Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ سرانجام بعد از کش و قوس‌های فراوان، ترکیب جدید نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان معرفی شد قرار شد در دوره جدید ۱۵ عضو حقیقی در کنار دبیران کل یا نمایندگان ۳۱ حزب اصلاح طلب کشور، ترکیب ۴۶ نفره بزرگترین تشکیلات اصلاح‌طلبی ایران را تشکیل دهند.

پیش از این گفته می‌شد در دوره جدید، احتمالا چهره‌ای مثل بهزاد نبوی یا محسن امین زاده به عنوان رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان فعالیت کند که هر دوی این افراد در ترکیب این نهاد جدید حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد هر دو از اعضای موثر ستاد میرحسین موسوی بودند و بعد از انتخابات ۸۸ مدت زیادی بازداشت شده بودند.

همچنین گفته شده افرادی که قصد نامزدی در انتخابات ۱۴۰۰ را داشته باشند، عضو این نهاد نخواهند شد. به این ترتیب می‌توان پیش‌بینی کرد همچنان که بحث نامزدی محمدرضا عارف در انتخابات جدی بود، باید مباحث مربوط به نامزدی موسوی لاری را هم جدی‌تر پیگیری کرد. این نهاد فعلا اسم ندارد و از آن به عنوان نهاد اجماع ساز یاد می‌شود.

بهزاد نبوی، سیدحسین مرعشی، محسن امین زاده، محمدرضا جلایی پور، سیدحسن رسولی، سید سراج الدین موسوی، محسن میردامادی، سید معروف صمدی، حسن صادقی، فخرالسادات محتشمی پور، علیرضا علوی تبار، عماد بهاور، اسماعیل گرامی مقدم، فاطمه سعیدی و بدرالسادات مفیدی افراد جدیدی هستند که در نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان حضور دارند.

بیشتر بخوانید: وزیر کشور خاتمی در راه انتخابات ۱۴۰۰ / موسوی لاری کاندیدای اختصاصی استانداران دولت اصلاحات می‌شود؟

به گزارش رویداد‌۲۴ بعضی از این افراد نمایندگان احزابی هستند که به دلایلی عضو شورای عالی نیستند. بهزاد نبوی عضو ارشد سازمان مجاهدین انقلاب است. محسن میردامادی دبیرکل جبهه مشارکت بوده و بدرالسادات مفیدی دبیر انجمن صنفی روزنامه‌نگاران ایران و عضو هیات موسس انجمن صنفی روزنامه‌نگاران تهران است و عماد بهاور که عضو نهضت آزادی به شمار می‌رود.

به جز این افراد، فخری محتشمی پور هم مجموعه‌ای با کارآفرینان زن دارد و در تشکیلات صدف هم فعال است. معروف صمدی به عنوان نماینده اهل سنت و فاطمه سعیدی هم به عنوان نماینده مجلس دهم در این مجموعه حضور دارند.

حسن رسولی به عنوان نماینده استانداران دولت خاتمی در این جمع حضور خواهد داشت. محمدرضا جلایی پور هم از کنشگران غیر حزبی است که سال گذشته تلاش زیادی کرد تا طرح سرا را به شورای عالی معرفی کند. او حالا یکی از اعضای جوان ترکیب جدید شورای عالی به شمار می‌رود.

چهره‌هایی مثل حسین مرعشی و فاطمه سعیدی (کارگزاران سازندگی) اسماعیل گرامی مقدم (اعتماد ملی) هم برای حفظ وزن احزاب سراسری در این ترکیب حضور دارند. در دوره قبل دو نفر از اعضای شورای مرکزی حزب اتحاد (مرتضی مبلغ و مهدی شیرزاد) در این ترکیب حضورداشتند، اما این دوره این افراد حضور ندارند. حزب اتحاد ملت هنوز تصمیمی برای حضوردر انتخابات پیش رو نگرفته است.

طبیعی بود که فرشید گلزاده، فائزه دولتی بابک بهادری از چهره‌های نزدیک به محمدرضا عارف هم در این دوره در ترکیب شورای عالی حضور نداشته باشند. توفیقی و محمد کبیری، از چهره‌های شاخص دیگری بودند که به پیشنهاد عارف وارد این نهاد شده بودند که بعید نبود این دوره هم حضور داشته باشند، اما ظاهرا یاران عارف تمایلی برای حضور در این نهاد ندارند.

کارگزاران سازندگی و اعتماد ملی هم برنامه‌های خود را خارج از این شورا پیگیری می‌کنند و نامزد‌های مختلفی برای انتخابات مجلس، شورای شهر و ریاست جمهوری به مردم معرفی می‌کنند. از طرف دیگر به نظر می‌رسد این نهاد همچنان با مشکلات فراوانی از طرف احزاب یک نفره رو به رو باشد. مثلا کمیجانی در خبری که برای رسانه‌ها فرستاده، نام محمدرضا راه چمنی را به عنوان دبیرکل حزب وحدت و همکاری ملی معرفی کرده در حالی که راه چمنی نزدیک به یک سال است که فوت کرده و حالا شهرام صادر دبیرکل این حزب به شمار می‌رود.

نهاد اجماع ساز در حالی فعالیت خود را آغاز می کند که نظرسنجیهای اخیر نشان می دهد میزان تمایل مشارکت مردم در انتخابات، در حال افزایش است و نوری هرچند کمرنگ به اردوگاه اصلاح طلبان تابیده است.

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 انتخابات 1400 اصلاح طلبان انتخابات 1400 نهاد اجماع ساز اصلاح طلبان بهزاد نبوی حضور دارند شورای عالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۲۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط این افراد می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی دهند + جزئیات

به گزارش همشهری‌آنلاین، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد و انتخابات در ۲۲ حوزه به دور دوم رسید.

بر همین اساس مقر شد که مرحله‌ی دوم انتخابات، جمعه ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ برگزار شود.

طبق اعلام ستاد انتخابات کشور، قرار است از مجموع ۲۲ حوزه انتخابیه، رای گیری در ۸ حوزه به‌صورت تمام‌الکترونیک باشد.
یکی از مسائلی که مورد توجه است و بعضاً سوالاتی به‌وجود آورده، شرایط رأی‌دادن در دور دوم انتخابات است.

فردی که در مرحله اول انتخابات در یک حوزه انتخابیه رأی داده باشد، فقط می‌تواند در همان حوزه انتخابیه رأی بدهد و نمی‌تواند در دور دوم حوزه انتخابیه‌ی مد نظر خود را تغییر دهد.

به‌عنوان مثال، اگر یک فرد در مرحله اول در تهران رأی داده باشد، در دور دوم می‌تواند فقط در همین حوزه تهران رأی بدهد.

همچنین کسانی که در دور اول انتخابات در هیچ‌یک از حوزه‌ها رأی نداده باشند، در این مرحله از انتخابات می‌توانند در هر حوزه‌ای رأی دهند.

کد خبر 847395 منبع: تسنیم برچسب‌ها انتخابات خبر ویژه مجلس - انتخابات

دیگر خبرها

  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • اجماع شورای وحدت برای حمایت از یک نامزد دور دوم انتخابات مجلس در مشهد
  • فقط این افراد می‌توانند در دور دوم انتخابات مجلس رأی دهند + جزئیات
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • مردم در دور دوم انتخابات به افراد «توانمند» و «تحول‌گرا» رأی دهند
  • عارف آقاسی مشکلی برای حضور در بازی با ذوب‌آهن ندارد
  • کدام نهاد مسئول گرانی خودرو است؟
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • آمادگی ستاد انتخابات لرستان برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • انتخابات در خرم‌آباد و چگنی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود