Web Analytics Made Easy - Statcounter

فناوران پارک علم و فناوری کرمان موفق به بومی سازی نزدیک به ۶۰ قطعه ماشین آلات معدنی شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فناوران پارک علم و فناوری کرمان موفق به بومی سازی نزدیک به ۶۰ قطعه ماشین آلات معدنی شدند.

احسان سلیمانی، مدیر برنامه ریزی شرکت مانا از واحد‌های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری کرمان گفت: باتوجه به نیاز مبرم معادن کشور به قطعات معدنی واحد مهندسی دانش بنیان مانا طی یک پروژه چند مرحله‌ای اقدام به طراحی، ساخت و تولید انبوه انواع کوپلینگ و چرخ دنده ماشین آلات معدنی، رول بیرینگ بزرگ، کریر دامپ تراک ۱۰۰ تن، ترکس، سوکت‌های برق فشار قوی و ساچمه کف گرد نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سلیمانی در خصوص انواع محصولاتی مهندسی و طراحی شده دراین شرکت که بطور قطع داخلی سازی هستند، افزود: شرکت مهندسی و دانش بنیان مانا با ارائه ۶۰ نوع محصول موردنیاز معادن در پارک علم و فناوری استان کرمان فعالیت دارد و با علم به اینکه ما شرکتی دانش بنیان هستیم، تمام طراحی و ساخت این محصولات از صفر تا صد برعهده جوانان خوش فکر ما در تیم تحقیق و توسعه این شرکت است.

مدیر برنامه ریزی شرکت مانا به تولید انواع کوپلینگ و چرخدنده ماشین آلات معدنی اشاره کرد و گفت: سیستم انتقال قدرت، یکی از مهم‌ترین و پیچیده‌ترین اجزای ماشین آلات معدنی است که به وسیله قطعات متعدد و مختلف نیرو را از موتور به محور‌های ماشین آلات منتقل می‌کند. در این سیستم، با توجه به وجود بار‌های سیکلوئیدی و محیط کار خشن قطعات، لازم است دقت بسیار زیادی در زمینه انتخاب آلیاژ‌ها و فرایند‌های سخت کاری هر قطعه داشت.

وی ادامه داد: انواع چرخدنده‌های بزرگ و کوچک، انواع کوپلینگ‌ها و فلنج دمپرها، اسپراکت، انواع PTO تراک‌های معدنی از جمله قطعاتی است که توسط شرکت مانا به طور کامل تولید شده است. رولبرینگ‌ها (Roller Bearings) قطعاتی هستند که امکان حرکت نسبی بین دو قطعه را از طریق غلتش فراهم می‌کنند. در رولبرینگ‌ها سطح تماس ساچمه با سطوح، به صورت یک خط می‌باشد و به همین دلیل آن‌ها قادر خواهند بود فشار شعاعی بسیار زیادی را تحمل کنند، ولی قادر به تحمل فشار محوری نیستند باتوجه به فرآیند طی شده در شرکت مانا به منظور دستیابی به دانش فنی این قطعه، هم اکنون مفتخریم که آمادگی خود را جهت تولید انبوه این قطعه و قطعات مشابه آن را اعلام کنیم.

سلیمانی از سوکت‌های برق فشار قوی نام برد و گفت: یکی از قطعات مصرفی شرکت‌های استخراج معدنی، سوکت‌های برق ۶ کیلو ولت است که معمولاً دچار شگستگی و ذوب شدگی می‌شوند. در زمان استفاده از ولتاژ‌های بالا باید دقت داشت که دو مسئله رخ می‌دهد؛ یا ایجاد قوس الکتریکی است که در صورت عدم استفاده از عایق‌ها و رزین‌های مناسب این مسئله می‌تواند آسیب زا و در عین حال مخل ایمنی باشد، ماده مورد استفاده نیز می‌بایست علاوه بر اینکه اشتعال ناپذیر بوده، مقاوم در برابر حرارت نیز باشد.

این فناور عضو پارک علم و فناوری کرمان افزود: در سوکت‌های برق مشاهده شده گاهی آنقدر جریان عبوری افزایش یافته است که مس‌های درون سیم‌ها نیز ذوب شده اند که این مسئله ناشی از استفاده ناصحیح و کشیدن جریان بیش از حد می‌باشد. مسئله دیگری که می‌بایست در عین دارا بودن ویژگی‌های بالا در نظر داشت، مناسب بودن خواص مکانیکی است به طوری که قطعات نباید بیش از حد ترد و شکننده باشند بلکه باید از استحکام کافی برخوردار باشند؛ لذا شرکت مانا مفتخر است که اعلام کند طی یک فرایند تحقیق و توسعه یک ساله، تمامی قسمت‌های این نوع سوکت‌ها را طراحی و هم اکنون تولید انبوه آن‌ها را انجام می‌دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پارک علم و فناوری کرمان محصولات مهندسی پارک علم و فناوری کرمان ماشین آلات معدنی سوکت های برق دانش بنیان شرکت مانا سوکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۵۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی امیرکبیر، نمایشگاه چایناپلاس از ۳۵ سال پیش تا کنون مهمترین مرکز عرضه و تجارت محصولات پلاستیک و پتروشیمی است و جایگاه ویژه ای در بین رویدادهای این صنعت دارا می باشد.

چاینا پلاس از سال ۱۹۸۳ تاسیس گردیده و در حال حاضریکی ازمهمترین آوردگاه های عرضه و داد و ستد تولیدات پلاستیک و لاستیک در جهان است و به طور گسترده توسط پیشگامان این صنعت به عنوان یکی از تأثیرگذارترین نمایشگاه های صنعت پتروشیمی در جهان شناخته می شود.

شرکت پتروشیمی امیرکبیر در این دوره از نمایشگاه چایناپلاس، با غرفه‌ای وِیژه و محوری در سالن اصلی نمایشگاه و در کنار بزرگ‌ترین شرکت‌های پتروشیمی جهان، آخرین محصولات خود را در زمینه پتروشیمی و پلیمر ارائه نموده است.

این رویداد بین المللی در فضایی به مساحت بیش از ۲۵۰ هزار متر مربع برگزار می گردد که طبق برآورد های صورت گرفته، هر ساله شاهد بیش از ۲۰۰ هزار شرکت کننده از سراسر دنیا است که در سه حوزه تجهیزات و ماشین‌آلات، مواد خام و شیمیایی و صادرکنندگان چینی برگزار می‌شود.

پتروشیمی امیرکبیر به عنوان یک شرکت پیشرو در صنعت پتروشیمی و پلیمر، با حضور تیم اقتصادی مجرب و متخصصین توسعه بازار خود ضمن شرکت در این رویداد، جلسات فشرده و رایزنی های مثبتی با نمایندگان شرکت‌ها و تجار بین المللی برگزار نموده است که به تبادل نظر، عقد قرارداد و تنظیم تفاهمنامه هایی در خصوص همکاری های متقابل، صادرات و انتقال تکنولوژی منجر شده است.

یکی از نقاط قوت نمایشگاه شانگهای ۲۰۲۴، موضوع حفظ محیط زیست و تولید محصولات سازگار با طبیعت است که مجموعه امیرکبیر به عنوان صنعت سبز کشور در ۴ موضوع تولید سازگار با محیط زیست در حوزه بازیافت، پلاستیک‌های بازیافتی، پلاستیک‌های زیستی، افزودنی‌های سازگار با محیط زیست راهکارها و رویکردهای خود را ارائه نموده است.

این نمایشگاه از ۱۸ گروه ویژه تشکیل شده است که از جمله آنها می توان به بخش های فناوری سه بعدی، تجهیزات کمکی و آزمایشی ماشین آلات اکستروژن، ماشین آلات بسته بندی فناوری فیلم و پلاستیک، ماشین آلات قالب گیری تزریقی، ماشین آلات قالب گیری تزریقی و منطقه فنی تولید هوشمند، ماشین آلات بسته بندی پلاستیک و فناوری بازیافت اشاره کرد.

همچنین در بخش تولیدی نیز قسمت های تخصصی تامین کنندگان مانند افزودنی ها، بیوپلاستیک، مواد شیمیایی و مواد اولیه، رنگدانه رنگی، کامپوزیت ها، پلاستیک بازیافتی، الاستومرهای ترموپلاستیک و لاستیک دیده می شوند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899004

دیگر خبرها

  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • ساخت و بازسازی بیش از ۲۰۰ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین اهواز
  • ساخت و بازسازی ۲۵۶ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین در فروردین
  • انتخاب بهترین شرکت ساخت ویلا
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • هدفگذاری برای واگذاری ۲۲ هزار واحد نهضت ملی مسکن طی سه ماه در سمنان