پیگرد قرار دادن معترضان به بهانه تهدید علیه دانشجویان یهودی و لغو روادید همه دانشجویان خارجی شرکت کننده در اعتراضات شدند.

در اقدام دیگری که ماهیت خشونت طلب مقام‌هاب آمریکایی را نشان داد، جاش هولی و تام کاتن سناتور‌های ایالت‌های میسوری و آرکانزاس روز دوشنبه از بایدن خواستند نیرو‌های گارد ملی را به دانشگاه‌ها بفرستد.

صد‌ها نفر از معترضان در دانشگاه ییل با اعتصاب غذا از دانشگاه خواستند شرکت‌های سازنده سلاح نظامی و دیگر تولیدکنندگان مرتبط با رژیم صهیونیستی را حذف کنند.

در مرکز شهر منتهن، پلیس آمریکا با معترضان در دانشگاه نیویورک درگیر شد. گزارش‌ها نشان می‌دهد در حالی که معترضان سعی می‌کردند مانع از خروج خودرو پلیس (حامل دانشجویان بازداشتی) شوند، ماموران برای متفرق کردن جمعیت از اسپری فلفل استفاده کردند.

سرکوب پلیس آمریکا پس از آن صورت گرفت که دانشگاه کلمبیا روز دوشنبه این هفته شاهد اعتصاب بزرگ اساتید در همبستگی با دانشجویانی بود که هفته گذشته بعد از برپا کردن چادر‌های اعتراضی دستگیر شدند.

بسام خواجه (Bassam Khawaja) مدرس دانشگاه حقوق کلمبیا و وکیل دانشگده حقوق بشر آمریکا گفت: از ورود فوری ماموران پلیس نیویورک به دانشگاه «شوکه» و «وحشت زده» شده است.

وی گفت این اعتراض‌ها غیرخشونت آمیز بود و گروهی دانشجو در وسط محوطه دانشگاه چادر زده بودند.

به دنبال اعتراضات در دانشگاه کلمبیا شماری از دانشجویان در سایر دانشگاه‌های آمریکا از جمله در دانشگاه‌های براون، پرینستون و نورث وسترین به سبک آنها چادر زدند.

ادعای رئیس اف بی ای: برای جلوگیری از خشونت همکاری اطلاعاتی داریم

کریستوفر ری رئیس اف بی‌ای در مصاحبه اختصاصی با ان بی سی نیوز مدعی شد که اف بی آی با دانشگاه‌ها همکاری می‌کند تا مسئولان آنها را از تهدید‌های به اصطلاح یهودستیزانه و خشونت‌های احتمالی در موج اعتراض‌ها علیه جنگ غزه آگاه کند.

وی همچنین ادعا کرد که سازمان متبوعش اعتراضات دانشجویی در دانشگاه‌ها را رصد نمی‌کند، اما اطلاعاتی را در خصوص تهدید‌های خاص خشونت آمیز به اشتراک می‌گذارد.

رئیس اف بی آی گفت: با جدیت بر همکاری با اجراکنندگان قانون در سطح ایالتی و محلی و در دانشگاه‌ها و سایر مراکز متمرکز است تا اطمینان یابد که در جلوگیری از هر گونه تهدید خشونت آمیز پیشگام هستیم.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • هشدار رئیس جمهور فرانسه به اروپا: نباید دست نشانده آمریکا باشیم
  • تداوم خشونت پلیس آمریکا با دانشجویان و بازداشت دو استاد دانشگاه  
  • تداوم خشونت پلیس آمریکا با دانشجویان و بازداشت دو استاد  
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • صدور ترور و خشونت به جهان/ کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • جمهوری‌خواهان اعزام پلیس برای سرکوب دانشجویان را خواستار شدند
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه
  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا
  • هشدار چین به آمریکا: بدنام‌کردن دیگران، راه‌حل بحران اوکراین نیست