Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، روابط عمومی شرکت گاز مازندران اعلام کرد: برای چندمین بار گاز شهر کجور نوشهر که به روش سی ان جی گازرسانی می شد، قطع شده که این اداره کل بمنظور روشن شدن افکار عمومی بر خود لازم دانسته تا درباره این موضوع  شفاف سازی کند.

‎ بسیاری از روستا‌های حاشیه جنگلها، برای مصارف گرمایش زمستان و همچنین مصارف خانگی از سوخت‌های فسیلی مانند نفت و گازوئیل استفاده و یا درختان را قطع می‌کنند تا از هیزم آن‌ها به عنوان سوخت استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت گاز مازندران در راستای ماموریت اصلی خود در تامین گاز به خانوار‌های استان در اقصی نقاط مازندران و نیز به جهت حفظ جنگل‌ها و محیط زیست، همواره دغدغه گازرسانی به نقاط دور دست و محروم را داشته و دارد.

طرح پایلوت گازرسانی به روش ال ان جی در برنامه کاری این شرکت قرار گرفت و بدلیل تحریم‌های ظالمانه طرح مذکور تبدیل به سی ان جی شده که بصورت آزمایشی اجرا شود تا چنانچه اگر این طرح در مناطق کوهستانی جوابگوی نیاز مردم بود، برای دیگر خانواده‌های دوردست نیز استفاده گردد.

‎در ابتدای این پروژه رسماً اعلام گردید که روش انتقال گاز به منطقه پول و کجور بصورت پایلوت و آزمایشی است چنانچه اگر فرآیند این روش مثبت بود می توان بصورت فراگیر در همه نقاط دیگری که فاقد خطوط لوله و صعب العبور هستند اجرا کرد.

در این روش گاز طبیعی مورد نیاز به صورت فشرده شده به وسیله دو تریلر مخصوص حمل مخازن CNG با ۶ کفی و هر کفی دارای ٤ بسکت (حدود ٥ تن) از جایگاه سی ان جی چالوس سوخت گیری و به جایگاه گاز در پول و کجور تحویل و پس از تبدیل فشار به شبکه گاز شهری تزریق و متصل شده و تریلر تخلیه شده قبلی جهت شارژ مجدد اقدام می‌کند.

‎در این روش برای مصارف بهار و تابستان بسیار ایدآل و عادی و طبیعی بود، اما در فصول سرد سال با توجه به لغزنده بودن جاده‌ها از یکسو و ازدیاد مصرف گاز و همچنین مهاجرت معکوس شرایط بگونه‌ای رقم خورد که تمام معادلات فنی پیش بینی شده را بهم زد.

این اداره کل اعلام کرد:کار به جایی رسیده بود که پیمانکار مربوطه مصارف زمستانی می‌بایست هر شبانه روز شش سرویس تریلر فقط در رفت و آمد بوده و با توجه به برفی بودن جاده و بارش باران و گاهاً عدم حرکت تریلر در شیب‌های خطرناک جاده و هزینه‌های سرسام آور آن مسئولان این امور را وا داشت که این روش دیگر جوابگو نیست.

عملاً این طرح مورد تجدید نظر قرار گرفت و طرح انتقال خطوط لوله در دست مطالعه قرار گرفت و با اجرای خطوط لوله تغذیه و توزیع مابین شهر‌های پول و کجور (رینگ دو شهر) اجرا شده و مورد بهره برداری قرار گرفت که  بزرگترین پروژه گازرسانی به بخش کجور و بخش بلده از ونوش به کدیر و .. در دست اقدام است.

همچنین پروژه انتقال خط لوله از مرزن آباد به پول هم در مطالعات این شرکت قرار گرفته است و این طرح بستر مناسبی جهت اشتغال جوانان را فراهم می‌آورد.   انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت گاز مازندران گازرسانی به روستاها سوخت های فسیلی قرار گرفت سی ان جی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۳۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی

در تبصره هدفمندی یارانه ها حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومان مصارف حمایتی لحاظ گردیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیاست‌های حمایتی به‌عنوان نزدیک‌ترین لبه مقابله با فقر در بودجه عمومی نسبت به سال گذشته رشد اسمی پیدا کرده‌اند. اما محدودیت‌های بودجه‌ای و ادامه روند تورمی در کشور باعث شده که به‌مرور یارانه نقدی و مستمری نهادهای حمایتی با کاهش کفایت رو به‌رو شوند به این معنی که این مبالغ حمایتی تکافوی تأمین نیازهای اولیه زندگی فقرا را ندارند. یکی از دلایل عدم کارایی سیاست‌های حمایتی، وسعت جمعیت گروه‌های هدف حمایت است که به نظر می‌رسد سخاوتمندانه انتخاب‌شده‌اند. این در حالی است که این آرایش از سیاست‌های حمایتی با اقتضائات بودجه‌ریزی و اقتصادی کشور همخوانی ندارد.

از سوی دیگر سقف منابع هدفمندی یارانه‌ها در تبصره مربوطه 758.8 هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده که 79 درصد از کل مصارف یعنی 599.6 هزار میلیارد تومان برای اهداف حمایتی در نظر گرفته شده‌است.

این رقم در مقایسه با اعتبار 485 هزار میلیارد تومانی مصارف حمایتی قانون سال 1402 حدود 23 درصد رشد داشته است. اعتبارات یارانه نان، پرداخت مستمری خانوارهای تحت پوشش سازمان بهزیستی و پرداخت مستمری خانوارهای تحت پوشش کمیته‌امداد امام‌خمینی (ره) به‌ترتیب بیشترین رشد اعتبارات را در لایحه بودجه سال 1403 نسبت به سال گذشته داشته‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟
  • تصاویر قطع ۴۰ اصله درخت در کجور آرشیوی است
  • رشد ۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی
  • گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان