Web Analytics Made Easy - Statcounter

داوران فیلم‌های سینمایی پس از بازبینی ۵۷ فیلم سینمایی، ۱۶ فیلم در رشته‌های مختلف نامزد بخش سودای سیمرغ اعلام کردند.

به گزارش مشرق، اسامی آثار نامزدشده سه بخش فیلم کوتاه، مستند و مسابقه سینمای ایران (سودای سیمرغ) سی و نهمین جشنواره فیلم فجر با نظر هیأت داوران این بخش‌ها، توسط سیدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد دبیر جشنواره فیلم فجر اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



صبح امروز، سه‌شنبه ۷ بهمن،  سید محمد مهدی طباطبایی نژاد، دبیر  سی‌ونهمین دوره «جشنواره فیلم فجر» از پوستر این دوره رونمایی و اسامی آثار بلند سینمایی نامزد شده در بخش سودای سیمرغ و آثار نامزد شده در بخش فیلم کوتاه و مستند سی ونهمین جشنواره فیلم فجر را اعلام کرد.

طباطبایی نژاد در ابتدا گفت: به نمایندگی از جامعه سینمای ایران و سازمان سینمایی، جشنواره سی و نهم را به شهیدان حوزه سلامت تقدیم می‌کنیم.


در ادامه خانم حاجی آقائی شهرستانی، مادر شهید دکتر منوچهر حاجی آقائی شهرستانی از شهدای مدافع سلامت از پوستر سی‌ونهمین دوره جشنواره فیلم فجر رونمایی کرد.

سپس، داوران فیلم‌های مستند بلند و کوتاه داستانی آقایان سعید پوراسماعیلی، امیر توده روستا، محمدعلی فارسی، محمد کارت و سام کلانتری پس از بازبینی ۳۱ فیلم مستند بلند (بالای ۷۰ دقیقه) و ۳۸ فیلم کوتاه (۳ تا ۱۵ دقیقه) نامزدهای این دو بخش را به شرح ذیل بر اساس حروف الفبا اعلام کردند:

اسامی فیلم‌های نامزدشده در بخش فیلم کوتاه، عبارتند از:


۱- جلد- کارگردان: احسان معجونی- تهیه‌کننده: سپیده نوروزی
۲- شاهد- کارگردان: علی عسگری- تهیه‌کنندگان: فرانسوا موریسه، لورا ژومل، خورشید عالمی
۳- گوشت تلخ- کارگردان:  فرید حاجی، تهیه‌کنندگان:  فرید حاجی ،‌ انجمن سینمای جوانان ایران
۴- ماسک - کارگردان: نوا رضوانی، تهیه‌کننده: نوا رضوانی
۵- ناهید- کارگردان: صمد علیزاده، تهیه‌کننده:  رضا نصرتی حبیبی
۶- وضعیت اورژانسی- کارگردان: مریم اسمی‌خانی، تهیه‌کننده: وحید حسن‌زاده

اسامی فیلم‌های نامزدشده در بخش مستند بلند، عبارتند از:

۱- ایساتیس، کارگردان: علیرضا دهقان، تهیه‌کننده:علیرضا دهقان، راحیل صحرایی، تهیه شده در موسسه فرهنگی هنری مزرعه فیلم
۲- خانه، کارگردان:  افسانه سالاری، تهیه‌کنندگان:  جویل مرنان، افسانه سالاری، تهیه شده در کالکتیو داکمانیاکس، سینما ایزاینکامپلیت
۳- رویاهای خالکوبی شده، کارگردان: مهد ی گنجی، تهیه‌کننده:  بهزاد توکلی
۴- کودتای ۵۳، کارگردان: تقی امیرانی، تهیه‌کنندگان:  تقی امیرانی،‌ تهیه شده در امیرانی مدیا
۵- هجده هزار پا، کارگردان: مهدی شامحمدی، تهیه‌کننده:  مهدی شامحمدی، تهیه شده در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، گروه مستند بنیاد روایت فتح

اسامی فیلم‌های نامزدشده در بخش مسابقه سینمای ایران (سودای سیمرغ)، عبارتند از:

داوران فیلم‌های سینمایی خانم ساره بیات و آقایان محمد احسانی، مرتضی پورصمدی، بهرام توکلی، نیما جاویدی، سیدجمال ساداتیان و مصطفی کیایی پس از بازبینی ۵۷ فیلم سینمایی، ۱۶ فیلم در رشته‌های مختلف را برای نامزدی در بخش سودای سیمرغ به شرح زیر اعلام کردند:

۱-ابلق، کارگردان: نرگس آبیار، تهیه‌کننده: محمدحسین قاسمی
۲- بیِ همه چیز، کارگردان: محسن قرایی، تهیه‌کننده:  جواد نوروزبیگی
۳- تک تیرانداز، کارگردان: علی غفاری ، تهیه‌کننده: ابراهیم اصغری
۴- تی تی، کارگردان: آیدا پناهنده، تهیه‌کننده:  آیدا پناهنده
۵- خط فرضی، کارگردان: فرنوش صمدی، تهیه‌کننده:  علی مصفا
۶- رُمانتیسم عماد و طوبا، کارگردان: کاوه صباغ‌زاده، تهیه‌کننده: مهدی صباغ‌زاده
۷- روزی روزگاری، آبادان، کارگردان: حمیدرضا آذرنگ، تهیه‌کنندگان: علی اوجی، عبداله اسکندری
۸- روشن، کارگردان: سیدروح‌اله حجازی، تهیه‌کننده: سیدروح‌اله حجازی
۹- زالاوا، کارگردان: ارسلان امیری، تهیه‌کنندگان: سمیرا برادری و روح‌اله برادری
۱۰- ستاره بازی، کارگردان: هاتف علیمردانی، تهیه‌کننده: علی سرتیپی
۱۱- شیشلیک، کارگردان: محمدحسین مهدویان، تهیه‌کننده:  محمدرضا منصوری
۱۲- گیج‌گاه، کارگردان: عادل تبریزی، تهیه‌کننده: میرولی‌اله مدنی
۱۳- مامان، کارگردان: آرش انیسی، تهیه‌کننده: مجید برزگر
۱۴- مصلحت، کارگردان: حسین دارابی، تهیه‌کننده: محمدرضا شفاه
۱۵- منصور، کارگردان: سیاوش سرمدی، تهیه‌کننده: جلیل شعبانی
۱۶- یدو، کارگردان: مهدی جعفری، تهیه‌کننده: محمدرضا مصباح 

در پایان سیدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد دبیر سی  و نهمین جشنواره فیلم فجر خطاب به مخاطبان سینمای ایران گفت: از این که سینمای ایران و «جشنواره فیلم فجر» را پیگیری می‌کنید ممنونم و برای همه آرزوی سلامت دارم.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا شهید سلیمانی فیلم های جشنواره فجر نامزدهای جشنواره فجر جشنواره فجر جشنواره فیلم فجر طباطبایی نژاد سینمای ایران تهیه کنندگان سودای سیمرغ تهیه شده تهیه کننده فیلم کوتاه شده در بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۴۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایلیا سلیمان کارگردان فلسطینی قلب جشنواره فیلم سارایوو را می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، سی امین دوره جشنواره فیلم سارایوو به تجلیل از ایلیا سلیمان کارگردان فلسطینی می‌پردازد تا از سهم برجسته او در هنر سینما قدردانی کند. این فیلمساز با دریافت جایزه قلب افتخاری سارایوو تجلیل می‌شود و نمایش آثار برگزیده وی در جشنواره در نظر گرفته شده است.

سلیمان سال ۲۰۱۹ مهمان سارایوو بود و فیلم «این حتما بهشت است» وی در پرده فضای باز جشنواره به نمایش درآمد. این فیلم در جشنواره کن در همان سال جایزه ویژه هیات داوران را دریافت کرد. وی همچنین سال ۲۰۱۶ به عنوان رییس هیات داوران و سال ۲۰۱۳ به عنوان مهمان در جشنواره حضور داشت.

جووان مریانوویچ مدیر جشنواره گفت: زبان جهانی سینمای سلیمان با ارزش‌ها و احساسات اساسی انسانی صحبت می‌کند؛ ترس و امید، خانه و وطن.

وی از شوخ طبعی، طنز و بینش عمیق وی به عنوان عاملی یاد کرد که توانایی پیچیدگی‌های وجود انسان را دارد و گفت: وی با وضوح و ظرافتی بی‌نظیر، پوچی‌های زندگی را روشن می‌کند و روح و هویت فلسطینی را با سبکی منحصر به فرد به تصویر می‌کشد. اکنون، در تاریک‌ترین زمان‌ها در سرزمین مادری‌اش، کار او به‌عنوان چراغی که ناشی از درک عمل اوست، یادآور قدرت داستان‌سرایی برای گفت‌وگوهای معنادار می‌شود.

سلیمان که سال ۱۹۶۰ در ناصره به دنیا آمد، از سال ۱۹۸۱ تا ۱۹۹۳ در نیویورک زندگی کرد. وی وقتی در آمریکا بود، ۲ فیلم کوتاه خود «دیباچه‌ای تا پایان یک مناقشه» و «گرامیداشت با انتحار» را کارگردانی و جوایز متعددی را از آن خود کرد.

سال ۱۹۹۴ او در بیت‌المقدس مستقر و از سوی کمیسیون اروپا ماموریت ایجاد یک گروه فیلم و رسانه در دانشگاه بیرسیت به وی سپرده شد.

نخستین فیلم بلند سلیمان با نام «وقایع‌نگاری یک ناپدید شدن» برنده جایزه بهترین فیلم اول جشنواره فیلم ونیز در سال ۱۹۹۶ شد و سال ۲۰۰۲ «مداخله الهی» جایزه هیات داوران و جایزه بین المللی فیپرشی جشنواره کن و همچنین جایزه بهترین فیلم خارجی جوایز فیلم اروپا را کسب کرد.

سال ۲۰۰۷ او به عنوان یکی از ۳۵ کارگردان فیلم سازنده فیلم جمعی برای شصتمین سالگرد کن انتخاب شد و فیلم بلند او «زمانی که می ماند» در سال ۲۰۰۹ در بخش رقابت اصلی جشنواره کن حضور داشت.

سال ۲۰۱۲ او فیلم کوتاه «خاطرات یک مبتدی» را که بخشی از فیلم جمعی با عنوان «۷ روز در هاوانا» بود، به پایان رساند. این فیلم در بخش نوعی نگاه کن به نمایش درآمد. آخرین فیلم بلند او «این حتما بهشت است»، جایزه ویژه هیات داوران جشنواره کن سال ۲۰۱۹ را برده و جایزه فیپرشی را نیز به خود اختصاص داد.

سلیمان به عنوان عضو هیات داوران در جشنواره‌های متعددی از جمله کن و ونیز شرکت کرده و سال ۲۰۲۰ از سوی وزارت فرهنگ فرانسه نشان لژیون دونور را دریافت کرده است. سلیمان سال ۲۰۲۲ جایزه آکادمی فیلم اروپا در سینمای جهان را دریافت کرد.

این کارگردان در حال حاضر مشاور هنری موسسه فیلم دوحه است.

کد خبر 6087928

دیگر خبرها

  • فیلم مستند از اراک تا تل‌آویو اکران شد
  • آخر هفته چی ببینیم؟
  • داوران نوعی نگاه جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران نوعی نگاه کن معرفی شدند
  • مستند «عشق و فلسفه» در مورد زندگی «نادیا مفتونی» استاد فلسفه دانشگاه تهران
  • ایلیا سلیمان کارگردان فلسطینی قلب جشنواره فیلم سارایوو را می‌گیرد
  • تقدیر از «جین کمپیون» با یوزپلنگ افتخاری لوکارنو
  • حمید سهیلی سرباز سینما بود/ راش‌هایی که اسناد تاریخی مهمی هستند
  • فراخوان ارسال آثار «عملیات تنبیهی وعده صادق» به جشنواره پژواک اعلام شد
  • ببینید | فراخوان ارسال آثار عملیات تنبیهی وعده صادق به جشنواره پژواک اعلام شد