Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش انجمن رادیوتراپی انکولوژی ایران، دکتر حسین فودازی درباره پنجمین کنگره بین المللی کلینیکال انکولوژی و پانزدهمین همایش سالانه کلینیکال انکولوژی افزود: این کنگره امسال در مدت دو هفته متوالی و در تاریخ های دوم،سوم بهمن و نهم و دهم بهمن ماه برگزار می شود. هر سال این همایش برای به روز شدن اطلاعات همکاران  در حوزه آنکولوژی و چالش های موجود در درمان غیر جراحی سرطان و حتی موضوعاتی مرتبط با جراحی سرطان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه کنگره امسال به صورت آنلاین و مجازی برگزار می‌شود، گفت: برگزاری این همایش بین المللی به صورت مجازی فرصتی را ایجاد کرد که از متخصصین برجسته جهان و پزشکان ایرانی خارج از کشور بهره‌مند شویم و تبادل اطلاعات و دانش در حوزه انکولوژی به بهترین شکل ممکن صورت گیرد.

فودازی تصریح کرد: همچنین ۲۶ دی ماه امسال برای اولین بار در کشور، برنامه مجزای انکولوژیست‌های جوان برگزار شد نتایج بسیار موثری را به همراه داشت.

دبیر انجمن رادیوتراپی انکولوژی با اشاره به اینکه پنجشنبه و جمعه هفته گذشته بخش اول این کنگره برگزار و سخنرانی های علمی، کارگاه‌،پنل و موضوعاتی به صورت ویدیوی آموزشی در آن ارائه شد، گفت: مباحث مورد طرح در حوزه سرطان های مختلف از جمله سرطان های دستگاه گوارش، پروستات، سرطان های زنان، سرطان سینه، سرطان های سر و گردن و لنفوم است.

فودازی درباره تاثیر پاندمی کرونا در درمان سرطان گفت: میزان مراجعات بیماران با تشخیص یا سابقه بدخیمی به پزشکان بر اثر این اپیدمی تحت تاثیر قرار گرفته است؛ هر چند درمان بیماران سرطانی چه به صورت سرپایی یا بستری در بخش های بیمارستانی با وقفه همراه نبوده است.

وی بیان داشت: البته بسیاری از بیماران و خانواده‌های آنها از ترس ابتلا به کرونا دیرتر به پزشک مراجعه کرده و یا مراجعه به موقع نداشتند. این مسئله می‌تواند با تشدید سیر بیماری در آنها همراه باشد. تلاش شده است با روش های مختلف ارتباطی و اطلاع رسانی‌ها حتی از طریق فضای مجازی به بیماران و خانواده‌های آنها درمان یا تشخیص سرطان دچار تاخیر نشود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۴۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است

ایسنا/خراسان جنوبی ‌مالاریا یک بیماری خطرناک است و اگر دیر تشخیص داده شود خطرآفرین خواهد بود.

محمد ابراهیم عبدالرزاق نژاد، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: مالاریا یک بیماری عفونی خطرناکی است که با علائم لرز، تب، تعریق، بدن درد، بی حالی، سردرد و... در افراد بیمار بروز می‌کند که از خصوصیات  این بیماری دوره‌ای بودن این علائم است و در صورتی که دیر تشخیص داده شود می‌تواند برای فرد خطر آفرین باشد.

وی با بیان اینکه درحال حاضر تمامی مراحل تشخیص و درمان بیماری رایگان در مراکز فوق انجام می‌شود، بیان کرد: این بیماری ازطریق گزش پشه‌های آلوده به انسان منتقل می‌شود و افرادی که دارای علائم فوق است و خصوصا اگر سابقه مسافرت به کانون‌های مالاریای کشور شامل مناطق جنوبی و جنوب شرق کشور را داشتند و یا سابقه مسافرت به کشورهای خارجی را داشتند، می‌بایست برای بررسی از نظر بیماری مالاریا به مراکز بهداشتی، خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های بهداشتی مراجعه کند.

عبدالرزاق نژاد گفت: خوشبختانه با اجرای موفق برنامه‌های مراقبت بیماری مالاریا، این بیماری در کشور در مرحله پیش حذف قرار گرفته است، هرچند که در یکی دو سال اخیر به دلایل متعدد افزایش موارد وارده بیماری از کشورهای همسایه شرقی، موارد بروز بیماری در سطح کشور افزایشی بوده است ولی با تشدید برنامه‌های مراقبت توسط مراکز بهداشتی و همکاری سایر ادارات مرتبط، حذف این بیماری در کشور هدف گذاری شده است.

رییس مرکزبهداشت خراسان جنوبی اظهار کرد: درسال گذشته 4 بیمار مثبت مالاریا در افرادی که سابقه مسافرت به استان سیستان و بلوچستان داشتند شناسایی شده که خوشبختانه همه موارد با پیگیری اکتیو مراقبین سلامت بطورکامل درمان و بهبودی کسب کردند.

وی افزود: در حال حاضر مراقبت این بیماری شامل آموزش، بیماریابی، درمان و....به منظور پیشگیری از شیوع و بروز آن در شهرستان، در سطح مراکز خدمات جامع سلامت تشدید یافته است.

عبدالرزاق نژاد بیان کرد: برای مبارزه با این بیماری باید با افزایش آگاهی مردم، بیماریابی فعال خصوصا در بیماران دارای علائم ذکر شده، درمان به موقع و کامل بیماران، خشکاندن آب‌های راکد بلا استفاده، دفن بهداشتی فاضلاب و جلوگیری از رها سازی فاضلاب در معابر و... انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • صندوق نوآوری حامی زیست‌بوم پیشگیری و درمان سرطان
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص