Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا هرچند در سال‌های اخیر واحدهای تولیدی به دلیل وضعیت حاکم بر اقتصاد کشور و فشارهای ناشی از تحریم با مشکلات مختلفی مواجه‌ شده‌ بودند اما در طول یکسال گذشته شیوع ویروس کرونا نیز مزید بر علت شد اکنون تولیدکنندگان برای تداوم کار نیاز به حمایت دارند.

دولت در چند سال گذشته گام‌های مهمی در راستای حل مشکلات واحدهای تولیدی و رونق تولید در استان خراسان جنوبی برداشته است اما همچنان فعالان بنگاه‌های اقتصادی خواستار حمایت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعلام اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی حدود ۱۸ بنگاه اقتصادی استان تحت تاثیر شدید شیوع ویروس کرونا و مشکلات اقتصادی قرار گرفته‌اند که نیاز به حمایت ویژه مسوولان برای رفع مشکلات پیش آمده دارند.

امروز (دوشنبه) به منظور رفع مشکلات این واحدهای تولیدی نشستی با حضور معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی دیگر از مدیران کل وزارت تعاون با مدیران منتخب بنگاه‌های اقتصادی مشکل‌دار خراسان جنوبی برگزار شد.

در ابتدای این نشست مدیر روابط کار اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی به تشریح موقعیت استراتژیک و وضعیت استان پرداخت و گفت: خراسان جنوبی سومین استان پهناور کشور است و کمتر از یک درصد جمعیت کشور را به خود اختصاص داده است.

ابراهیم رضازاده افزود: همچنین این استان از لحاظ جمعیت بیست و هشتمین استان کشور است که تراکم جمعیت در هر کیلومترمربع استان پنج نفر ارزیابی شده و از مجموع جمعیت استان ۵۹ درصد جمعیت این استان مرزی شهری و مابقی در مناطق روستایی ساکن هستند.

به گفته وی نرخ مشارکت اقتصادی استان در پاییز امسال ۴۲ درصد و نرخ بیکاری ۶.۶ درصد اعلام شده است.

مدیر روابط کار اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی اظهار داشت: ۱۱ هزار و ۴۷۳ واحد تولیدی با ۸۳ هزار و ۵۰۵ نفر بیمه شده اجباری در استان داریم که در سه رسته خدمات ۴۴ درصد، صنعت ۳۲ درصد و کشاورزی ۲۳ درصد مشغول فعالیت هستند.

وی تصریح کرد: هزار و ۴۹۰ واحد تولیدی بالای ۱۰ نفر و ۹ هزار و ۹۷۳ واحد زیر ۱۰ نفر فعالیت دارند.

رضازاده با اشاره به اینکه تمام سعی ما شناسایی به موقع بنگاه‌های اقتصادی مشکل‌دار است ادامه داد: در این زمینه تلاش می‌شود تا در اولین فرصت موانع و مشکلات این واحدهای اقتصادی برطرف و از بحرانی شدن مشکلات آنان جلوگیری شود.

مدیر روابط کار اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی با بیان اینکه کارگروه مشکلات کارگری حدود ۲ سال است که در استان فعال شده است تصریح کرد: ۹ ماه امسال ۴۰ جلسه کارگروه در استان برگزار شد که منجر به کاهش ۴۵ درصدی مشکلات کارگری در استان شده است.

وی عنوان کرد: در ۹ ماه ابتدای سال از محل یارانه دستمزد یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به ۱۴ بنگاه‌ اقتصادی مشکل‌دار استان برای حفظ اشتغال پرداخت شده است.

رضازاده ادامه داد: همچنین از محل تسهیلات بنگاه‌های مشکل دار نیز پنج میلیارد و ۲۷۰ میلون تومان به پنج واحد اقتصادی استان پرداخت شده است تا بتوانند بدهی‌های معوق خود را پرداخت کنند.

مدیرعامل کارخانه خوراک دام و طیور ستاره کیان بیرجند نیز گفت: در زنجیره تولید مرغ مادر استان ۴۵۰ پرسنل مشغول فعالیت هستند که با مشکلات ایجاد شده تعداد زیادی از نیروی کار تعدیل شده است.

سید علی خیریه افزود: این مجتمع با سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومان از سال ۹۳ آغاز به کار کرد و تا سال ۹۷ ماهانه پنج تا ۶ هزار تن صادرات داشتیم اما از سال ۹۸ که موضوع ممنوعیت صادرات ابلاغ شد تعطیلی قسمت عمده‌ای از کارخانه را به دنبال داشت.

وی خام فروشی دان را از مشکلات عمده استان برشمرد و بیان کرد: بجای اینکه دان را در اختیار کارخانجات قرار دهند تا تبدیل به خوراک شود به صورت خام در اختیار عوامل قرار گرفته و فقط در دامداری‌ها مصرف می‌شود.

مدیرعامل کارخانه خوراک دام و طیور ستاره کیان بیرجند اظهار داشت: با راه‌اندازی سامانه بازارگاه نیز مشکلات عدیده‌ای سر راه ما قرار گرفت به این شکل که هیچگونه سهمیه‌ای به کارخانجات دام و طیور تعلق نگرفته و نمیتوانیم مواد اولیه تامین کنیم.

وی ادامه داد: این مشکل سبب شده تا برخی مرغداری‌ها سهمیه خود را در اختیار ما قرار دهند تا تبدیل به خوراک کنیم، این دلایل سبب شده اکنون ۱۰ درصد ظرفیت کارخانه فعال باشد بگونه‌ای که ماهانه تنها چهار روز کارخانه فعال و مجبور به تعدیل نیرو شده‌ایم.

خیریه به شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در مرغداری‌های استان اشاره کرد و گفت: شیوع بیماری سبب شده مرغداری‌های سالم نیز تمایلی به استفاده از خوراک نداشته باشند در حالیکه قبلا خوراک ۹ استان را تامین می‌کردیم و در آستانه تعطیلی کامل این مجموعه هستیم.

وی تاکید کرد: ۹۰ درصد مواد اولیه ما شامل ذرت و سویا وارداتی است که نسبت به عدم توزیع مناسب نهاده‌های دامی گلایه داریم.

مدیر مجتمع تولیدی مرغ مادر خراسان جنوبی هم گفت: ۴۲ سال است که در صنعت پرورش و تولید مرغ در کشور فعالیت دارم و در این مدت سال‌های زیادی به عنوان تولید کننده برتر، کارآفرین برتر و سایر را کسب کرده‌ام پس لابد کار خود را بلد هستیم.

سید حسین خیریه افزود: سال گذشته در همین مقطع زمانی یک میلیون تا یک میلیون و ۱۲۵ هزار جوجه مرغ مادر در کشور توزیع کردیم اما با شیوع ویروس کرونا و اکنون هم آنفلوانزای فوق حاد پرندگان مشکلات حادی برای مرغداری‌ها ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه بیماری کرونا ۲۶۶ میلیارد ریال خسارت به ما وارد کرد اظهار داشت: همچنین شیوع آنفلوانزا سبب شد ۱۰۵ هزار قطعه مرغ مادر مجتمع از چرخه حذف شود و متحمل ۲۰۰ میلیارد ریال خسارت شویم در حالیکه ۲.۵ درصد تولید مرغ مادر کشور را داریم.

مدیر مجتمع تولیدی مرغ مادر خراسان جنوبی خواستار جبران ضرر و زیان مرغداران استان شد و عنوان کرد: شما الگوی ما هستید انتظار داریم دولت به تعهدات خود عمل کند و به جد مشکل بررسی و رفع شود.

وی خواستار دریافت ۳۰۰ میلیارد ریال تسهیلات با  بازپرداخت ۱۸ ماه و عدم رعایت فاصله جوجه‌ریزی (هفت ماه) شد و گفت: فاصله جوجه‌ریزی هفت ماه است اگر بخواهیم رعایت کنیم تولید بیش از یک سال به تاخیر خواهد افتاد.

خیریه تصریح کرد: مشکلات مربوطه سبب تعدیل ۷۰ درصد نیروهای کارگری شده است که درخواست داریم امکان استفاده پرسنل از بیمه بیکاری موقت فراهم شود.

وی همچنین خواستار تسریع پرداخت غرامت و خسارت بیمه حذف کانون آلوده شد و افزود: در وضعیت بسیار بحرانی قرار گرفته‌ایم مانند سیل طولانی بوده که برای واحدهای تولیدی رخ داده است.

نماینده واحد تولیدی کاشی و سرامیک آیداسرام بیرجند هم گفت: در حال حاضر ۷۰۰ نفر در چهار خط تولید کاشی و یک خط تولید سرامیک این واحد تولیدی مشغول فعالیت هستند.

علی طاهری افزود: چهار سال قبل طرح توسعه کارخانه با اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان و با استفاده از بهترین تکنولوژی‌های روز دنیا را اجرا کردیم و تمام تجهیزات و امکانات نصب شده اما به دلیل عدم ابلاغ تسهیلات این طرح راکد مانده است.

وی بیان کرد: ۲ سال قبل کارگروه رفع موانع تولید استان اختصاص ۱۲۰ میلیارد تومان برای طرح پیش‌بینی کرد که تاکنون پرداخت نشده است تا نسبت به خرید مواد اولیه اقدام کنیم.

نماینده واحد تولیدی کاشی و سرامیک آیداسرام بیرجند تصریح کرد: به محض اینکه طرح توسعه کارخانه به بهره برداری برسد بالای ۵۰۰ نفر مشغول به کار خواهند شد.

وی عدم پرداخت تسهیلات را از دیگر مشکلات دانست و عنوان کرد: از سال ۹۱ تاکنون هیچگونه تسهیلاتی دریافت نکرده‌ایم و میزان تولید اکنون زیر ۵۰ درصد ظرفیت است.

طاهری قطع گاز واحد تولیدی را از دیگر مشکلات برشمرد و گفت: ۱۲۰ واحد کاشی و سرامیک در کشور وجود دارد که سال قبل حتی یک روز هم تعطیل نشدند اما چهار واحد استان سال قبل چهار روز و امسال تاکنون ۱۰ روز قطعی گاز داشته است که مشکلات زیادی ایجاد می‌کند.

وی یادآور شد: حمل و نقل در بحث صادرات کاشی و سرامیک تولید شده در استان بسیار اهمیت دارد و در حالیکه از کشورهای مختلف همسایه درخواست ارسال محصولات تولیدی را داریم اما به خاطر نبود تریلی در استان نمی‌توانیم صادرات انجام دهیم.

مشاور شرکت شمش چدن کویر خاوران خوسف هم گفت: این شرکت با سرمایه گذاری شرکت چینی از سال ۹۳ در شهرک صنعتی شهید رحمانی خوسف برای تولید شمش چدن آغاز به‌کار کرد و سال گذشته با ظرفیت ۱۰۰ هزار تن به صورت آزمایشی با ۲۳۶ نفر راه‌اندازی شد اما به دلیل شیوع کرونا از اسفند تا مرداد تعطیل شد و مجبور به تعدیل ۱۰۶ نفر نیرو شدیم.

سید حسن جعفری افزود: این تعدیل نیرو به این دلیل اتفاق افتاد که سرمایه‌گذار چینی در زمینه انتقال نقدینگی به خاطر شیوع ویروس کرونا به مشکل برخورده بود.

وی بیان کرد: حدود ۷۵ میلیون دلار سرمایه‌گذار چینی برای راه‌اندازی فاز دوم کارخانه با اشتغال ۲۹۵ نفر در نظر گرفته است و در سه ماه ابتدای سال ۱۴۰۰ فعالیت این فاز آغاز خواهد شد.

مشاور شرکت شمش چدن کویر خاوران خوسف با بیان اینکه به دنبال راه‌اندازی فاز اول واحد تولید کُک در این مجتمع هستیم عنوان کرد: این واحد به ۲۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و درخواست داریم تا بحث پرداخت تسهیلات به واحد تولید کُک تسریع شود.

رییس هیات مدیره شرکت چاپ و نشر گلرو هم گفت: اولین واحدی بودیم که چاپ اُفست را راه‌اندازی کردیم و ۴۵ نفر در این شرکت مشغول به فعالیت هستند.

رضا گلرو افزود: با شیوع ویروس کرونا با مشکلات عدیده‌ای روبه رو شدیم که در این خصوص برای دریافت تسهیلات طرح توسعه‌ای را در سامانه کارا ثبت کردیم.

وی بیان کرد: برای تولید مقوای بهداشتی و بازگشت کاغذ باطله به چرخه تولید که تاکنون در استان نداشته‌ایم درخواست ۷.۵ میلیارد تومان اعتبار داشتیم که گفته شده تسهیلات بانک عامل به پایان رسیده و پرونده راکد مانده است.

رییس اتاق اصناف خراسان جنوبی هم گفت: در حال حاضر ۳۴ هزار واحد صنفی در استان فعال است که ۱۴ هزار واحد مربوط به مرکز استان است.

رضا علیزاده بیرجندی افزود: با توجه به مشکلاتی که برای اصناف ایجاد شده است تاکنون هیچگونه تسهیلاتی به اصناف تعلق نگرفته است در حالیکه بیش از ۶۰ درصد اصناف مستاجر هستند و مشکلات زیادی دارند.

وی بیان کرد: استمهال مالیات و تامین اجتماعی یا پرداخت تسهیلات ۱۲ درصدی با بازپرداخت ۲ ساله دردی از اصناف دوا نمی‌کند درخواست داریم نگاه ویژه‌ای به اصناف استان کم‌برخوردار خراسان جنوبی شود.

رییس اتاق اصناف خراسان جنوبی عنوان کرد: در خصوص تسهیلات مشاغل آسیب دیده ناشی از کرونا ۶۰ درصد اصناف استقبال کردند اما شرایط این تسهیلات بگونه‌ای بود که مشکلات برخی اصناف ما را حتی بیشتر می‌کند.

وی تصریح کرد: تالار پذیرایی ۱۱ ماه و مزون‌ها هفت ماه سال تعطیل بودند نیاز به حمایت ویژه دارند.

رییس کمیسیون بانک‌های خراسان جنوبی هم گفت: در بانک‌ها براساس قوانین جمهوری اسلامی خدمات ارائه می‌دهیم و همه مصوبات مجلس و سیاست‌های شورای بانک و اعتبار است لذا بنگاه‌های اقتصادی نباید از ما انتظار دیگری داشته باشند.

محمدعلی زرنگ افزود: در استان ۱۶۰ هزار میلیارد ریال منابع در بخش‌های مختلف داریم که ۱۴۲ هزار میلیارد ریال آن معادل ۸۹ درصد در قالب تسهیلات پرداخت شده است و از این مبلغ پنج هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال حدود ۵.۲ درصد به تعویق افتاده است.

وی اظهار داشت: نباید مشکلات را به بانک‌ها حواله کرد، بانک‌های استان برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی پای کار هستند و در حد اختیارات نیز مشکلات را به مرکز منتقل می‌کنیم.

رییس کمیسیون بانک‌های خراسان جنوبی با بیان اینکه سیستم بانکی استان با توجه به دستورات کشوری پای کار است عنوان کرد: وقتی بنگاه‌های اقتصادی مشکلاتی دارند که بر اساس قوانین بانکی امکان پرداخت تسهیلات را نداریم چه باید کرد.

وی یادآور شد: در جلسات متعدد به تولید کننده قول پیگیری مشکلات داده می‌شود و ما به عنوان مجری کاری از دست ما ساخته نیست بعد گفته می‌شود بانک‌ها همکاری نمی‌کنند.

زرنگ گفت: از مجموع تسهیلات پرداخت شده در استان، ۲۳.۵ درصد در بخش کشاورزی، ۱۲.۲ درصد در بخش صنعت و معدن و ۴۲.۵ درصد در بخش خدمات پرداخت شده است که نشان می‌دهد مردم استان علاقه‌ای به کار مولد ندارند یا توسط بنگاه‌های کوچک و کارمندی کار انجام می‌شود.

معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم در پایان گفت: از واحدهای تولیدی که به ارائه مشکلات واحد پرداختند که درخواست داریم مستندات مربوطه را ظرف یک هفته به ما ارائه دهند تا بتوانیم موضوعات مربوط به سطح ملی را پیگیری و رفع کنیم.

حاتم شاکرمی افزود: مواردی که ارائه خواهد شد باید حتما مصوبات استانی را دریافت کرده باشد و سعی می‌کنیم وضعیت واحدهای مشکل‌دار را پیگیری و به یاری خدا به نتیجه برسانیم.

معاون امور اقتصادی، معاون روابط کار و معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه ۲۲ مدیرکل و روسای سازمان‌های وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از روز شنبه (چهارم دی) وارد خراسان جنوبی شدند و تا  امروز در قالب سه گروه در شهرستان‌های استان حضور یافتند.

نشست جمع‌بندی سفر مسوولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به خراسان جنوبی عصر امروز در بیرجند برگزار شد.

برچسب‌ها خراسان جنوبی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سامانه کارا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خراسان جنوبی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سامانه کارا خراسان جنوبی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی سامانه کارا اخبار کنکور کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی بنگاه های اقتصادی شیوع ویروس کرونا پرداخت تسهیلات واحدهای تولیدی پرداخت شده میلیارد تومان درخواست داریم کاشی و سرامیک میلیارد ریال اقتصادی مشکل فعالیت هستند وزارت تعاون واحد تولیدی واحد تولید راه اندازی مرغداری ها سال گذشته روابط کار مرغ مادر مشکل دار بانک ها تولید ک سال قبل هم گفت ۵ درصد سبب شد ۲ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۷۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر تعاون: کارگر از منظر اسلام ابزار نیست

به گزارش صدای ایران از ایرنا سید صولت مرتضوی روز دوشنبه در همایش "امتنان و تجلیل از کارگران و کارفرمایان و واحد‌های نمونه کارگری خراسان رضوی" در مشهد افزود: کار بنا به تعبیر مقام معظم رهبری ستون فقرات اقتصاد و کارگر، ستون فقرات تولید است.

وی اضافه کرد: نفس کار و تلاش در مکتب اسلام صاحب ارزش است لذا پیامبر بر دست کارگر بوسه می‌زند از این جهت که کار و کارگر را بزرگ بداند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اگر عشق به کار باشد بهره وری افزایش می‌یابد و اگر بهره وری افزایش یابد تولید ناخالص داخلی رشد پیدا خواهد کرد و در نهایت سرانه درآمدی مردم بیشتر می‌شود.

مرتضوی با اشاره به این که دهه گذشته ایران با رکود مواجه بوده است به اهمیت نام‌گذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» اشاره و اظهار کرد: لازم است که کارفرمایان تلاش کنند و دولت نیز مصمم است گره از مشکلات مردم باز کند.

وی با اشاره به تلاش وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای برطرف کردن مشکلات معیشت و مسکن و بیمه کارگران ادامه داد: یکی از اقدامات این وزارتخانه توزیع کالابرگ الکترونیکی بوده که بار‌ها گفته شده که چرا این کالابرگ به صورت نقدی پرداخت نشده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دلیل اصلی نقدی نکردن کالابرگ الکترونیکی را اثرات تورمی آن بر بازار دانست و افزود: بیم از این داشتیم که با نقدی کردن کالابرگ الکترونیکی با یک دست بدهیم و از آن طرف از دست بدهیم.

مرتضوی اظهار کرد: تاکنون اقدامات زیادی برای تسهیل شرایط زندگی کارگران انجام شده که از جمله آن اجرای نظام جامع تامین اجتماعی بوده که کارگران می‌توانند از مراکز درمانی تامین اجتماعی به صورت رایگان خدمات دریافت کنند همچنین از مراکز درمانی دانشگاهی از فرانشیز ۱۰ درصدی بهره گیرند.


کارگر از منظر اسلام ابزار نیست

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی همچنین گفت: کارگر در منظر و مکتب پویای اسلام ابزار تولید نیست بلکه خالق شمرده می‌شود و در بیان امام صادق (ع)، تلاش کارگر برای تامین روزی حلال مانند فردی است که در راه خدا جهاد می‌کند.

وی ادامه داد: هفته کارگر فرصت مغتنمی است تا مدیران دستگاه‌های اجرایی، دولتمردان و صاحبان اندیشه به بررسی ابعاد پیدا و پنهان خدمات کارگران بی‌اندیشند، زیرا موضوع کار و کارگر عنصر تعالی دهنده همراه با پیشرفت و آبادانی برای هر جامعه‌ای را رقم می‌زنند.

فروتن با اشاره به دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب اسلامی افزود: ایشان به تفصیل پیرامون مقام کار و کارگر سخن گفتند و تفاوت کارگر را از منظر اسلام با سایر مکاتب را بررسی کردند، زیرا از منظر دین کارگر جایگاه رفیعی دارد و جوهره پیشرفت و تعالی، کار و تلاش بیان شده است.

فروتن با اشاره به نامگذاری و رهنمود سالانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و تاکید ایشان بر حوزه اقتصاد بیان کرد: اقتصاد زمینه ساز استقلال هر کشوری است، بر همین اساس در گذشته محتاج واردات بسیاری از لوازم و از جمله خودرو به کشور بودیم ولی امروز موشک نقطه‌زن تولید می‌کنیم.

وزیر کار گفت: برخی دولتمردان همسایه کشور فلسطین اشغالی اگر اراده کنند و اجازه ورود به جوانان انقلابی دهند، رژیم غاصب صهیونیستی از جغرافیای سیاسی جهان اسلام حذف خواهد شد و این در حالی است که این کشور‌ها به خاطر وابستگی اقتصادی اکنون اسیر و وابسته به آن رژیم هستند.

وی ادامه داد: این در حالی است که این کشور‌ها بر سر دریای معدن نفت نشسته‌اند ولی محتاج به دیگران هستند؛ از سوی دیگر و از جمله عدم اعتقاد به خدا و شهوت قدرت نمی‌توانند به مردم مظلوم فلسطین یاری رسانند ولذا اگر امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، قطب بندی رایج در جهان را فرو ریخته، به واسطه سرپنجه کارگران کشور است. زیرا آنان، کار را جهاد می‌دانند و با این نگاه، استقلال اقتصادی را پیگیری و زمینه سازی می‌کنند.

فروتن همچنین به انتقاد به موضوع دو قطبی سازی بین کارگر و کارفرما افزود: این در حالی است که با کمک کارگران، بنگاه‌های اقتصادی توسعه و گسترش پیدا می‌کنند و امکان حضور کارگران دیگر فراهم می‌شود و این همدلی در نهایت موجب پیشرفت کشور است و اگر توان علمی کارگران نبود، امروز در معادلات جهانی نمی‌توانستیم اثرگذار باشیم.

وی ادامه داد: کشورما اکنون در مسیر به رشد اقتصادی است و با همکاری و همدلی مردم این مسیر همراه با جهش خواهد بود و از سوی دیگر دولت مشتاق است تا آحاد مردم صاحب سرمایه شوند و در این راستا در حال تلاش هستیم.

وزیر کار اظهار کرد:متاسفانه به دلیل پاره‌ای از ملاحظات همچون نگاه به لبخند و اخم بیگانگان یک دهه در رکود بودیم و رشد اقتصادی در حدود نیم درصد بود؛ نقدینگی رو به افزایش همراه با تورم غیر منطقی در کشور شکل گرفت ولی دولت سیزدهم در پی کنترل تورم و رشد اقتصادی است.

این مقام مسوول گفت: دولت کاهش رشد تورم به زیر ۳۰ درصد را در سال جاری هدف‌گذاری کرده است تا در نهایت معیشت مردم بهبود یابد.

فروتن افزود: باید به مسکن کارگران توجه شود در حوزه مسکن کارگری بستر‌های مناسبی مهیا است و کارآفرین‌ها می‌توانند در نزدیکی کارگاه خود، مکان مناسبی برای مسکن کارگران خود تهیه کنند و این موضوع در تولید ناخالص کشور و بهبود رشد اقتصادی تاثیر گذار است. همچنین با افزایش مناسب شرایط بیمه درمان و تکمیلی و تهیه مسکن مناسب در نهایت هزینه کارگران کاهش یافته و سفره آن بزرگتر و بهتر می‌شود.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت:کارگران و کارفرمایان دوبال تولید در کشور هستند که سالیان سال مورد تاکید رهبر انقلاب اسلامی قرار گرفته اند.

سید هادی طباطبایی افزود: با وعده رهبر انقلاب در جنگ اقتصادی هم پیروز خواهیم شد و تلاش شما کارگران در جنگ اقتصادی و تولید تاثیر گذار است.

وی ادامه داد: در دفاع از امنیت خود تمام قد ایستاده ایم و زحمات شما در حوزه اقتصادی پشتوانه، گسترش حوزه امنیت و دفاعی کشور را در پی دارد.

معاون استاندار اظهار کرد: وعده صادق، به پشتوانه حضور مردم شکل گرفت و زمانی که رژیم اشغالگر قدس به سفارت کشورمان تجاوز کرد، اسراییل را از خاک خودمان و با موشک ادب کردیم و دشمن فهمید که دیگر دوران بزن در رو تمام شده است.

وی گفت: جمعه هفته آینده، دومین مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مشهد و کلات برگزار می‌شود و مردم با حضور گسترده خود همچون مرحله قبل دشمن را نا امید می‌کنند.

طباطبایی افزود: دشمن پیش بینی کرده بود در مرحله اول انتخابات مشارکت مردم در حدود ۲۰ درصد باشد ولی با حضور مردم جشم دشمن کور شد و استان خراسان رضوی توانست در میان کلان استان‌های کشور با حضور بیش از ۴۷ درصد مردمرتبه نخست را کسب کند.

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی تکلیف مدیران است
  • پیشرفت‌های علمی نتیجه آموزش‌های معلمان است
  • مسئولان مشکلات کارگران را مورد توجه قرار دهند
  • رتبه نخست سطح زیر کشت طلای معطر به سربیشه رسید
  • دیدار معاون وزیر کار با خانواده شهید وطن خواه کردستان
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • دستاوردهای علمی مرهون تلاش معلمان و اساتید دانشگاه است
  • لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • وزیر تعاون: کارگر از منظر اسلام ابزار نیست