Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- بخشدار مرکزی نیکشهر با اشاره به حمله یک قلاده پلنگ به پسر بچه‌ای در روستای "سهرکلوت" نیکشهر، خواستار تسریع در پرداخت خسارت‌های وارده توسط این حیوان وحشی و دیگر حیوانات حیات وحش به مردم شد. - اخبار استانها -

محمد بلوچزهی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نیکشهر اظهار داشت: در روستای "سهرکلوت" در منطقه "گرگان" از توابع شهرستان نیکشهر سه روز پیش یک قلاده پلنگ به پسر بچه‌ای حمله می‌کند که در پی این حمله وی از ناحیه سر مجروح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشدار مرکزی نیکشهر ادامه داد: خوشبختانه جراحات پسر بچه شامل یک زخم روی سر و یک زخم روی دست سطحی بوده و پدرش گفته زمان وقوع حادثه در نزدیکی فرزند بوده و در واقع پدر و پسر در حال چراندن گله بودند که پدر با حمله به پلنگ این حیوان را فراری می‌دهد و در ادامه پسر بچه به بیمارستان منتقل شده است.

وی ادامه داد: پزشک برای این کودک واکسن تجویز کرده و حتماٌ باید واکسن تزریق شود و ما هم با ادارات مختلف صحبت کردیم و هزینه درمانش را کمیته امداد تقبل کرد چرا که خانواده وی تحت پوشش کمیته امداد هستند. باید توجه داشت پدر این بچه یک دامدار است که کل دارایی آنها 10 رأس بز بوده و توسط همین پلنگ چهار رأس آنها در دو ماه اخیر تلف شده‌اند.

بلوچزهی خاطرنشان کرد: تاکنون از طریق ادارات مختلف کمک‌هایی برای خانواده این پسربچه جمع‌آوری کردیم اما مسئله اصلی بحث تامین خسارت‌ها است و در این راستا بنده با وحید پورمردان مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان سیستان و بلوچستان صحبت کردم و ایشان گفتند ما پرداخت می‌کنیم که امیدواریم مانند سابقع قبلی آنها نباشد.

امام جمعه زاهدان: درگیری‌های قومی و قبیله‌ای از چالش‌های اصلی سیستان و بلوچستان استآمادگی مقابله با وقوع احتمالی سیلاب در سیستان/ 321 پل شهرستان‌های منطقه لایروبی شد‌عملیات اجرایی کارخانه استحصال طلا در سیستان و بلوچستان به زودی آغاز می‌شود

بخشدار مرکزی نیکشهر ادامه داد: چهار سال پیش در پی حمله گراز چند نفر از اهالی یک روستای دیگر در شهرستان نیکشهر زخمی شدند و یک نفر هم قطع عضو شد. خسارت‌های زیادی سالیانه در روستاها به بار می‌آید اما آن مورد اولین بار بود که گراز به انسان حمله کرد و ما مکاتبه کردیم با محیط زیست شهرستان و استان اما خسارتی پرداخت نشد؛ من به آقای پورمردان مسئله را گفتم و با وجود پیگیری‌های انجام شده همچنان خسارتی پرداخت نشده است.

وی با اشاره به اینکه موارد دیگری از حمله گراز به حیوانات اهلی و همچنین حمله پلنگ بوده اما همچنان پرداختی از جانب محیط زیست صورت نگرفته، افزود: کل دارایی این دامدار 10 رأس بز بوده که چهار رأس آن بر اثر حمله پلنگ از دست رفته و این فرد به مرور دشمنی ناخواسته با حیات وحش برایش به وجود می‌آید و بر اثر غفلت و سهل‌انگاری بعضی از عوامل اتفاقات ناخوشایندی امکان دارد رخ بدهد؛ ما نمی‌خواهیم در حالی که از حیات وحش ما چیزی نمانده و بر اثر خشکسالی بسیاری از گونه جانوری بلوچستان را از دست داده‌ایم باز هم حیوانات بیشتری را از دست بدهیم. سال گذشته در این منطقه خرس سیاه بلوچی که نسل آن رو به انقراض است به پیرمردی حمله کرد و به وی صدمه وارد کرد اما خبری از پرداخت خسارت نیست.

بلوچزهی افزود: در این محدوده محیط‌بان نیست و در واقع یکی از عوامل اصلی برای حفاظت از محیط زیست را اصلاً نداریم؛ این در حالی است که اگر سازمان حفاظت از محیط زیست خسارت‌های وارده را پرداخت کند الفت و دوستی بین انسان و حیات وحش نیز بیشتر می‌شود اما اگر خسارتی پرداخت نشود ممکن است طبیعتاً این افراد نیز مقابله به مثل کنند و این موضوع به حیات وحش آسیب وارد می‌کند و نگرانی ما همین است که ما نتنها به عنوان یک محلی بلکه به عنوان یک مسئول در برابر حیات وحش باید به این موضوعات نیز توجه داشته باشیم.

بخشدار مرکزی نیکشهر گفت: اکنون تقاضای ما این است که لااقل این موارد و خساراتی که در پی حمله حیوانات وحشی به دام‌ها و انسان وارد می‌شود پرداخت شود و چه بهتر که هرچه زودتر پرداخت‌ها صورت گیرد تا نگرانی ما که احتمال نهادینه شدن کدورت بین انسان و وحیات وحش است نیز از بین برود و این درخواست ما از مسئولین، مقامات استانی و کشوری است که نسبت به این مسائل حساس‌تر باشند و اقدامات لازم را به موقع ترتیب دهند.

انتهای پیام/395/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان مرکزی نیکشهر محیط زیست حیات وحش خسارت ها پسر بچه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۰۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است

محمد جواد عسکری گفت: مسائل محیط زیسیت باید جزو اولویت‌های مهم دستگاه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، امروز اثرات کم توجهی به این حوزه را با مشکلات به وجود آمده مشاهده می‌کنیم و برای جبران این کم توجهی‌ها لازم است در قالب برنامه حرکت کنیم.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۲۰ حکم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه قانون هوای پاک وجود دارد که ۲۰ حکم آن اجرا شده، ۶۰ حکم ناقص اجرا شده و بقیه آن تاکنون اجرا نشده اند، ادامه داد: سالانه افراد زیادی به دلیل آلودگی هوا فوت کرده و یا با مشکلات جدی مواجه می‌شوند، دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک کم کاری کرده‌اند به عنوان مصداق ترک فعل به دستگاه‌ قضائی معرفی کرده‌ایم.

این نماینده مردم با تاکید بر اینکه راهی جز ایجاد هم افزایی برای اجرای قانون هوای پاک نداریم، عنوان کرد: باید در کشور گفتمان محیط زیستی را ایجاد کنیم و همه عوام و خواص مسائل زیست محیطی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه با پیگیری‌ها و نظارت های میدانی انجام شده مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه را برطرف کردیم و روند احیای آن امیدی را ایجاد کرده است، گفت: باید مسائل محیط زیست را جدی تر از گذشته ببینیم، درحال حاضر مسائلی از قبیل آلودگی دریاها و دریاچه‌ها با ورود فاضلاب را شاهد هستیم و از سوی دیگر شاهد خشک شدن دریاچه‌های آب شور هستیم که ریزگرد آن ها خسارت زیادی را به همراه دارد.

عسکری با اشاره به اینکه باید مسائل محیط زیستی را به صورت جدی‌تر در کتاب های درسی آورده شود، افزود: واحدهای تولیدی و معادن باید به تعهد خود در زمینه کنترل آلایندگی حاصل از فعالیت عمل کنند. وزارت نفت نیز باید در حوزه زیست محیطی به وظایف خود عمل کند و متاسفانه کم کاری این وزارتخانه پیگیری نشده است.

وی با اشاره به نشست کمیسیون متبوع خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تاکید بر اینکه باید حوزه محیط زیست را دانش بنیان کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه در مناطق حفاظت شده با اقداماتی که صورت گرفته جمعیت قوچ، میش، کل، بز و گوزن زرد ایرانی درحال افزایش است که جای تقدیر دارد و باید این فعالیت ها باید تقویت و حمایت قانونی شوند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آمادگی داریم تا هرگونه حمایتی را در زمینه تقنینی از سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: کم بودن نیروی کار و محیط بان در سازمان حفاظت محیط زیست مشکل ساز است و باید هرچه سریع تر این کسری جبران شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، اّ، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید برای کانون های ریزگردها اقدامات جدی و فوری انجام شود، تصریح کرد: در برخی نقاط کشت درخت اکالیپتوس با توجه به رشد سریع ترویج داده شده اما باید توجه شود که این نوع درخت بسیار آب‌بر بوده و موجب از بین رفتن منابع آبی می‌شود.

منبع: خانه ملت

دیگر خبرها

  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • مشاهده پلنگ در حاشیه محدوده آب چمن روستای مشهد/جای نگرانی نیست
  • غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداق حیوان آزاری است
  • حذف کیسه‌های پلاستیکی در ایران | آب دریای خزر باز هم عقب‌نشینی کرد
  • توضیحات سلاجقه درباره موضوع حذف کیسه‌های پلاستیکی
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • چرا پروژه بارورسازی ابر‌ها در ایران به بن‌بست خورد؟